Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kaydirigubbakcemile2:lepi:alkisalkisalkis....Rabbim dilerse her halukarda olur ama soğan kürü aracı oldu hamileyim Allah a hamd olsun.çünkü rahmimi temizlediğine inanıyorum.tabi sıkı çalışma ve dua yı da unutmamam lazım.

kendinol canım eğer hamile kalmasaydım hemen incir kürüne devam edecektim .önce temizle sonra büyüt(rahimi temizledi soğan kürü,incirle yumurtaları şişirmeye çalıştıracaktım:jeyyar:)

kızlar sakın bırakmayın soğan kürünü Allah ın izni ile işe yarayacak.bende çok sarı akıntı olmuştu.temizlendiğine işaret.tabi ben çok erken öğrendim adetime 3 gün kala idrar testinde silik ikinci çizgiyi gördüm.ondan sonraki gün kanda çıktı çok şükür

ayyyyy çok mutlu oldum yaaa...tbrk ederim güzelim...allah tamamına erdirsin inş...

ben 6 ay önce adetimin 7. günü başladım 15 gün içtim ama hamile kalamadım bir daha da yapmadım baya da hamile kalan var aslında gene denesek mi acababilmiyorumkismilefisfisfis

bende senin gibi oldu canım yaptım ama faydası olmadı ikini bi kezde yapmadım

çok sevindim cnm yaaa,Allah tamamına erdirsin...sonuna kadar,kucağına sağlıkla almanı nasip etsin :))
Benim de soğan kürümün bitmesine iki gün kaldı...inşallah ben ve arkadaşlarımda dahil senin ki gibi bir sonuç alırız,Allah'ım bizim de yüzümüzü güldürsün...ara ara benden de sarı akıntı geliyor,normal akıntım da şeffaf ama eskiye nazaran yoğun...bakalım ne olacak ???

kendinol canım eğer hamile kalmasaydım hemen incir kürüne devam edecektim .önce temizle sonra büyüt(rahimi temizledi soğan kürü,incirle yumurtaları şişirmeye çalıştıracaktım:jeyyar:)

canım şimdi ben adetimimi bekliyeyim??? .bana ayrıntılı cvp yazarmızın? Benim ay halime daha var ama soğan kürüm bitti mantar olmama rağmen ben kürümü bırakmadım 15 gün boyunca içtim. Incir kürünü yapayımmı ne diyon?incir kürü nasıl yapılıcak? Ve kaç gün uygulanacak?
Sevdam sen soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonramı başladın ve kürü uygularken eşinle ne kadar beraber oldun?
Tebrik ederim inan senin ADINA çok sevindim.

Son düzenleme:

tebrık ederım canım allah tamamına erdrsın insallah sogan kuru harıç ilaç falkan kullandınmı.bı de senın rahatsızlıgın neydı sogan kurunu ne zamandan berı kullanıodun canım

insallah canım senın yasın kaç tı? ve kılon?ben once cok zayıf bı kızdım evlendıkten sonra 14 kılo aldım bu sene 3e gırıoruz bız evlılıkte.sogan kurune devam et canım bak arkadsın bırı hmıle kalmıs inşllah rabbım bızede sıfa verırı bende bugun basladım bakalım şifa şifa şifa ya rabıııı hepmıze.

bende bebek yok canım malesef ugrasıoz bakalım yarın doktora gıdıcem yumurta takıbıne baslıcak klomen kullndım baklaım sogan suyunu da içiorum gorucez

arkadaşlar merhaba.
bende pko hastasıyım 1,5 senelik evliyim.mayıs ayından buyana gebelik tedavisi görüyorum.haziran ayında yani ilk ilaç tedavisinde bi hamilelik yaşadım ama düşük oldu 18 günlüktü sanırım temmuz ayında yumurtlarım büyümedi.sonraki ay ramazan girdi doktor ara verelim dedi oruç için.ekim ayında hsg çektirdim çok şükür kanallarım açık çıktı.bu ay tedavi için tekrar doktora gittim eşimden test istedi bu seferde zaten 2aydır bekliyorum hocam eşim test yaptırsın bana ilaç tedavisine devam edelim dedim olmaz dedi.ama artık sabırsızlanıyorummm...soğan kürüne başlıycam inşallah.
sormak istediklerime bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar lütfen lütfen..
1) soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor?
2) 7.başlanıyosa 15 gün devam edildiğinde 2.kür için ortalama arada nekadar gün oluyo?
3) yani adet kaç gün önce 2.küre başlanıyo?
4) yumurta çatlatma için incir kürü uygulamak gerekiyomu?
incir kürününde açık tarifini ve günlerini yazabilirmisiniz???
çok soru oldu ama kimseyle paylaşamıyorum ve çok bunaldım.ALLAHım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir.psikolojimin bozulmasından korkuyorumumudum var güçlü olalım arkadaşlar dua edelim.şimdiden çok teşekkürler...

canım öncelikle başın sağolsun suğankürü adetin 7. veya 15. günü başlayabilirsin saraçoğlu 15. günü daha etkili olduğunu söyledi.ama ne zaman uygulasanda sorun olmaz dedi....
2. kür adete 10 gün kala 10 gün uyguluyorsun canım
iki kürü bir arada uygulanmaz doktor sana hangi ilacları vermişti ona göre incir kürü kullanurısın
inşallah en kısa zamanda habiş kalırsız......

arkadaşlar mrb soğan kürü nedir ben bilmioyorum anlatabilirmisiniz. 4 aylık evliyim fakat iltahaptan dolayı hamile kalamıyorum... bana bişeyler önerinnn lütfen

arkadaşlar mrb soğan kürü nedir ben bilmioyorum anlatabilirmisiniz. 4 aylık evliyim fakat iltahaptan dolayı hamile kalamıyorum... bana bişeyler önerinnn lütfen

15 gün sabah akşam taze olacak bir tane soğanı 1.5 bardak suda ağzı kapalı 5 dk kaynat ılıdıktan sonra aç karnına iç soğanın kabuğunu soy 4 e böl sbah ayrı akşam ayrı yap adetin 7. günü başla akıntın olur normal ben yaptım kistim vardı 65mm di doktorum batlar dedi ameliyat edrim dedi ben soğan kürü yaptım geçti inşallah sana da iyi gelir

Son düzenleme:
kızlarr soganı agzı kapalımı kaynatcaz yanı fark edermı agzı acık yada kapalı kaynatmak ve 5 dk ka kaynadıktan sonra hemen mı suzup bardaga koyuyosunuz yoksa kaynadıgı kabın içinde ılıyıp sonra suzup mu içiosunuz.belkı sac ma gelcek sorularım ama her seyını dogru yapmak istıorumm.pazar gunu basladım ama ole barız akıntılarım olmadı nıe acaba ne zaman sonra baslıo akıntı kızlarrr yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…