• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

herkeze merhaba.ben birşeyi merak ediyorum.soğan kürüne tam olarak adet bitiminden en erken yedi gün sonra başlanılmalıdır deniyor.bu adetten yedi gün sonra değilde dokuz on gün sonra uygulansa olur mu acaba?birde klorsuz su ile yapılan bir kür.ama normal terkos suyunu kaynatıp dinlerdikten sonra soğan kürü için kullanabilir miyiz acaba?

hayırlısı kendin ol...ya hamile olsaydın ve bu mantar bebeğinin sağlığını bozsaydı.inş.en hayırlısı budur.bak kaydettim uzmana soru soruyor kadın cevaben
''Misra, incir kurune adet doneminden oncede baslayabilirsin. Sogan kurunu bir defa incir kurunden once uygulaman yeterli olacaktir.''

soğan kürü bir defa yeterli diyo incir den önce.ama istersen iki aylığına son 10 günleri soğan kürü kullan sonra başla incir kürüne.uzun iş ama daha yararlı.sen bilirsin canım.ben olsaydım incir kürünü uygulardım.tabi en iyisini sen bilirsin.bu arada hiç sitres yapma kendin ol.eğer stres yaparsan beyin bazı hormonları uyarıp çocuk olmamasını sağlıyormuş.öyle okumuştum.inan bana en hayırlı vakti Mevlam biliyor,o zaman verecek...

o karışım hakkında bir bilgim yok.bence sıra sıra yap, çok karıştırma.halam aktarcı biz bir rahatsızlıktan dolayı bitki çayı aldığımızda bunu hemen bırakmayın en az üç ay deneme payı bırakın derdi.ancak o zaman yararını görürsün.önce bu soğan kürü ile incir kürü bitsin eğer göbüşüne bir melek konmamışsa ondan sonra bunu denersin.

herkeze merhaba.ben birşeyi merak ediyorum.soğan kürüne tam olarak adet bitiminden en erken yedi gün sonra başlanılmalıdır deniyor.bu adetten yedi gün sonra değilde dokuz on gün sonra uygulansa olur mu acaba?birde klorsuz su ile yapılan bir kür.ama normal terkos suyunu kaynatıp dinlerdikten sonra soğan kürü için kullanabilir miyiz acaba?

bizim memlekette musluktan su içiliyor.sürekli hazır su bulamıyorsum bende su kaynatıp soğutuyordum dibine klor çöküyordu.üst kısmından yapıyordum.ve hamileyim çok şükür...tabi en faydalısı mümkünse hazır su

bizim memlekette musluktan su içiliyor.sürekli hazır su bulamıyorsum bende su kaynatıp soğutuyordum dibine klor çöküyordu.üst kısmından yapıyordum.ve hamileyim çok şükür...tabi en faydalısı mümkünse hazır su

soğan kürü ile mi hamile kaldınız sevdam31?allah tamamına erdirsin inşallah.

hayırlısı kendin ol...ya hamile olsaydın ve bu mantar bebeğinin sağlığını bozsaydı.inş.en hayırlısı budur.bak kaydettim uzmana soru soruyor kadın cevaben
''Misra, incir kurune adet doneminden oncede baslayabilirsin. Sogan kurunu bir defa incir kurunden once uygulaman yeterli olacaktir.''

soğan kürü bir defa yeterli diyo incir den önce.ama istersen iki aylığına son 10 günleri soğan kürü kullan sonra başla incir kürüne.uzun iş ama daha yararlı.sen bilirsin canım.ben olsaydım incir kürünü uygulardım.tabi en iyisini sen bilirsin.bu arada hiç sitres yapma kendin ol.eğer stres yaparsan beyin bazı hormonları uyarıp çocuk olmamasını sağlıyormuş.öyle okumuştum.inan bana en hayırlı vakti Mevlam biliyor,o zaman verecek...

ALLAH CC.razı olsun güzel kardeşim elbette Mevlam en iyi vakti ve zamanını bilendir yazdıkların bilgiler içinde teşekkür ediyorum sana. Bizlerede dua et olurmu?RABBİM TÜM ÖZENENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERİR İNŞ.Soğan bir antibiyotiktir inş Rabbim'in izni ile şifa bulmuşumdur.Sonuçta bu kürü 15 gün içip uyguladım,rahmim temizlenmiş yumurtalarım temizlenmiştir inş.

kızlar cevap veren olmadı bana?bu soğan kürünü ben sabah yapamıyorum daha hiç yapmadım ama akşam ve gece yatarken uygulamayı düşünüyorum olur mu?

kızlar cevap veren olmadı bana?bu soğan kürünü ben sabah yapamıyorum daha hiç yapmadım ama akşam ve gece yatarken uygulamayı düşünüyorum olur mu?

olur canım ben işten geldikten akşam ac karnına yapıyorum bide yatarken yapıyorum sorun olmaz bugün 8. günüm :16:

kızlarrr ya yarın soğan suyumun son günü
adetime 6 7gün var daha ama bugun saat 4 gibi kahverengi akıntı geldi sizce soğan suyundan dolayı erken edet görmüş olabilirmyim????

Arkadaşlar merhaba.ben de soğan kürünü bitireli 2 gün oluyoro adetimin 7.günü başladım...ama çok fazla akıntım oluyor,arada sarımsı gün içinde şaffaf ama yoğun.geçen sabah kalktığımda çamaşırımdan dışarı pijamama kadar geçmişti,o kadar fazla.buuugün inanılmaz ağrım var sol tarafımda eğilip doğrulrken,otururken sol kasık tarafıma yakın çok ağrım var.test yaptım acaba mı? diye ama negatif...ne ağrısı olduğn anlayamadım.şu an yazarken bileu ağrım var..ne olabilir sizce? sağ tarafımda çikolata kistim var ama ağrı solda....ne olur bana bir youl gösterin arkadaşlar,hamile kalanlar...

öyle uygulaya bilirsin.istersen hafta sonları sabah akşama da döne bilirsin.sadece şuna dikkat et iki kür arasında 5 saat olmalı...evet canım bu ay kullandım ve gebe kaldım soğan kürünün vesile olduğuna inanıyorum .geçmiş sayfalarda soğan kürünü uygularken ki her aşamayı paylaşmıştım.çok şükür .darısı başınıza

Arkadaşlar merhaba.ben de soğan kürünü bitireli 2 gün oluyoro adetimin 7.günü başladım...ama çok fazla akıntım oluyor,arada sarımsı gün içinde şaffaf ama yoğun.geçen sabah kalktığımda çamaşırımdan dışarı pijamama kadar geçmişti,o kadar fazla.buuugün inanılmaz ağrım var sol tarafımda eğilip doğrulrken,otururken sol kasık tarafıma yakın çok ağrım var.test yaptım acaba mı? diye ama negatif...ne ağrısı olduğn anlayamadım.şu an yazarken bileu ağrım var..ne olabilir sizce? sağ tarafımda çikolata kistim var ama ağrı solda....ne olur bana bir youl gösterin arkadaşlar,hamile kalanlar...

merhaba canım bende de çok akıntı olmuştu ara ara sarı akınt bu temizlendiğine işaretı.normalinden fazlaydı ama senin ki gibi çok değildi.inş. iyi şeyler oluyordur icinde.istersen saraç oğluna ileti yaz herkese cevap yazıyor.yazdığı cevaba göre hareket edersin...ben hamilelik için içmiştim kist için değildi o nedenle pek yardımcı olamıyacam.ama halamın çikolata kisti vardı o onun için içmişti ama en fazla 9 gün.çok rahatsızlanmıştı bağırsakları rahatsızdı gaz yapmıştı müthiş sancıları vardı karnında o bırakmişti ... .

öyle uygulaya bilirsin.istersen hafta sonları sabah akşama da döne bilirsin.sadece şuna dikkat et iki kür arasında 5 saat olmalı...evet canım bu ay kullandım ve gebe kaldım soğan kürünün vesile olduğuna inanıyorum .geçmiş sayfalarda soğan kürünü uygularken ki her aşamayı paylaşmıştım.çok şükür .darısı başınıza

senin adına çook sevindim bize umut oldun yakın zamanda hamilelik haberin ile. ben soğan kürünü gece 23 00 da uyguladım ikinci kürüde iki saat sonra uygulayacaktım beni uyardığın çoook iyi oldu.artık sabahın dördünde yapacak halim yok sabah yapacağım ikinci kürümü çok teşekkürler.darısı başımıza:emir_bebek:

teşekkür ederim canım.kusura bakma 2 gündür pek oturamadım pc nin başına.yoo herhangi bir ilaç kullanmadım.benimde rahmimde küçük kistler vardı tabi bu bana bir rahatsızlık yaratmıyordu.adetlerim düzenlidir.doktor ömür boyu sende kalacak demişti soğan kürünü genel olarak rahmimi temizlesin diye kullandım yoksa kist için değildi .bu ay tek kullandım.hamdolsun bu ayda hamile kaldım...Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım...

amıiiiiiiiiiiiiinnn.inşallah canımm:49:

sevdam dün regl oldum bende :( üzülmedim desem yalan olur yine bir umut vardı içimde ama şimdi çok iyiyim. demek zamanı değilmiş. inan bunda bile bilmediğimiz birçok hikmet vardır. drgsk canım sende regl olmuşsun öylemi? canım üzülme umudunu yitirme vakti zamanı var demek ki. sevdam şimdi ben incir kürünümü yapacağım?Elh mantarım çok iyi inş daha kötüleşmez. canım birde adete 10 gün kala soğan kürü diyor şimdi ben soğan kürünümü incirimi yapacağım? drgsk ve sevdam cvp verirseniz sevinirim. bakalım belkide yapmam kür.

canım hayırlısı olsun ben hep şole dua edıorum rabbım bana hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp et.suna inanirumkı dualarım kabul olacaka sabır canım arkadasım sadce sabır bu bızım imtıhanımız.uzulmek yokkkk:70:

kızlarr ya bende sogan kurunde bugun5,gunum delı olcam ya kımı okusam herkeste akıntı cogalmıs bende ole cok akıntı yokk normal bı sekılde akıntı oluo.bıde aşırı gaz var mıdemde ve karnımda saganın etkısımı acaba.sevdacım ıkı kuru 5 saat araylamı yapıcaz ole yazmısında başka kür dıl demı sogan kuru.ben buna pak dıkkat etmedım bundan sonra edıcem:71:

mrb fatmacım 4 aylık evliyim ve hiç korunmadık...ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yoğun iltihabım var yani çok akıntım vardı hemde ilişkide koku oluoyodu. intibiotik kullanmıştım ama geçmedi şimdide fitil kullanıorum iltahabı söküyormuş... herkes fitilden sonra hamile kalırsın dio inş kalırım...

anladım canım hayırlısı olsun hakkınsda inşllah sende kavuşursun melegıne:16:

Canim adet oldum bugun 3.gunum hatta. Benim gecen ay adet gunum gecti dr a gittim pko var dedi adet olmam icin ilac verdi, 10 gun ictim ayni zamanda sogan kurude yaptim. Ilactan 10 gun sonra adet oldum yani uzadikca uzadi 56.gun oldum cok sukur
Simdi bu ay adetime 10 gun kala tekrar yapicam insallah.

hayırlısı canım rabbım şifa versın inşallah.demek daha zamanı var de işine bak:31:

sevdam dün regl oldum bende :( üzülmedim desem yalan olur yine bir umut vardı içimde ama şimdi çok iyiyim. demek zamanı değilmiş. inan bunda bile bilmediğimiz birçok hikmet vardır. drgsk canım sende regl olmuşsun öylemi? canım üzülme umudunu yitirme vakti zamanı var demek ki. sevdam şimdi ben incir kürünümü yapacağım?Elh mantarım çok iyi inş daha kötüleşmez. canım birde adete 10 gün kala soğan kürü diyor şimdi ben soğan kürünümü incirimi yapacağım? drgsk ve sevdam cvp verirseniz sevinirim. bakalım belkide yapmam kür.

canım eğer kistin vardıysa ve devam ediyorsa soğan kürünü 3 ay öneriyor saraçoğlu. bende ne yapacagım konusunda kararsız kaldım ama bir kürden diğerine atlamak istemedim, incir kürüne başlarsan o 21 gün sürüyor o yüzden aynı zamanda soğan kürünüde yapamazsın. ben 15 günlük ilk kürü bitirdim, şimdi adetimin son 10 günü tekrar yapmaya başlayacam soğan kürünü,3 ay düzenli yapmak istiyorum. olmazsa soğanın 3 aylık kürü bitince incire başlarım bende. bu arada soğanı nasılsa adete 10 gün kala yapacağım için o zamana kadar boş kalmayayım dedim:9: sabahları bal tarçın çörekotunu yiyorum 1 çay kaşığı. fazlası kist yapar diye akşam yemiyorum. öğlen adaçayı içiyorum 1 bardak. akşamda civanpeçemi aslanpençesi adaçayı karışımı. geçen ay adetimde düzensizlik oldu diye bonlara başladınm, yumurtlamaya kadar kullanıp bırakacağım bakalım. umarım sana bir fikir vermiş olurum. :16:

Back