Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes SSİRİN arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmak kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

Son düzenleme:

canım alıntı yapıyorum ya hep unutmuşum
dogru diyorsun hemen düzeltiyorum tatlım
ama ilk sayfalarda yazıyor kusura bakma unutmuşum bu sefer
herkes okuyor inan canım
ben şuan adetliyim bitince okuyacagım
sercem de internete giremiyor o yüzden yazmıyor
diğer herkes zaten yazıyor canım için rahat olsun
biz yürekten yapıyoruz istiyoruz ihmal edeceğini sanmıyorum kimsenin

ay valla diktim canım yaaa ne bileyim bana öyle tiksindirici gelmedi hatta aksine hoşuma bile gitti alışkanlık yapacak diye korkuyorum

yok artık alışkanlık mı yapacak
kız ben öğüre öğüre içiyom yaa
Allah ım şifanı versinde gerek kalmasın tekrar içmene inşallah

kızlar dün g.gdan pressed sipariş verdim onuda kullanayım buay bakalım.Gerçi geçen ayda kulllanmıştım ama yumurtlama gününü tutturaamadım:84::84::84::84:

bugün adet oldum.tabi ilaçla adet olyrm adetin 5.günü klomen+soğankürüne başlcm.
arkadaşlar lütfen bana da dua edn.inş bu ay olr bebiş

kardeşim duanı okudum ALLAH kabul etsin ALLAH ım tez zamanda gönlündeki muradını versin hayırlıyla inşallah

ya kizlar benim de hala adetim sokulmedi bu ne yaa. tam tamam artik banyomu yapcam temiz sayicam kendimi diyorum bi leke daha goruyorum. ama oyle gelen giden bisi yok. yani artmiyo akmiyo ne yapim bilmiourm

kaç gündür böylesin canım

persembe gunuydu galiba iste oglen wcye gidince temizlenirken gordum baya kirmiziya donuktu aa dedim adet oldum galiba. bekledim cogalmadi dun de oyleydi. bugun de tmm artik banyo yapcam dedim icimden. sonra bi islaklik hissettim yine rengi donuk gordum ama oyle cok az; cogalmiyor da. bekledim hatta belki normal gelir diye. hala yok.

kızlar bugün 4. günüm ve ben hakikaten faydasını görmeye başladım kasıklarım sanki yerinde nsökülüyo gibi ağrıyo hemen sonrasında akıntı geliyo ayrıca çok fazla tuvalete gidiyorum neredeyse 10 dk bir tuvalet ihtiyacım oluyo. ki bu benim için çok iyi bi haber çünkü ben normal şartlarda günde en fazla 3 defa tuvalete gidiyorum. soğan kullanmaya başladıktan sonra herşey değişti çok mutluyummmm

bende de soğan kürü içerken akıntı çoğalıyor du canım rahatlatıyor

bende de soğan kürü içerken akıntı çoğalıyor du canım rahatlatıyor

aman canım rahatlatsın ne çektiysem akıntı olmadığı için çektim ilk gebeliğimde bu yüzden sonlanmıştı. inşallah tertemiz olurumda ikinci sağlam gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…