Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım 5 dk ağzı kapalı kaynatıyorsun, sonra 20 dk bekletiyorsun aynı kapta,hem demlenmiş hem soğumuş oluyor.sonrada süzer içersin. afiyet olsun

benim soğan kürü bitti artık çok şükür, ama geçen ay bende düzensizlik olduğu için adetimde yeni oldu. artık yeni kürlerde deniyorum, sabahları bal tarçın çörekotu, akşamları adaçayı civanperçemi aslanpençesi demleyip içiyorum. bu ay düzene girsin diye yapıyorum bunları çünkü geçen ay birden çok uzadı. bi dahaki adetime 10gün kala tekrar soğan kürü yapacam, ve kendi kendime söz verdim kasım ayında asla gebelik testi yapmayacam,geçen ay iki günde bir yapıyordum nerdeyse. bakalım 1 ay daha bekleyecez artık,sabırla inşallah...

selam canım kürün bitmiş hayırlısı olur inş benimde bitti biliyormusun:)
ya bendemi sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı bal yiyeyim balın içine çörek otu katıp yesem nasıl olur? soğan kürünü tamamladım sanırım sen ballı karışımda yiyorsun bunun ne gibi faydası var canım?

sevdam nerelerdesin ya? sana yazdığım bundan bir önceki sayfadaki mesajlarımı okuyup cvplarsan çok sevinirim.

canım 5 dk ağzı kapalı kaynatıyorsun, sonra 20 dk bekletiyorsun aynı kapta,hem demlenmiş hem soğumuş oluyor.sonrada süzer içersin. afiyet olsun

saol canım benım bı daha ole yaparım:)ya bıde benım akıntım daha yok ole barız.ne zaman sonra oluo akıntı senın kı nasıl olmustu canım.sende mı pko lusun yoksa.kürün bitmiş senn de rabbim şifasını verır inş.

canım bal tarçın çörekotu karışımı yumurtaların kaliteli gelişmesini sağlıyor o yüzden başladım, ama bazı topiklerde bazı kişilerde kist yaptığınıda okudum, o yüzden günde 1 çay kaşığı yiyorum sabahları açkarna. bir kaseye 5 yemek kşığı bal koydum 5tatlı kaşığı çörekotu, 5 çay kaşığı tarçın. çörekotunun çekilmesi gerekiyor ama benim havanım yoktu dövemedim robotta denedim olmadı bende çiğneyip yutuyorum.yoksa sindirilmiyor aynen çıkıyor adetin 2.günü başlayıp 12 gün yapılıyor.

bendede hiç akıntı olmadı, iltihap varsa rehimde vajende falan o zaman akıntı oluyor. bana geçen ay dr pko dedi başladım soğana, soğan bitince tekrar gittim başka dr a oda yok dedi, ya pko larım gitti soğanla yada ikisinden biri uyduruyor
ben gittiğine inaıyorum ama.

slm kızlar
bende pcoluyum ama kistim yok sadece yumurtalıklarımda kistik oluşum varmış yani yumurta folükülleri sıra sıra dizilmişler öle duruyolar tabi adet düzensizliği yapıyo bu bende hamiş kalamıyorum ilaç almadan acaba diyorum ki soğan kürü yapsam yumurtalıklarım çalışır mı?Daha önce 1 kez denemiştim ama fayda etmedi adetimi getirmemişti bıraktım bir dahada denemedim.
sizce ne yapmalıyım ?

slm kızlar ben 4yıl boyuncaapmadığım kalmadı 2006da 4aylık bebeğimi kaybettim ondan sonra başladı herşey pkoluyum en erken ilaç kullansam dahi 3ayda bir adet oluyorum bütün dengem alt üst oldu kaç ay soğan kürü incir kürü yaptım bal çörek otuyla karıştırdım aç karnına yedim hamile olduğumu bilmeden ebe gömeci kürü yaptım maydanosu sütle kaynatım üzerine oturdum 2010 mart 15de yeter dedim çok yoruldum kimselerle görüşmedin sonra çok büyük bir tesadüfle hamile olduğumu öğrendim pkoluyum bebişim 21 haftalık çok sağlıklıyız inşallah benim problemlerimi saymazsak halsizlik kansızlık olsun razıyım sağlıkla gelsin bize yeterki çok heyecanlı ve umutluyum sizde öyle olu hiç beklemediğiniz biranda bebişleriniz gelecek size ben hamile kalmadan 3ay önce bıraktım düşünmedim artık

cnm mrb herkes aynı şeyi söylüyor yeter dediğiniz anda hamile kalınıyormuşşşş :=))) ama ben yeter diyemiyorummm hep düşünüorum bişiler yapıorum ama olmadı bizimde 4 aydır gerçi daha çok az bir süre ama insan takıo kafasına (( bu arada bana cvp yazan arkadaşıma teşekkür ederim videoyu izledim şuan fitil kullanıorum o bitsin hamile kalmazsam soğan kürüne başlıcam ....

yenı yakalandıysan cok ii gecme sansın yuksek ama devam et bence sogana.adet olamdın dımı daha

canım benım masllah hayırlı olsun rabbım darısını bıze verırı inş.melegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah

mrhba arzu senın rahatsızlıgın ne idi.ne kadarlık evlısın canım.bu fitil dedıgın ne oluo niçin kullanıosun?

merhaba arkadaslar bende yazılanları okudukca heyecanlandım bende bu ay sogan suyu ıctım bugun son gunumdu bıttı ama hıc olmazdı bende gogus sısılıgı sogan kurunden mı bılmem ama bu ay goguslerım cok sıs ve agrı var ısallah alahın ıznıyle hamıleyımdır.ALLAH tum ısteyenlere hayırlı saglıklı salıh evlatlardan nasıp etsın banada.

yenı yakalandıysan cok ii gecme sansın yuksek ama devam et bence sogana.adet olamdın dımı daha

Canim adet oldum bugun 3.gunum hatta. Benim gecen ay adet gunum gecti dr a gittim pko var dedi adet olmam icin ilac verdi, 10 gun ictim ayni zamanda sogan kurude yaptim. Ilactan 10 gun sonra adet oldum yani uzadikca uzadi 56.gun oldum cok sukur
Simdi bu ay adetime 10 gun kala tekrar yapicam insallah.

tebrık ederım canım allah tamamına erdrsın insallah sogan kuru harıç ilaç falkan kullandınmı.bı de senın rahatsızlıgın neydı sogan kurunu ne zamandan berı kullanıodun canım

teşekkür ederim canım.kusura bakma 2 gündür pek oturamadım pc nin başına.yoo herhangi bir ilaç kullanmadım.benimde rahmimde küçük kistler vardı tabi bu bana bir rahatsızlık yaratmıyordu.adetlerim düzenlidir.doktor ömür boyu sende kalacak demişti soğan kürünü genel olarak rahmimi temizlesin diye kullandım yoksa kist için değildi .bu ay tek kullandım.hamdolsun bu ayda hamile kaldım...Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım...

merhaba kendinol.kusura bakma canım.2 gündür .pek giremedim. bir sitede bir uzman sorulara cevap veriyordu .sorularına cevap olacak inş;

''İncir kürüne adet doneminiz bittikten sonra basliyabilirsiniz, İncir kürü 21 gun sureyle uygulanmalidir eger ikinci kurude uygulamak isterseniz 7 gun ara verip daha sonra kure baslamalisiniz yani 21 gun İncir kürü 7 gun ara daha sonra bir 21 gun daha.''

Merhaba Tulin, iki kürü birlikte uygulayamazsin incir kurunun daha etkili olmasi icin sogan kurunu incir kurunden once uygulayip ardindan incir kurune baslamalisin

Ozlem sogan kurune incir kurune baslamadan 15 gun once baslanmali ve 15 gun boyunca uygulanmalidir, Incir kurude 21 gun boyunca uygulanmalidir(kendinol hemen başla geç bile kalmışsın)

Misra, incir kurune adet doneminden oncede baslayabilirsin. Sogan kurunu bir defa incir kurunden once uygulaman yeterli olacaktir.

yukardada yazıldığı gibi hemen başla kendinol. yirmi bir gün sürsün adet vaktinde de iç bir şey olmaz öyle okumuştum .21 gün sonra bırak .incirler 6 dk kaynadıktan sonra orta boy ,gevrek bir havucu kesip içine koy ve 4 dk kaynat.bu karışım yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş.inş.canım gelecek aya kadar bu mantar sorunun geçer ki ilişkiler sekteye uğramasın.

Herkes birşey diyor ama ben adet bitti başladım.ve yumurtlama gününden 4 gün ve sonrası 3 gün tehlikeliydi o vakitte boş durmadık.sen iki sefer beraber olmuşsun eşinle. eğer yumurtlama vaktiyse inş.tutacak.tutmazsa da üzülme hayırlı değilmiş gelecek aya inş.

mrhba arzu senın rahatsızlıgın ne idi.ne kadarlık evlısın canım.bu fitil dedıgın ne oluo niçin kullanıosun?

mrb fatmacım 4 aylık evliyim ve hiç korunmadık...ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yoğun iltihabım var yani çok akıntım vardı hemde ilişkide koku oluoyodu. intibiotik kullanmıştım ama geçmedi şimdide fitil kullanıorum iltahabı söküyormuş... herkes fitilden sonra hamile kalırsın dio inş kalırım...

sevdam dün regl oldum bende üzülmedim desem yalan olur yine bir umut vardı içimde ama şimdi çok iyiyim. demek zamanı değilmiş. inan bunda bile bilmediğimiz birçok hikmet vardır. drgsk canım sende regl olmuşsun öylemi? canım üzülme umudunu yitirme vakti zamanı var demek ki. sevdam şimdi ben incir kürünümü yapacağım?Elh mantarım çok iyi inş daha kötüleşmez. canım birde adete 10 gün kala soğan kürü diyor şimdi ben soğan kürünümü incirimi yapacağım? drgsk ve sevdam cvp verirseniz sevinirim. bakalım belkide yapmam kür.

canım bu cvbını şimdi okudum o zaman ben incir kürünü ve soğanı yapmıyım mı artık? sevdam bu yazıyı sende okursun inş. drgsk ve sevdam bende bal tarçın çörek otu yesem nasıl olur? kist olmaz değil mi? bende daha önce okudum bu karışım kist yapabiliyormuş. bende bir çay kaşığı yesem birşey olmaz inş. saraçoğlunamı sorayım ne yapayım ya?

drgsk ve savdam kıslar 116 sayfanın en altındaki mesajda size yazdığım bazı şeyler var önce o mesajımı cvplayıp sonra bu mesajımı cvplarsanız sevinirim.

mugabeby sen nerelerdesin şuan ne durumdasın kürünün kaçıncı günü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…