canım sanada bebişin sağlıkla gelsin inşalalh.kürü uyguladığın ay mı hamile kaldın.
merhaba bend e kistim için bu ay kullandım işllah gider nagihan senin kistin kaç santimdi
herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor
anladım canım bende kist yok ama kürü yapsam olurmu.eşime keçiboynuzu kürüne başladım.
merhaba hasankeyf nasılsın hayatında ilk defamı yaptın soğan kürünü şimdi hamilemisin? ilk defa yaptıysan bu bir mucize allah tarafından sana bende başlıcam inş.2.tüp bebek denememde bugün negatifle sonuçlandı ne yapayım cnm adet olunca pkoda var bende ayrıca
canım bende de kist yoktu ayrıca eşime bende keçiboynuzu kürü yaptım tavsiye ederim
iyiyim canım inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun evet hayatımda ilk defa yaptım ve o ay hamile kaldım şimdi 5 haftalık hamileyim bana da umut oldu çünkü çok stres yapıyordum allahıma çok şükür mucizemi bana gönderdi rabbim isteyen herkese nasip etsin
herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor
hasankeyf sende yeni hamilesin sanırım .rabbim tamına erdirsin hepimizinkini inş. bişe sorucam sen keseyi görebildin mi yoksa sana da bir hafta sonraya tekrar randevu verildimi ?
teşekkür ederim canım.herkese umut oldun.allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sende düşük filan varmıydı?
arkadaşım merak ettim ya. beni haftaya cumaya çağırdı doktor. keseye ozaman bakalım dedi. şuan gözüken bişe yokmuş. ben 31 aralıkta gittim doktora 3 gün gecikme olmuştu adetimde kan değerim de 106,84 çıktı. gebesin ama kesin olması için haftaya gel keseye bakalım dedi. sende kesin oluştumu. daha doğrusu kese kaçıncı hafta oluşur ?[/Q
ben adetimin geçmesini beklemedim adetin 30.günü kan testi yaptırdım 202,45 çıktı sonra 10 gün sonra kendi doktoruma gittim keseyi gördü banada gösterdi daha yeni büyümeye başlamış dedi 15 gün sonraya gün verdi rahat ol doktorun doğru zamana gün vermiş haftaya keseyi görürsün stres yapma
DİMİ
doğru söylüyorsun
iltihapla başım dertte saten nezaman iğnelerle temizlenip kurtulsam 1ay geçmeden tekrardan oluyo
ya bendede tekrarlıyo şu iltihap bıktımm artık yaff sırf bu yüzden 6 yıl bebişşizimm hiç sebeb yokken ama dün eşim test oldu hareketlilik yokmuşş offffffffff oooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Arkadaşlar merhaba. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca bende heveslendim. Benim eşimde varikosel var normal yolla bebek sahibi olmak bize biraz uzak . Tüp bebek yöntemiyle hamilelik oluşmuştu ama düşürdüm bebeğimi. Şimdi şubat ayı gibi 2. denememi yapıcam bende öncesinde bedenim temizlensin diye kürü yapmak istiyorum. Daha önce teşebbüsüm olmuştu bir hafta kullanıp bırakıyordum bu sefer direnicem tamamlıycam.Belki sizlerle gaza gelirim.
Bu arada hasankeyf arkadaşım tebrik ederim seni Allah kucağına almayı da nasip etsin