kızlar ya benhalen adet olamadım bugun 8.gun gecelı ve hıc bı belirtı yok ...dun test yaptımkendımevde ve negatıf cıktı ...ama halen olmadım ya 5 aydır adetlerımduzenlı oluyordu
aaa resmen aynı senin gibi olmuştum ben.Bu ayın 17sinde adet olmam gerekiyodu 17-18 ve 19 unda lekelenme siyah ve kahverengi olarak geldi 20 sinde adet oldum oda simsiyahtı 3 gün sürdü bu şekilde hiç kırmızı gelmedi diyebilirim sende 1.aydasın bende öyle acaba ilk ay böylemi oluyo adetler soğan küründe şu an ne durumdasın söktümü? Sakın bişey içme bırak kendiliğinden gelsin canımya adetim hala sökülmedi
hala lekeleniyorum ben yaa
hafif bel ağrım vardı o da geçti
ki benm adetim acaip sancılı ve bel agrılı olur
hiçbişey yok neden adet olamıyorum
31.günüm adetin,normali max 30 olurdu
:18: ufff ne söker adeti demleyip içeyim
aaa resmen aynı senin gibi olmuştum ben.Bu ayın 17sinde adet olmam gerekiyodu 17-18 ve 19 unda lekelenme siyah ve kahverengi olarak geldi 20 sinde adet oldum oda simsiyahtı 3 gün sürdü bu şekilde hiç kırmızı gelmedi diyebilirim sende 1.aydasın bende öyle acaba ilk ay böylemi oluyo adetler soğan küründe şu an ne durumdasın söktümü? Sakın bişey içme bırak kendiliğinden gelsin canım
aynen hala böyleyim sabah bi umutla adet oldum diye uyandım ama yok
sadece wc den sonra lekelenme çamaşırımda dahi öle pek bişey yok
yok içimicem söktürücü ama ikimizinde aynı olması bana acaba kürden mi dedirtti
ilk sogan kürümdü bnmde şuan 3.günüm bu lekelenmede
senin 4.gelmiş bnmde ozmn yarına anca herhalde
peki sende herhangi bi sorun varmıydı cnm ?
inşallah bu iyiye işarettir hani endişe ettim ama bilmiyorum
Kızlar ben bu ay ateşimi ölcüyorum ilk defa bugüne kadar ölctüklerim şòyle: 9.gün 36.2 10.gün 36.7 11.gün 36.3 12.gün 36.3 13.gün 36.1 14.gün 36.4 15.gün yani bugün 36.4 bu konuda bilgisi olan arkadaslarım yorum yapar mısınız şimdiden teşekkür ederim
Canım 15gün temiz halden sonra leke gòrülürse adetten sayılıyor namaz kılınmıyorgünleri degerlendiriyoruz bakalım ne olucak hayırlısı bu arada cumamız mübarek olsun
yok canım bende hiç bir sorun yok bencede bu soğandan içimizdeki iltihpları falan söktürüyo herhalde durumundan haberdar et beni canmaynen hala böyleyim sabah bi umutla adet oldum diye uyandım ama yok
sadece wc den sonra lekelenme çamaşırımda dahi öle pek bişey yok
yok içimicem söktürücü ama ikimizinde aynı olması bana acaba kürden mi dedirtti
ilk sogan kürümdü bnmde şuan 3.günüm bu lekelenmede
senin 4.gelmiş bnmde ozmn yarına anca herhalde
peki sende herhangi bi sorun varmıydı cnm ?
inşallah bu iyiye işarettir hani endişe ettim ama bilmiyorum
yok canım bende hiç bir sorun yok bencede bu soğandan içimizdeki iltihpları falan söktürüyo herhalde durumundan haberdar et beni canm
canım 2 koyu çizgi çıktığında 24 - 48 saat içiinde yumurtlayabilirsin demek ama senin 3 gün sonra yumurtlama olmuş bu olabiliyo yanii 2 koyu çizgi çıktktan sonra çizgi silikleştiğinde çatlamış oluyo yumurtan bende bu ay kullanmaya başladım ben adetim bittiği gibi başladımhergün yapçam artık bu ayda olmassa obür ay aşılamayaaBen bu ay ovulasyon test ve preesed kulandim gecen ay sogan kürüne basladim.. Yanliz bu ovulasyon test ilk siralari silik sonra kuvetli 2 cizgi oldu 3 gün yumurtlama sancim olmadi o sira tam ovulasyon testi tekrar silik olunca yumurtlama sancisi gibi sancim oldu 3 gün .. Sorum bu ovulasyon testi yanlidimi simdi anlamadim .. Anlayan kizlar ltfen cevap ..
yarına kadar bekle bakalım nolcak canımoh ne güzel bende de sorun yok ölesine içtim hamile kalmak için
kalmadım ama içim temzlendi diye düşünüyorum
hala aynı canım leke leke bi tuhaf :44:
aslında bunu üçüncüye yazıyorum 2 kere daha yazdım ama telefon kitlendi ikisinide gönderemedim
aynı iş yerinde çalıstığım bi arkadasım vardı yası30 civarında 2senelik evliler ve 1 sene sonra cocuk istediler ve korunmayı bırakılar o ay kadının regli 11 gün gecti oda kesin ben hamileyim dedi o aksam regli geldi bu ar doktorada gitmedi testte yapmadı 2.ay 9 gün gecti regli ve yine aynı düşünce ve aynı sonuc. yine test yok doktor yok. 3.ay7 günlük gecikme. eşinin isteği üzerine iş cıkısı test alıp yaptı ve kopkoyu iki çizgi suan 6 ylık hamile hala calısıyo. adetlerininde üzenli oldugunu söylemişti. belki umudunu kaybettiysen umut olsun diye yazdım.umut Allah'tan canım :))
Senin adına çoookk seviniyorum arkadasım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinbebişinın cennet kokusunu içıne çekmeni nasib etsin amin
aaa resmen aynı senin gibi olmuştum ben.Bu ayın 17sinde adet olmam gerekiyodu 17-18 ve 19 unda lekelenme siyah ve kahverengi olarak geldi 20 sinde adet oldum oda simsiyahtı 3 gün sürdü bu şekilde hiç kırmızı gelmedi diyebilirim sende 1.aydasın bende öyle acaba ilk ay böylemi oluyo adetler soğan küründe şu an ne durumdasın söktümü? Sakın bişey içme bırak kendiliğinden gelsin canım
Sogan kürü kulandim zaman durmadan lekelenmem oldu adetime kadar iliskide regl gibi kan gelip durdu