Arkadaşlar bir sorum var soğan kürünü adetin başlamasından itibaren 7. gün mü uygulamaya başlayacağız yoksa adetin bitiminden itibaren mi 7. günü başlayacağız??
Benim bugün adetimin başlamasının 2. günü
Arkadaşlar bir sorum var soğan kürünü adetin başlamasından itibaren 7. gün mü uygulamaya başlayacağız yoksa adetin bitiminden itibaren mi 7. günü başlayacağız??
Benim bugün adetimin başlamasının 2. günü
zArifecik acaba niye adet olmadın inşallah hamilesindir. Çünkü ben de soğan kürünü uygulamaya başlayacam bu ay bugün adetimin 2. günü. Soğan kürünün yan etkisi yok diye biliyourm ama.
bende sogan kürü yaptım tarife göre ama işe yaramadı bende.yine adet düzensizligi var.herkezte tesiri olmuyo bu kürün.
senın problemın neydı bahar27?
adet düzensizligi pko hastalıgı var.pko hastalıgı için sogan kürü tavsiye edilmişti fakat ben tesirini göremedim.
ahhh canımm tahmın etmıstım zaten bende de var pko 9 senedır.bende pazar baslıcam inş rabbım sıfa versın hiç tedavı gordunmu dırek sogan suyuylamı basladınnn.sende adet oluomu yoksa ilaç lamı olusun.yada oluoda gecıkerekmı oluo?cok karısık olsu ya sorumCADIARZU
merhaba kızlar.ben bugün doktora gittim kan verdim.soğan içtiğimden beri sarı akıntım hiç durmadı.kasıklarım ve şiş olan göğüslerim ağrıyor...hayırlısı sonuçları yazarım inş.
merhaba kızlar.ben bugün doktora gittim kan verdim.soğan içtiğimden beri sarı akıntım hiç durmadı.kasıklarım ve şiş olan göğüslerim ağrıyor...hayırlısı sonuçları yazarım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?