ayyyyy çok mutlu oldum yaaa...tbrk ederim güzelim...allah tamamına erdirsin inş...kızlar sakın bırakmayın soğan kürünü Allah ın izni ile işe yarayacak.bende çok sarı akıntı olmuştu.temizlendiğine işaret.tabi ben çok erken öğrendim adetime 3 gün kala idrar testinde silik ikinci çizgiyi gördüm.ondan sonraki gün kanda çıktı çok şükür
ayyyyy çok mutlu oldum yaaa...tbrk ederim güzelim...allah tamamına erdirsin inş...
evet devam et bırakma şekerben 6 ay önce adetimin 7. günü başladım 15 gün içtim ama hamile kalamadım bir daha da yapmadım baya da hamile kalan var aslında gene denesek mi acababilmiyorumkismilefisfisfis
ben 6 ay önce adetimin 7. günü başladım 15 gün içtim ama hamile kalamadım bir daha da yapmadım baya da hamile kalan var aslında gene denesek mi acababilmiyorumkismilefisfisfis
çünkü [ı]hamileyiiiiiiiiim[/ı]
kendinol canım eğer hamile kalmasaydım hemen incir kürüne devam edecektim .önce temizle sonra büyüt(rahimi temizledi soğan kürü,incirle yumurtaları şişirmeye çalıştıracaktım:jeyyar:)
kızlar sakın bırakmayın soğan kürünü Allah ın izni ile işe yarayacak.bende çok sarı akıntı olmuştu.temizlendiğine işaret.tabi ben çok erken öğrendim adetime 3 gün kala idrar testinde silik ikinci çizgiyi gördüm.ondan sonraki gün kanda çıktı çok şükür
canım sanda geçmiş olsun Allah şifalar versin.bu pko hastalıgın kesin tedavisi yok canım sadece azaltıcı ilaçlarla vs durumu var okadar.ben tedavi gördüm bekarken dogum kontrol ilacı içtim adet düzenleyici oldugu için ama kilo yaptı şimdide bebek düşündügümüz için dogum kontrol ilacı içmiyorum.glupogen kullanıyorum.sogan kürünü bikere denedim faydası olmadı.çocuk düşündümüz zaman yumurta uyarıcı ilaçlar veriliyo ben 1 yıllık evli olucam önümüzdeki ay.ve doktora gidecegiz çünkü bize 1 yıl bekleyin olmassa gelin demişlerdi.bende adet düzensizligi hep vardı.3 aydır olmadım bu ay adet söktürücü ilaç içerek oldum canım:1no2:inşllh Allah tüm hastalara acil şifalar versin .inşllh sende saglıgına kavuşursun canım sende bebek varmı?
insallah canım senın yasın kaç tı? ve kılon?ben once cok zayıf bı kızdım evlendıkten sonra 14 kılo aldım bu sene 3e gırıoruz bız evlılıkte.sogan kurune devam et canım bak arkadsın bırı hmıle kalmıs inşllah rabbım bızede sıfa verırı bende bugun basladım bakalım şifa şifa şifa ya rabıııı hepmıze.
arkadaşlar merhaba.
bende pko hastasıyım1,5 senelik evliyim.mayıs ayından buyana gebelik tedavisi görüyorum.haziran ayında yani ilk ilaç tedavisinde bi hamilelik yaşadım ama düşük oldu 18 günlüktü sanırım temmuz ayında yumurtlarım büyümedi.sonraki ay ramazan girdi doktor ara verelim dedi oruç için.ekim ayında hsg çektirdim çok şükür kanallarım açık çıktı.bu ay tedavi için tekrar doktora gittim eşimden test istedi bu seferde zaten 2aydır bekliyorum hocam eşim test yaptırsın bana ilaç tedavisine devam edelim dedim olmaz dedi.ama artık sabırsızlanıyorummm...soğan kürüne başlıycam inşallah.
sormak istediklerime bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar lütfen lütfen..
1) soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor?
2) 7.başlanıyosa 15 gün devam edildiğinde 2.kür için ortalama arada nekadar gün oluyo?
3) yani adet kaç gün önce 2.küre başlanıyo?
4) yumurta çatlatma için incir kürü uygulamak gerekiyomu?
incir kürününde açık tarifini ve günlerini yazabilirmisiniz???
çok soru oldu ama kimseyle paylaşamıyorum ve çok bunaldım.ALLAHım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir.psikolojimin bozulmasından korkuyorumumudum var güçlü olalım arkadaşlar dua edelim.şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar mrb soğan kürü nedir ben bilmioyorum anlatabilirmisiniz. 4 aylık evliyim fakat iltahaptan dolayı hamile kalamıyorum... bana bişeyler önerinnn lütfen
arkadaşlar mrb soğan kürü nedir ben bilmioyorum anlatabilirmisiniz. 4 aylık evliyim fakat iltahaptan dolayı hamile kalamıyorum... bana bişeyler önerinnn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?