ben ben ben ben ben kaldım soganla cok sukur 3 kullanmamda
canım peki sen nasıl kullandın?adetin 7. Günü mü kullanmaya başladın?yoksa adet bittikten 7 gün sonra mı başladın?
anladım canım, benim kilo fazlam var.şu an o kilomu vermeye calısıyorum, doktorum da söylemişti zaten 5 kilo bile versen çok yol katederiz diye...allahın izniyle kilomu verdikten sonra soğan kürüne başlıcam inşallah faydasını görürüm..
Bu arada allah senin de bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...
merhaba canım..
bu konuda soğan kürünü kullananların bazıları kürü adetin 7. günü kullanmaya başladıklarını, daha sonra kullanılırsa kürün rahmi temizlediğini için bebeğim rahime zor tutunup düşer düşüncesiyle adet bitiminden 7. gün sonra başlanmamasını gerektiğini yazmışlar.Üstelik çoğu da hamile kalmış.Öte yandan ibrahim saraçoğlunun sitesinde en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlanması gerektiği yazmış.Hangisi doğru acaba?Senin bebeğin de geç kullandığın için düşmüş olamaz mı canım?bilmiyorumkismile
hoşgeldin...
ben geç kullanmadım tatlım aksine adetimin 7.gününü bile beklmeden 5. günü hemen başlamıştım biraz sabırsızımdır da:))valaa kürü ortaya atan kişi uygulanışını da bizzat sölemiş bilemiyorum benim de aklımda aynı sorular vardı ama saraçoğlu bizzat bunlara yanıt vermiş sitesinde bebeğe bi etkisi olmaz şeklinde onun dediği şekilde uygulamak en doğrusu..gene de sen kafan nasıl rahatsa o şekilde uygula istersen..bende akıntı da olmamıştı mesela..çoğu kişide oluyomuş..
benim düşüklerimin araştırması yapılıyo pıhtılaşma probleminden şüpheleniyo doktorlar bakalım hayırlısı...
hoşgeldin...
ben geç kullanmadım tatlım aksine adetimin 7.gününü bile beklmeden 5. günü hemen başlamıştım biraz sabırsızımdır da:))valaa kürü ortaya atan kişi uygulanışını da bizzat sölemiş bilemiyorum benim de aklımda aynı sorular vardı ama saraçoğlu bizzat bunlara yanıt vermiş sitesinde bebeğe bi etkisi olmaz şeklinde onun dediği şekilde uygulamak en doğrusu..gene de sen kafan nasıl rahatsa o şekilde uygula istersen..bende akıntı da olmamıştı mesela..çoğu kişide oluyomuş..
benim düşüklerimin araştırması yapılıyo pıhtılaşma probleminden şüpheleniyo doktorlar bakalım hayırlısı...
canım merhaba ya ben dun basladım ıftardan once içmeyı unuttum sahurda içtım bugunde yıne iftarda içemedım yıne sahurda içicem yanı gunde 1 defa içmiş oluorum bı problem yaratırmı gunumu 2 gun uzatsam bişi olurmu acababilmiyorumkismile
bildiğim ve saraçoğlunun sitesinde okuduğum kadarıyla senin yaptığın gibi olmaz canım..Saraçoğlu bi soruya önemli olan kürü günde 2 kere uygulamak,isterseniz kahvaltı da içmeyin de akşam yemeğinden önce 1 bardak yatmadan önce 1 bardak için demiş.Ama tabii ki sen bilirsin yine de ama bence olmaz.
eet canım ama ramaznlıkta unutuyo insan tam duzene gıremedım inş ramazandan sonra cok dııkat ederım canım.bu arada mubarek kadır gecemız mubarek olsun dualarımızı eksık etmeyelım rabbım dualarımızı kabul etsınn inşşş
neyse ki ramazan bitiyo :))İnşallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve tüm isteyenlere bebek versin :))
kızlar bişey sorucam:
soğan kürünün tadı çok kötü olduğu için içne limon sıkıp da içsem olur mu?bi bilginiz var mı??
Kıslar banada yardım edin ne yapacağımı şaşırdım birde bu forumda başka bir kür gördüm link veremiyorum kabul etmiyorr forumun linkidemi kabul olmuyor yawbalı poleni tarçınımı deniyim? yoksa soğan kürünümü? soğan kürü ile hamile kalanlarınız oldumu? bende 3 sene 2 aylık evliyim ve bebeğim yok.
herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor
canım ben eylülde yaptım ve şuanda gebeyim.Ondan mı bilemiyorum ama bence işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?