• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Çok üzgünüm çoookneden kimse bana yazmıyor ya neden:gitme:

kıslar 74. sayfadaki yazılarımı mutlaka okuyunuz unutmayın sakın.

diğer yazılarım 74.sayfada kaldı:(((

Son düzenleme:
SOĞAN KÜRÜNÜ ARAŞTIRMAKTAN BİR HAL OLDUM .Kimisi soğan küründen şikayetçi kullanmayın diyor bazıları kullanmış ama kanama başlamış.benim adetim düzenli elh sağlık problemimde yok . inanın işin içinden çıkamadım. kimsede bana yazmıyor ki azıcık içim rahatlasın yoksa ben balla polenimi deniyim? 74. sayfadaki yazılarımı mutlaka okuyun kıslar.

guzel canım bana yardımcı olurmusun bana birşeyler söyle inan dünden beri oku oku gözlerim ağrıdı başka bir konu açılmış ama link veremiyorum orda bal polen kürü yazıyor dünden beri o konuyu gece 3 lere kadar okudum şimdide soğan kürü ile hamile kalanlar diye googleden arattım burası çıktı, bal ve polenden kistmi oluşuyor:( ben kendimden bahsedeyim 3 sene 2 aylık evliyim doktora bakıldık rahim filmi çekildim tüplerimde temiz çıktı elh doktorum aşılama önerdi olmadım gitmedik. bu kürü denesemmi tadı çokmu kötü birde adetin 7. günümü başlanıyor hasankeyf adetinin 7 günü başlamış.

canım peki eşin sperm testi yaptırdı mı sende bişey yopk belki eşinde dir sorun.O zaman boşa kürek çekmiş oluyorsun.
Soğan kürünün bir zararı olduğunu düşünmüyorum aksine soğan içimizi temizliyor.Ben yapmaya başladıktan sonra akıntım gelmeye başladı ve akıntım soğan kokuyordu.Adetimin bitiminden 7 gün sonra başladım ve yapmaya devam ettim.ben bu ay hamileyim.Tabi Allahın izniyle oluyor yine ama soğan vesile olmuşta olabilir.Düşün yani içinde iltihap tortular varsa bunu temizlşiyor ve spermlerin daha rahat ilerlemesine neden oluyor.

SOĞAN KÜRÜNÜ ARAŞTIRMAKTAN BİR HAL OLDUM .Kimisi soğan küründen şikayetçi kullanmayın diyor bazıları kullanmış ama kanama başlamış.benim adetim düzenli elh sağlık problemimde yok . inanın işin içinden çıkamadım. kimsede bana yazmıyor ki azıcık içim rahatlasın yoksa ben balla polenimi deniyim? 74. sayfadaki yazılarımı mutlaka okuyun kıslar.

benim adetlerimde düznlidir ben yineden içimi tezilesin diye yaptım canım.Soğan sarımsak antibiyotik gibi canım abartmadığın sürece ne zararı olabilir ki.
ben sana yazmadım çünkü çevrim dışıydın ve gelmeni bekledim.Daha rahat konuşuruzu diye.

canım . eşim bi ara çıktı doktora iltihap var dedi başka doktorada çıktı iltihap yok demiş sonra bende özel hastanede kendi doktoruma eşimin sperm sonuçlarını gösterdim eşinin sperm sayısı senin gebe kalman için yeterli dedi.bugün reglimin 3 günü reglimin 7.günü başlayayımmı ne dersin ? soğan kürünü 15 gün boyunca içerken birleşme oluyormu?

canım . Eşim bi ara çıktı doktora iltihap var dedi başka doktorada çıktı iltihap yok demiş sonra bende özel hastanede kendi doktoruma eşimin sperm sonuçlarını gösterdim eşinin sperm sayısı senin gebe kalman için yeterli dedi.bugün reglimin 3 günü reglimin 7.günü başlayayımmı ne dersin ? Soğan kürünü 15 gün boyunca içerken birleşme oluyormu?
adetinin 7.günü başlamayacaksın canım..adetin bittikten sonraki 7.gün başlayacaksın..15 gün boyunca düzenlibir şekilde içeceksin...evet birleşme olabilir hiç bir sakıncası yok

canım sogan kurunu kıme sorsam fayda gordugunu soluyor ve tavsıye edıor.ben bı turlu duzene gırıp yapamadım ama inş bu ay sogan kurunu denıcem.saracoglunn sıtesınde bırebır agzındanda duydum adet bıtımınden 7 gun sonra saba aksam yemekten 10 dk once ılık içeceksın.ve taze olcak sogan ve orta boy olcak.sarac oglunun sıtesıne gır orda sogann fotografı var.sabah yenı yap iç.aksam yıne yap iç taze olcak yanı.tarıfıde saracoglunun sıtesınde ve bu topık te var.umarım faydam olmustursüprizzzzz

fatma canım benim çok teşekkür ederim saroçoğlunada sordum. bugün meilime cvp gelmiş adet bitiminden 7 gün sonra diyor,bugün eşimede keçiboynuzu aldım,keçi boynuzu kürü içirmeyi düşünüyorum yarın eşimin kürüne başlayacağım inş birde klorsuz su deniliyor ya hazır sumu olucak anlamadım:(

canım sogan kurunu kıme sorsam fayda gordugunu soluyor ve tavsıye edıor.ben bı turlu duzene gırıp yapamadım ama inş bu ay sogan kurunu denıcem.saracoglunn sıtesınde bırebır agzındanda duydum adet bıtımınden 7 gun sonra saba aksam yemekten 10 dk once ılık içeceksın.ve taze olcak sogan ve orta boy olcak.sarac oglunun sıtesıne gır orda sogann fotografı var.sabah yenı yap iç.aksam yıne yap iç taze olcak yanı.tarıfıde saracoglunun sıtesınde ve bu topık te var.umarım faydam olmustursüprizzzzz

adetinin 7.günü başlamayacaksın canım..adetin bittikten sonraki 7.gün başlayacaksın..15 gün boyunca düzenlibir şekilde içeceksin...evet birleşme olabilir hiç bir sakıncası yok

fatma canım benim çok teşekkür ederim saroçoğlunada sordum. bugün meilime cvp gelmiş adet bitiminden 7 gün sonra diyor,bugün eşimede keçiboynuzu aldım,keçi boynuzu kürü içirmeyi düşünüyorum yarın eşimin kürüne başlayacağım inş birde klorsuz su deniliyor ya hazır sumu olucak anlamadım:(
evet yaa saraçoğlu adet btiminden 7 gün sonra diyor, burda ısrarla adetin 7.günü demişler.

evet canım hazır su olcak kesınlıkle çeşme suyu kullanma:olmaz:

kıslar içiniz rahatlasın diye ibrahim saraçoğluna sorduğum soruyu ve benim meilime gönderdiği cvbı aynen yazıyorum

SAYIN HOCAM;Sitenize bugün üye oldum Benim sorum soğan kürü ile ilgili,ben 3 sene 2 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz.Doktora bakıldık elh bir sorunumuz yok,rahim filmide çekildim hormon testi idrar tahlili hepsini yaptırdık herşey temiz çıktı.Doktor tüpleriminde açık olduğunu söyledi ,

Doktorum bana aşılama önerdi ama biz gitmedik.Sizin önerdiğiniz soğan kürü ile çok hamile kalanlar olmuş diye duydum,Bugün benim reglimin 2. günü.Siz bana soğan kürünü önerirmisiniz?Bu kürü bende yapmalımıyım?Bu küre reglimin 7.günümü başlamalıyım?Netten okudum çoğu kişi reglinin 7. günü başlamış ve hamile kalmışlar,birde bu kür 15 gün yapılıyormuş şayet bu 15 gün içerisinde hamile kalırsam bebeğimi düşürürüm diye endişeleniyorum çünkü hamilelikte kürlerin sakıncalı olduğunu ve düşük tehlikesi yaptığını belirtiyorsunuz ,Bu küre başlarsam Eşimede keçi boynuzu yedirmeyi düşünüyorum,daha önce eşime keçi boynuzu kürünü yaptım ama çok ağır geldiği için sonuna kadar içemedi yarım bıraktık, bunun yerine keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi yese olmazmı? Bana kısa sürede cvp yazarmısınız lütfen!!!

SAYGILARIMLA.

BAKİ HÜDAYA EMANET OLUNUZ...

Merhaba,

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.

Eşiniz keçiboynuzu pekmezi kürü uygulayabilir.

Sağlıklı günler dileriz.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

evet yaa saraçoğlu adet btiminden 7 gün sonra diyor, burda ısrarla adetin 7.günü demişler.

evet canım burda adetin 7. günü demişler, ama bazı arkadaşlarda gördüğün ve okuduğun gibi adetin bitiminden 7 gün sonra kürü uygulamaya başlamışlar, saraçoğluda adet bitiminden 7 gün sonra diyor zaten yumurtalamada adetin 14. günü olmuyormu ?Saraçoğlu diyorsa hesaplaması vardır saraçoğlu daha iyi bilmez mi?

sende soğan kürü yapıyormusun? ne kadarlık evlisin?

evet canım burda adetin 7. günü demişler, ama bazı arkadaşlarda gördüğün ve okuduğun gibi adetin bitiminden 7 gün sonra kürü uygulamaya başlamışlar, saraçoğluda adet bitiminden 7 gün sonra diyor zaten yumurtalamada adetin 14. günü olmuyormu ?Saraçoğlu diyorsa hesaplaması vardır saraçoğlu daha iyi bilmez mi?

sende soğan kürü yapıyormusun? ne kadarlık evlisin?
evet 28de bir adet olan kadınlar genelde 14.gün yumurtluyor. hoca öyle söylüyorsa öyle yapılmalı diye düşünüyorum. bide ters bişey olursa Allah korusun. ben kistim için içmiştim. şimdi önlem olarak yumurtalıklar temizlensin diye içiyorum. eğer faydası olursa yazarım. sanada Allah şifa versin canım, inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun.

canım benim acil cvpların için çok sağol:kedi: ya:kedi: sen ne kadarlık evlisin?

canım bende 2 sene 2 ay oldu.tedavıyede temmuzda basldk.bu ay tekrar klomene baslıcak doktor 44 gun oldu adet olmadım daha tahlıl yaptırdım hamıle dılım cok umutluydum bu aysenağlama ama olmadı.farlutal kullnıorum.bu ay sogan suyunu da kullancam bakalım inş bu ay olur ama hepmızın karnı buyusun:CüvCüv:

canım bende 2 sene 2 ay oldu.tedavıyede temmuzda basldk.bu ay tekrar klomene baslıcak doktor 44 gun oldu adet olmadım daha tahlıl yaptırdım hamıle dılım cok umutluydum bu aysenağlama ama olmadı.farlutal kullnıorum.bu ay sogan suyunu da kullancam bakalım inş bu ay olur ama hepmızın karnı buyusun:CüvCüv:

canım soğan kürünü yap bence baksana çoğu kişi yapıyor.RABBİM bizlerede o günleri göstersin inş. sana özel mesajla resim yollamıştım gelmedimi?

evet 28de bir adet olan kadınlar genelde 14.gün yumurtluyor. hoca öyle söylüyorsa öyle yapılmalı diye düşünüyorum. bide ters bişey olursa Allah korusun. ben kistim için içmiştim. şimdi önlem olarak yumurtalıklar temizlensin diye içiyorum. eğer faydası olursa yazarım. sanada Allah şifa versin canım, inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun.

inş cümlemiz kavuşalım hayırlısı ve sağlıklısı ile durumu yaz merakta koyma canım dilerim herşey gönlünce olsun .

gunyadın kızlar sat 27 agustos hala gelmedı adetım gelırse bende baslıcam. daha once 1 haftalık denemıstım ama ıcememıstım tabıkı hıc bır faydasını gormedm

yaptırdım cnm 1.00 cıktı yanı bebek yok malesef. dr ılac verdı bende almadım ılacı beklıcem bırkac gun daha belkı ozaman alırım. zaten cok zor kan verdım sol kolumdan şırıngayı bos cıkardı alamadı sag kolumdanda baskası aldı ama mosmor kolum az aldı kadın alamıyolar yaa

Back