Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cumanız mubarek olsun arkadaşlar ALLAH dualarımızı kabul etsin. Sizin gibi insanları bulduğum için ALLAH ıma binlerce şükürler olsun

seninde cuman mübarek olsun canım....
bizde senle tanıştıgımz için mutluyuz cnm
bende ovulasyon testi alabilirim bu ay hiç kullanmadım bi bakayım

seninde cuman mübarek olsun
canım ben sana bgn okuyamıcam sanıırm
lekelenmem var duş alsam çıksam hemen olur mu ki
okuyamazsam bu durum bitince kalanları okuyacagım olur mu canım

Kızlar ben de epey araştırmıştım soğan kürünü.
Herhangi bir sorunum yoktu çok şükür.Tabii her ay gecikmeli regl olmayı saymazsak.
2.bebeği istiyorduk.
6 aydır korunmamamıza rağmen de bebiş gelmiyordu.
Ben 2 ay soğan kürü 3.ay incir kürü uygulamaya karar vermiştim.
İlk ay yaptım hep gecikmeli regl olurdum bu sefer gününde oldum.
2.ay da yaptım.Günüm geçti,test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.
Bilmiyorum soğan küründen miydi?Rabbim ol derse olur belki de o ay olacaktı.
İnşallah sizler de gönlünüzdeki muratlarınıza kavuşursunuz.Paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

ayyyyy ne güselllllll
umut oldun bize sağol yorumun için valla
sağlıkla kucağına al inşallah
bende 2. ayı kullanmakta kararsız kalmıştım
ama adet olamadım 3gündür lekeleniyorum sadece
sennde geciktiğinde öyle olmuşmuydu ?

saol arkadaşım içimirahatlattın ALLAH razı olsun bende geçen ay kist çıkmıştı heralde yine tekrarladı o söktü herhalde soğan suyuyla

cnm kalp atışını duymuşsun çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin.kusura bakma çok geç yazdım ama benim net çok yavaş sayfaları açıyor

kullan canım belkide gününü tutturamıyoz benim oğlan öyle olmuştu yaaa rahmetli dr.um bana günlerimi söyledi ozaman hamile kalmıştım öteki dr.lar hep yalnış gün söylemişler banaaa

cnm benim normalde adetim düzenlidir hep 3 gün önce olurdum.geçen ay 10 gün öncesinden adetim gelmişti ve koyu kahve tonlarındaydı ve çok sancılı olmuştu ondan 2 gün sonra adetimi tam oldum .ve ben geçen ay soğan kürü falan yapmamıştım ve anlam verememiştim.test yaptım adetliyken belki üzerine görüyorsam diye ama negatif çıkmıştı.belki sen üzerine görüyor da olabilrsin bir test yap her ihtimale karşı.

cnm kalp atışını duymuşsun çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin.kusura bakma çok geç yazdım ama benim net çok yavaş sayfaları açıyor

Sağol canım henüz keseyi gördük iki hafta sonra kalp atisini duyacağız inşallah sağol kızlar ben acayip fena oldum başım dönüyor midem bulanıyor kafam bi milyon oldu resmen ota sapa ağlıyorum bende anlamiyorum ki tv de birşey görüyorum başlıyorum ağlamaya :-( midem bulanıyor ama afedersiniz istifra edemiyorum o yüzden devamlı bulanıyor yandik valla

kızlar dün akşam yemek arasında içtim soğan suyunu yani yemek yerken unuttuğumu farkedip hemen yaptım içtim ama aşırı bir baş dönmesi ve halsizlik yaptı ondanmı oldu bilmiyorum ama başka ilaç kullanmamıştım başım döndü yattım bu sefer karın ağrısıyla uyandım korktum bi yan etkisi olacak diye sizde böyle bi yan etki oldumu yoksa tok karına içtiğim içinmi böyle oldu bende

kullan canım belkide gününü tutturamıyoz benim oğlan öyle olmuştu yaaa rahmetli dr.um bana günlerimi söyledi ozaman hamile kalmıştım öteki dr.lar hep yalnış gün söylemişler banaaa

evet aIacağım canım bide onu deneyeIim
zaten deneme tahtası oIdum denemediğim kaImadı

yok yok canım bgn başIadı bikaç saat önce
ben biIiyorum regI oIcağımıda zaten inat etti
test mest yapmıcam derken işte bunu diyorum
vücudumu biIirim de 3 gün kahverengi Ieke oIdu
sanırım oda soğandan mıdır nedir anIamadım
neyse neticede geIdi önemIi oIan bu
geImesede fena oImazdı hani
meseIa bi dokuz ay geImese

tatIım ben hiç tok içmedim o yüzden biIgim yok
sende akIına geImesiyIe bir diktin mi kızz
dikkat et kendine bende yan etkisi yok gördüğüm :26:

sıkıntı degıl cnm ya nolucak kı ınan sızın ıyınıyetlerınız yeter

saraçoğIu fsh ım yüksek ne uyguIayım demiş soğan kürü demiş (
CEVAP:FSH hormonunun seviyesini düşürmek için soğan kürünü uygulayabilirsiniz.(aIıntı sss den)
benm hormon değerIerim fsh tsh Ih hepsi normaIdi
şimdi bu soğan düşürüp benim dengemi bozmasın
bu fsh ın düşmesi neye sebep oIur ki ?

Son düzenleme:
Ya arkadaslar 15 gün yaptim ben bu sogan kürünü 10 gün kaldi adetime yine baslaman gerek sms hic yapmak gelmior icimden yine lekelenmeler olcak diye ve bu ay düzenli calistik ya hamileysem

tatIım ben hiç tok içmedim o yüzden biIgim yok
sende akIına geImesiyIe bir diktin mi kızz
dikkat et kendine bende yan etkisi yok gördüğüm :26:

ay valla diktim canım yaaa ne bileyim bana öyle tiksindirici gelmedi hatta aksine hoşuma bile gitti alışkanlık yapacak diye korkuyorum

canım bende okudum feriha arkadaşın duasını .. yalnız benim annemin ve kendi ismim listede yazmamışsın benim adım medine anne adı zeynep düzenlersen çok sevinirim . birde sanki listede olan herkes duaları okumuyor mu ? yoksa bana mı öyle geldi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…