kızlarr ya bende sogan kurunde bugun5,gunum delı olcam ya kımı okusam herkeste akıntı cogalmıs bende ole cok akıntı yokk normal bı sekılde akıntı oluo.bıde aşırı gaz var mıdemde ve karnımda saganın etkısımı acaba.sevdacım ıkı kuru 5 saat araylamı yapıcaz ole yazmısında başka kür dıl demı sogan kuru.ben buna pak dıkkat etmedım bundan sonra edıcem
kızlarr ya bende sogan kurunde bugun5,gunum delı olcam ya kımı okusam herkeste akıntı cogalmıs bende ole cok akıntı yokk normal bı sekılde akıntı oluo.bıde aşırı gaz var mıdemde ve karnımda saganın etkısımı acaba.sevdacım ıkı kuru 5 saat araylamı yapıcaz ole yazmısında başka kür dıl demı sogan kuru.ben buna pak dıkkat etmedım bundan sonra edıcem
merhaba canım bende de çok akıntı olmuştu ara ara sarı akınt bu temizlendiğine işaretı.normalinden fazlaydı ama senin ki gibi çok değildi.inş. iyi şeyler oluyordur icinde.istersen saraç oğluna ileti yaz herkese cevap yazıyor.yazdığı cevaba göre hareket edersin...ben hamilelik için içmiştim kist için değildi o nedenle pek yardımcı olamıyacam.ama halamın çikolata kisti vardı o onun için içmişti ama en fazla 9 gün.çok rahatsızlanmıştı bağırsakları rahatsızdı gaz yapmıştı müthiş sancıları vardı karnında o bırakmişti ... .
canım benım masllah hayırlı olsun rabbım darısını bıze verırı inş.melegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah
canım soğan yumurtalıkları temizlemek için. yani iltihap ve kist için. yumurtanın büyümesini sağlamıyor yani. adetinin kaçıncı günündesin sen, kaç mm olmuşlar, kaç tane peki?kızlar bugun doktora gıttım yumurtalarıma baktı hiç gelışmemiş yumurtalrım çok sayıda ama buyumemeışsogan suyununda fyadası olamdı ama devam edıcem sogan suyuna bugun 6.gunum soganda acaba buyurmu daha kızlar yoksa bole kalırmı moralım cok bozuk:84:bayramdan sonra igneye baslıcak galıba allahım şu sugan suyu barrı işe yarasa igne kullannan varmı aranızda suan :85:
canım soğan yumurtalıkları temizlemek için. yani iltihap ve kist için. yumurtanın büyümesini sağlamıyor yani. adetinin kaçıncı günündesin sen, kaç mm olmuşlar, kaç tane peki?
ne tesadüf benimde 18 ekim :)ekım ın 18 inde olmustum en son adetımı canım cok sayıda var yumurta ama gelişmemiş oun için bu ayda gectı bakalım bayramdan sonra igne olcak galıba.zaten bende pko var onun için kullnıorum sogan kurunu belkı yumurtalarıda buyutur dıe dusnmustum baklaım hayırlısı
ne tesadüf benimde 18 ekim :)
yumurtanın büyümesi için incir kürüne baksana bi, bide bal çörek otu tarçın vardı heralde. onlardan memnun olan çok var.o iğnelerde çok pahalıymış dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?