- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 41
Ben bıraktım içmiyorum artık...İdrarımdan kan geliyor yarın sabaha randevu aldım Dr.dan..Neden böyle oldu anlayacağım sanırım, ilk kez oldu çünkü...
ben bişey soracağım be 2 sen önce 5 aylık hamileyken bebğimi kaybettim şimdi ise olmuyor bu soğan kürüne ne zman başlamam gerekiyor ve ne kadar kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba..bende de pko var ve bende burdakileri okuyunca sogan kürü yapmaya karar verdim..ins faydasini görürüz..suyu bilmiyorum ama beyaz sogan orta boy olcak..ibrahim sarac oglunun sitesinden bak istersen..sogankürü die yaz o cikarmerhaba kızlar.bende pko var ve bende soğan kürü kullanmak istiyorum fakat tarifte klorsuz su falan dio birde hangi soğanı kullanıyoruz ben tam bilmiorum lüüüüüütttfenn yardımcı olun.kullanıp faydasını görenler nasıl hangi soğanı kullndı ise yardımcı olabilirmi bana.şimdiden teşekkür ederim.
herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor
merhaba..bende de pko var ve bende burdakileri okuyunca sogan kürü yapmaya karar verdim..ins faydasini görürüz..suyu bilmiyorum ama beyaz sogan orta boy olcak..ibrahim sarac oglunun sitesinden bak istersen..sogankürü die yaz o cikar
katre06 evt kullanalım beraber 3 ay.sonra faydası olup olmadığını da burda hebrleşerek yazalım olurmu.inş faydası olur.
evet beyaz soğan dio ordada.fakat mesela dışı açık kırmızı içi beyaz olanı varya kuru soğanın o olmuyomu acaba.ya deli olcam kafaya taktım bi türlü emin olamıorum.resimli gösterseydi keşke i.saraçoğlu:)