Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aI benden de okdr hiç sevmem soğan bıçağın değdigi soganIa başka bişey kesip yiyemem o derece
ama bebeğim geIsin diye nasıI içtim bi dikişte gözümü karartıp
bakaIım daha neIer yapacagız ama rabbim aratmasın inşaIIah

aynen canım yaa soğan sarımsak asla ağzına koymayan ben deli gibi soğan sarımsak yiyorum 15 gündür. yetmedi suyunu içiyorum eşimde yemez soğan sarımsak her yemeğe sarımsak koyuyorum bide salataya yeşil soğan doğradım yinemi soğan var diyo valla böyle çocuk olana kadar dedim bende :KK9:

benim de bugun 30. gunum

ya bende kesin kist oldu bu ay yaa iki taraftan karnima dokunuyorum yuvarlak yuvarlak seyler geliyo elime. ufff adette olcak gibi degilim. moralim sifir.

halbuki de 21 gun yaptim sogani yani oyle kisa da yapmadim ama niye boyle oldu bilmiyorum.

bnmde 30.günüm ve adet oImama az kaIdı bgn geImeze yarına kesin :KK53:
kız yoksa bebiş oImasın :KK24:

AIIah ım hep hayırIısını ver diye dua ediyorum ama inan çok zor bekIeme süreci
Keçiboynuzu harnup şekIinde tüketiyor günde 2 3 kaşık
çakşır tozu çayı demIiyorum her gün bir bardak
ne biIeyim bu morfoIoji nasıI düzeIir ne oIur :KK14:
samsunda yaşıyorum asıI izmirIiyim
burda tedaviye başIamak istemiyorum
güvenebiIeceğm bi dktor buIamadım hepsinde sıkıntı yaşadım :KK43:(
izmirde oIsam şimdiye çok tan aşıIama yaptırmıştım
eşime dedim bu ay bi üroIoji doktoruna görünürmüsün beIki takviye bişey verir dedim tamam diyor :KK43:
üniversitede vermişti son spermiyogramı sayı20miIyon faIandı totaI %2 morfoIoji
adam hiçbişey vermemiş bide diyo geI bu ay aşıIama yapaIım
sen bi morfoIoji için iIaç ver bakaIım sonra geIeyim aşıIamaya bu degerIe aşıIama tutma şansı ne Ki bana aşıIama diyorsun
sonra bende gitmedim işte :KK43:(( böyIe kaIakaIdım yaban eIIerde doktorsuz :KK14::KK14::KK14::KK14:
cnm öncelikle üzülme anlıyorum seni ben her 2 yavrumda da bu sıkıntıları çektim üzülünce olmuyor takma kafana.....şnuda sölim sana olucak sabır sabır az kaldı ...ama sadece sabır heö doktor olayını bırak sana arkadaş değil kardeş tavsiyesi gezdikçe olmuyorrrr iyi oku yazdıklarımı sana yardımcı olmak istiyorum soğan kürünü.düzenli bir daha yap adetin biticek ve bittikten sonra 7. başlıcaksın 15 gün düzenli sabah ve akşam aç karnına sıcak iç soğutmadan ki içini sıcağıyla temizlesin bu arada birliktelik dvm gün aşırı sağa dönüp yat.bu aralarda tabiiii bol kuru incir ye ,eşinede aynı zamanda aç karına keçiboynuzu kaynat suyunu içir sonrası allah kerim allahım istayen tüm insanlara nasip ets,in:KK69:

Ilıktan daha sıcak içmeniz şart. Yudum yudum içiniz. Çalıştığınızı söylüyorsunuz, buna göre soğan kürünü akşam eve geldiğinizde ve yatmadan önce uygulayabilirsiniz. Her defasında taze hazırlanması şarttır.

Hekiminizin verdiği ilacıda kullanabilirsiniz. Adetin 3. gününde yapılan FSH ve LH hormon değerlerinde; LH değeri FSH değerinden yüksek çıkıyor ise, polykistikover (yumurtalık kisti) şikayetiniz devam ediyor demektir. Soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp 15 gün süreyle günde 2x uygulayınız. Hafif derecedeki polykistikover şikayetlerinde 1x uygulamak yeterli olmaktadır. İleri derecede veya inatçı polykistikover durumunda her adet bitiminden 2 gün sonra 15 gün süreyle birkaç kez uygulayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

Dikkat: Hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz. Soğan kürünü uyguladığınıza dair hekiminize bilgi veriniz. Soğan kürünü artık bir çok hekim hastalarına önermektedir.
Not: Ülser ve gastirit şikayeti olanlar soğan kürünü uygulayamazlar.

BAKIN BURDA HERŞEY NORMAL İSE DEMİŞ :) BENDE DE NORMAL YA SEVİNDİRİK OLDUM

SORU :
Merhaba hocam. kolay hamile kalmayla ilgili kadınlara incir kürünü tavsiye ediyorsunuz. yanlız kadınlarda prolaktin hormonu yüksek çıktıgında hamile kalma zorlaşır dıyorsunuz. prolaktin hormonunun yüksek cıkmasına neden olanlardan biri de incir. şimdi bu durumda ben bilemedim hocam çelişki yaşadım. yardımcı olursanız cok sevınırım. CEVAP : Prolaktin hormonu yüksek olanlar incir kürü uygulamamalı. Kolay hamilelik kürü içerisinde olan incir kürünü uygulamaması gerekir. Çünkü, kolay hamilelik kürü sadece incir küründen oluşmuyor. Geri kalan diğer kürleri uygular.hocam geri kalan diğer kürler hangileri? yazsanızda yazmasanız da gercekten duacınız olcam her daim. Allah gönlünüze göre versin.

CEVAP :
Tüp bebek denenmiş veya henüz denenmedi ise, adetlerde düzensizlik var mı yok mu, fsh, lh, amh, E2, gibi hormon değerleri normal sınırlarda mı, kürtaj geçmişi var mı, gibi daha birkaç sorunun cevabı alındıktan sonra hangi doğal bitkilerden oluşan kolay hamilelik kürünü yardımcı olarak uygulaması gerektiği konusunda görüşümü söyleyebilirim. Yukarıda belirttiklerim normal sınırlarda ise ve kürtaj geçmişi yok ise ve de tüp bebek geçmişi yok ise, adet bitiminden 2 gün sonra 15 gün soğan kürü ve arkasından 1 ay da testere dişli arslanpençesi kürü uygulanmalıdır. Sağlığınız daim olsun.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Bu bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

cnm öncelikle üzülme anlıyorum seni ben her 2 yavrumda da bu sıkıntıları çektim üzülünce olmuyor takma kafana.....şnuda sölim sana olucak sabır sabır az kaldı ...ama sadece sabır heö doktor olayını bırak sana arkadaş değil kardeş tavsiyesi gezdikçe olmuyorrrr iyi oku yazdıklarımı sana yardımcı olmak istiyorum soğan kürünü.düzenli bir daha yap adetin biticek ve bittikten sonra 7. başlıcaksın 15 gün düzenli sabah ve akşam aç karnına sıcak iç soğutmadan ki içini sıcağıyla temizlesin bu arada birliktelik dvm gün aşırı sağa dönüp yat.bu aralarda tabiiii bol kuru incir ye ,eşinede aynı zamanda aç karına keçiboynuzu kaynat suyunu içir sonrası allah kerim allahım istayen tüm insanlara nasip ets,in:KK69:

SağoI arkadaşım bende deIi gibi site site geziniyorum işte ne var ne yok diye
eşime keçi boynuzu yapıcam ve sogan kürünü 1 ay daha uyguIucam nasipse
az önce yansıttıgım yazıIarda demiş hocam çok mutIu oIdum içim rahatIadı zararı oIur diye korkuyordum:44:
teşekkür ederiim iyi diIekIerin için iyiki varsınız

BAKIN BURDA HERŞEY NORMAL İSE DEMİŞ :) BENDE DE NORMAL YA SEVİNDİRİK OLDUM

SORU :
Merhaba hocam. kolay hamile kalmayla ilgili kadınlara incir kürünü tavsiye ediyorsunuz. yanlız kadınlarda prolaktin hormonu yüksek çıktıgında hamile kalma zorlaşır dıyorsunuz. prolaktin hormonunun yüksek cıkmasına neden olanlardan biri de incir. şimdi bu durumda ben bilemedim hocam çelişki yaşadım. yardımcı olursanız cok sevınırım. CEVAP : Prolaktin hormonu yüksek olanlar incir kürü uygulamamalı. Kolay hamilelik kürü içerisinde olan incir kürünü uygulamaması gerekir. Çünkü, kolay hamilelik kürü sadece incir küründen oluşmuyor. Geri kalan diğer kürleri uygular.hocam geri kalan diğer kürler hangileri? yazsanızda yazmasanız da gercekten duacınız olcam her daim. Allah gönlünüze göre versin.

CEVAP :
Tüp bebek denenmiş veya henüz denenmedi ise, adetlerde düzensizlik var mı yok mu, fsh, lh, amh, E2, gibi hormon değerleri normal sınırlarda mı, kürtaj geçmişi var mı, gibi daha birkaç sorunun cevabı alındıktan sonra hangi doğal bitkilerden oluşan kolay hamilelik kürünü yardımcı olarak uygulaması gerektiği konusunda görüşümü söyleyebilirim. Yukarıda belirttiklerim normal sınırlarda ise ve kürtaj geçmişi yok ise ve de tüp bebek geçmişi yok ise, adet bitiminden 2 gün sonra 15 gün soğan kürü ve arkasından 1 ay da testere dişli arslanpençesi kürü uygulanmalıdır. Sağlığınız daim olsun.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Bu bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

kürtaj geçmişi varsa nolcak :26:

AIIah ım hep hayırIısını ver diye dua ediyorum ama inan çok zor bekIeme süreci
Keçiboynuzu harnup şekIinde tüketiyor günde 2 3 kaşık
çakşır tozu çayı demIiyorum her gün bir bardak
ne biIeyim bu morfoIoji nasıI düzeIir ne oIur :KK14:
samsunda yaşıyorum asıI izmirIiyim
burda tedaviye başIamak istemiyorum
güvenebiIeceğm bi dktor buIamadım hepsinde sıkıntı yaşadım :KK43:(
izmirde oIsam şimdiye çok tan aşıIama yaptırmıştım
eşime dedim bu ay bi üroIoji doktoruna görünürmüsün beIki takviye bişey verir dedim tamam diyor :KK43:
üniversitede vermişti son spermiyogramı sayı20miIyon faIandı totaI %2 morfoIoji
adam hiçbişey vermemiş bide diyo geI bu ay aşıIama yapaIım
sen bi morfoIoji için iIaç ver bakaIım sonra geIeyim aşıIamaya bu degerIe aşıIama tutma şansı ne Ki bana aşıIama diyorsun
sonra bende gitmedim işte :KK43:(( böyIe kaIakaIdım yaban eIIerde doktorsuz :KK14::KK14::KK14::KK14:

Aaa hemşerim :) bende izmirliyim canım ama eşimin işi nedeniyle yurtdışındayız...
Sende evlendikten sonta gittin sanırım samsuna...
Gurbetlik çok zor gerçekten :KK43: bir de iyi doktor bulanilmek çok zor siz hemm üniversite hastanesine gitmişsiniz nasıl böyle bilinçsiz davaranabiliyorlar anlamıyorum kesinlikle çok haklısın... Belkide hiçbir tedaviye gerek yok sadece eşine vereceği bir ilaç yada çğne herneyse sorunu çözecek ve bebeğiniz gelecek...
İzmire gittiğinde bir gitseniz doktora... Bayada uzaktasın gerçi çok zor olur :KK43:
İnşallah orda iyi bir doktor bulabilirsiniz canım...
Sen eşine keçiboynuzunu harnup demişsin arapçası galiba o dimi pekmezimi yediyorsun canım... Devam et bırakma bence çakşırda çok iyi diyorlar... İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmaz...
Ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek? Bizim 4. Yılımız olacak allah nasip ederse ağustosta mayıstada 1 yıl olacak bebek için :KK43: hala yok meleğim bu 11. Ayımız yani...

Ben pko lu olduumu 5 -6 ay önce eöğrendim.dr rahmin temiz ama pko dan dolayı geç gebelik ya da kısırlık olabilir dedi.ben de karamsar bi yapım olduu için çocuğum olmıcak die dolaşıyodum ortalarda.neyse martta soğan kürünü aynen uyguladım.çalıştıım için okuldan gelince ve yatmadan önce kullandım.ve şuanda 5 haftalık gebeyim :) düşük riskim varmış ama inş düşmez :KK43: aynı zamanda tip 1 diyabet hastasıyım.bu hamilelik zor geçecek ama inş sonu güzel olur.Soğan kürünü hafife almamak lazım. bi de ben en son isyanlı kelimeler söylemştm evde her hastalık niye bende var diye :KK43: sonra gebe olduumu öğrendim ama çok utanıyorum.Rabbm inş beni cezalandrmaz :KK43:

Tebrikler arkadaşım...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :KK16:

" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "

kızIar nukaıgımın duasını okudunuz mu bugün
Iütfen ihmaI etmeyeIim
nukra inşaIIah duaIarımız kabuI oIur arkadaşım

Tatlım ben adetli olduğum için yarın okuyacağım allahın izniyle nukra nın duasını ve seninkini canım...
Rabbim kabul etsin inşallahh :KK16:

hoşbuldum canım evet ateş takibi soğan kürü ne bulursam yapıyorum bu ay inşallah bebişim fazla bekletmez geliverir :KK16:
soğana karşı antipatim vardı hayatta içemezsin sen falan diyenler oldu ama bana tadı o kadarda kötü gelmedi biraz ılıyınca içiyorum sabah bir dikişte içmiştim az önce 5-6 yudumda içtim arkasından bi kaşık yoğurt yedim bitti gitti :KK16:

İnşallah canım ilk ve son takibin son soğanın olsun hemen gelsin meleğin....
Soğanın kokusu kötü bende burnumu tıkayıp birkerede içiyordum... Faydasını gerçekten gördüm canım tamam bebeğim gelmedi ama içimin temizlendiğini hissettim iyiki yapmışım... 2 ay yaptım ben bu ay yapmıyorum sadece ateşle takip ediyorum...
Hayırlısıyla gelsin inşallah yavrularımız....

SağoI arkadaşım bende deIi gibi site site geziniyorum işte ne var ne yok diye
eşime keçi boynuzu yapıcam ve sogan kürünü 1 ay daha uyguIucam nasipse
az önce yansıttıgım yazıIarda demiş hocam çok mutIu oIdum içim rahatIadı zararı oIur diye korkuyordum:44:
teşekkür ederiim iyi diIekIerin için iyiki varsınız

gezme takıntı yapma düzenli yap cnm hayırlısı olsun naz yapıo melekler

İnşallah canım ilk ve son takibin son soğanın olsun hemen gelsin meleğin....
Soğanın kokusu kötü bende burnumu tıkayıp birkerede içiyordum... Faydasını gerçekten gördüm canım tamam bebeğim gelmedi ama içimin temizlendiğini hissettim iyiki yapmışım... 2 ay yaptım ben bu ay yapmıyorum sadece ateşle takip ediyorum...
Hayırlısıyla gelsin inşallah yavrularımız....

inşallah kuzum yaaa. bi gelseler ısıra ısıra sevcem :KK14: iltihaplardan kurtulsam keşke ama bakalım yarın ne diyecek doktor

Aaa hemşerim :) bende izmirliyim canım ama eşimin işi nedeniyle yurtdışındayız...
Sende evlendikten sonta gittin sanırım samsuna...
Gurbetlik çok zor gerçekten :KK43: bir de iyi doktor bulanilmek çok zor siz hemm üniversite hastanesine gitmişsiniz nasıl böyle bilinçsiz davaranabiliyorlar anlamıyorum kesinlikle çok haklısın... Belkide hiçbir tedaviye gerek yok sadece eşine vereceği bir ilaç yada çğne herneyse sorunu çözecek ve bebeğiniz gelecek...
İzmire gittiğinde bir gitseniz doktora... Bayada uzaktasın gerçi çok zor olur :KK43:
İnşallah orda iyi bir doktor bulabilirsiniz canım...
Sen eşine keçiboynuzunu harnup demişsin arapçası galiba o dimi pekmezimi yediyorsun canım... Devam et bırakma bence çakşırda çok iyi diyorlar... İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmaz...
Ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek? Bizim 4. Yılımız olacak allah nasip ederse ağustosta mayıstada 1 yıl olacak bebek için :KK43: hala yok meleğim bu 11. Ayımız yani...

evt evIendikten sonra geIdim canım iş için
ben evIeneIi 4 yıI oIcak işte temmuzda
1 yıI istemedik nerdeyse 3 yıIdır istiyoruz
harnup dediğim evet pekmezi
ama yarın kendisini aIıp kaynatıcam suyunu içirmeye başIıcam bende sss böIümüne baktım hep keçiboynuzu kürü demiş
öte yandan doktor buIma sıkıntım var inan gittiğim hiçbi doktor içime sinmedi
öyIe vakit öIdürüyoruz resmen herşey kendi çabam
izmire gidicem 1 ay sonra ozmn orda bi doktora görüneceğim canım

biImiyorum ki canım istersen bi iIetişim böIümünden sor vaIIa herşeye cvp veriyor sağoIsun
çok saygın bi adam başkası oIsa deIi gibi para koparmaya bakar dimi ama
herkese tk tek cvp veriyor :KK9:

canım ben yazdım oraya ama bana telefon numarasıyla döndüler ara detaylı konuşalım dediler aradım hep meşgul sonra başka bir arkadas yazdı onada numara vermişler ara diye. ben anlamıyorum oraya soru soranlar nasıl beceriyo

inşallah kuzum yaaa. bi gelseler ısıra ısıra sevcem :KK14: iltihaplardan kurtulsam keşke ama bakalım yarın ne diyecek doktor

Valla aynen öyle bir gelseler neler neler yapıcam :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah :KK16:
Merak etme canım bu soğan bütün iltihabını söküp atacak... İnşallah yatın güzel haberlerle geleceksin canım.,,

evt evIendikten sonra geIdim canım iş için
ben evIeneIi 4 yıI oIcak işte temmuzda
1 yıI istemedik nerdeyse 3 yıIdır istiyoruz
harnup dediğim evet pekmezi
ama yarın kendisini aIıp kaynatıcam suyunu içirmeye başIıcam bende sss böIümüne baktım hep keçiboynuzu kürü demiş
öte yandan doktor buIma sıkıntım var inan gittiğim hiçbi doktor içime sinmedi
öyIe vakit öIdürüyoruz resmen herşey kendi çabam
izmire gidicem 1 ay sonra ozmn orda bi doktora görüneceğim canım

Sabretmek gerçekten çok zor canım :KK43:
Rabbim çok aratmasın bekletmesin inşallahhhh :KK16:
İnşallah izmirde de iyi bir doktor bulursun canım...
Basmanedeki şifa da Mine hanımı herkes öneriyor çok iyi diyorlar... Demişmiydim sana bilmiyorum ama yoksa hazırda doktorun önce bi ona görün istersen canım...

Valla aynen öyle bir gelseler neler neler yapıcam :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah :KK16:
Merak etme canım bu soğan bütün iltihabını söküp atacak... İnşallah yatın güzel haberlerle geleceksin canım.,,

canım peki bu kürü 15 gün yapıyoruz tamam ama kür bittiğinde adetime 5 gün kalmış olacak. peki bu dönemde hamile kalırsam bebeğe zarar vermezmi yani ya bide hamile kalırsam ama bu seferde iltihaplarla birlikte düşüğe falan neden olmuyo dimi :26:
ay çok korkuyorum bu yüzden ama yinede yapıyorum :KK53:

canım ben yazdım oraya ama bana telefon numarasıyla döndüler ara detaylı konuşalım dediler aradım hep meşgul sonra başka bir arkadas yazdı onada numara vermişler ara diye. ben anlamıyorum oraya soru soranlar nasıl beceriyo

biImiyorum ama sss böIümünde çok fazIa soru cvp var
burda okumuştum biIen cvp versin hatırIayamıyorum
bazı saatIerde saraçoğIunun kendisiyIe görüşüyrmuşsun
dur bakaIım cvp geIir beIki kızIardan

Sabretmek gerçekten çok zor canım :KK43:
Rabbim çok aratmasın bekletmesin inşallahhhh :KK16:
İnşallah izmirde de iyi bir doktor bulursun canım...
Basmanedeki şifa da Mine hanımı herkes öneriyor çok iyi diyorlar... Demişmiydim sana bilmiyorum ama yoksa hazırda doktorun önce bi ona görün istersen canım...

var var canım akIımda oIan bi doktor
sağoIasın tavsiyen için
şimdi bi yandan size yazıyorum bi yandan forumdan okudukIarımı eşime aktarıyorum
dedim ona yrn sana keçiboynuzu aIıyoruz 3 ay içiyorsun
yazık hiç ikiIetmedi tamam dedi direk
biIiyorum o da ben kdr istiyor :KK43:((

canım peki bu kürü 15 gün yapıyoruz tamam ama kür bittiğinde adetime 5 gün kalmış olacak. peki bu dönemde hamile kalırsam bebeğe zarar vermezmi yani ya bide hamile kalırsam ama bu seferde iltihaplarla birlikte düşüğe falan neden olmuyo dimi :26:
ay çok korkuyorum bu yüzden ama yinede yapıyorum :KK53:

canım az önce sss böIümünde okudum hangi sayfada biImiyorum şuan kapattım aIıntı yapamıyorum
biri aynı soruyu sormuş düşüğe neden oImaz bebege zarar vermez demiş saraçoğIu
hamiIe oIdugunuzu öğrendiğinizde kürü sonIandırınz demiş

biImiyorum ama sss böIümünde çok fazIa soru cvp var
burda okumuştum biIen cvp versin hatırIayamıyorum
bazı saatIerde saraçoğIunun kendisiyIe görüşüyrmuşsun
dur bakaIım cvp geIir beIki kızIardan

canım az önce sss böIümünde okudum hangi sayfada biImiyorum şuan kapattım aIıntı yapamıyorum
biri aynı soruyu sormuş düşüğe neden oImaz bebege zarar vermez demiş saraçoğIu
hamiIe oIdugunuzu öğrendiğinizde kürü sonIandırınz demiş

çok teşekkür ederim canım ilgilendin sağolasın. zaten bittikten sonra 5 gün içinde adet oluyorum o aradada hamile olduğumu öğrenirim inşallah :KK52:

Allahüteala hepinizden razı olsun Rabbim gönlümüzün istediğini hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanınada gönlümüze razı eylesin...

çok teşekkür ederim canım ilgilendin sağolasın. zaten bittikten sonra 5 gün içinde adet oluyorum o aradada hamile olduğumu öğrenirim inşallah :KK52:

ne demek canım bizi bizden başka anIayan kim var
başkasına sorsam size sordugum soruIarı bön bön bakarIar
sizde herşeye cvp veriyorsunuz sağoIun varoIun hepiniz

X