Geldi cnm geldi kirmizilar malasef.canım seninadetinsöktümü kırmızımı geliyo?
ne var bu içimizde yaaaaa temizlenmiyor
Geldi cnm geldi kirmizilar malasef.
Mayis ayinda tüm umutlarimiz.
rahim rahim değil foseptik mübarek
ne yapsak bu rahime soğanlar temiz temiz yapsınlar inşaallah :)
inşallah canım valla elimden gelse çıakrıp şöyle güzelce çitileye çitileye yıkarım deterjanla falan
çok komik yaa :) arkadaşım bişey sorabilir miyim bu yüz ifadelerini nasıl koyuyorsunuz ben bilmiyorum da
Fikfik yapioz kiz napalim bebisler icin ugrasiyozherkes nerde ya yoksam gece gündüz calısıyonuz mu :) küstüm işte
Evet canim leke derken geldi sukurbenimde 4. günü tamamen gelmişti 3 gün sürdü sanırsam mybaby24 arkadaşımızın da 4. günü gelmiş daha evvel lekelenme olmuştu biz soğan küründen böyle olduk inşallah iyi bir şeyler olmuştur içimizde
Anamm iltihapmi varmis kiz bizde ozamankızlar iltihap olunca adet zor gelirmiş
Hahaa cok sekersin ya koptumrahim rahim değil foseptik mübarek
cevap yazdığın sayfada altta gülümsemeler çıkmıyomu :44:
Hahaa cok sekersin ya koptum
Ne cektiniz be cocumm
İltihap gitsin diye didindin durdun
Soganlari yedin yuttun be yavrum
Akit elemini kederini icindeki iltihabi
Napacan mecburrrr :))))))
NE CEKTİK BE....
yok baktım ama yüz ifadeleri yok
ne çektin be selaaaaaattiiiiiiiinnnnnn( aha buda vazfiye teyze )
dur ben bulcam şimdi sana o ifadeleri
Ahahah cok sever vasfiye teyzesini cok.ne çektin be selaaaaaattiiiiiiiinnnnnn( aha buda vazfiye teyze )
dur ben bulcam şimdi sana o ifadeleri
Telefondan giriyorken bendede cikmiyor.mesela suan bnde de yok cnm.yok baktım ama yüz ifadeleri yok
Ahahah cok sever vasfiye teyzesini cok.
Ne cektin be gülistannnnnnm
Telefondan giriyorken bendede cikmiyor.mesela suan bnde de yok cnm.
yok canım pcden girdim
Himm ozaman bilmiyorum ki cnmyok canım pcden girdim
Arkadaslar malesef bnde kırmızıları gordum bugunof ya ne umutlanmıstım kan testı pazartesıye cıkıyordu ...gunum de gecmıstı
Ayyy canim bnm uzulme yalniz degilsin mayis ayi bizim ayimiz olcak bak gor.sogan yapip 2ay sonra hamile kalanda cokk. Biliyorum ilk geldiginde cok uzuluyor insan ama sonraki ay icin plan yapmaya basliyorsun bile umutlabiyorsun yeniden. Bak gor dualarimizda kabul olcak rabbim yuzumuzu guldurecekArkadaslar malesef bnde kırmızıları gordum bugunof ya ne umutlanmıstım kan testı pazartesıye cıkıyordu ...gunum de gecmıstı