- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
mrb kızlar ben soğan kürünü sadece 1 ay uyguladım ve ilk denememde hamile kaldım Rabbimin izniyle başlangıçta çok zordu içmek fakat dayandım inat ettim çok şükür tamamlayabildim günleri adetim biter bitmez başlamıştım ben çünkü tatile gidecektim ve zamanım yoktu.ömrümde ilk defa bişeye bu kadar çok dikkat ettim her defasında kaynattım içtim....Rabbim isteyen herkese nasip etsin...:Saruboceq:
kızlar merhabalar..ben de bu ay soğan kürünü yapanlardanım..ilk haftam geride kaldı ama bende en ufak bi akıntı falan olmadı halbuki her gün de yaptım benim gibi kürü yapıp da akıntısı olmamış olan var mı acaba?
okuduğum kadarıyla herkesin koyu kıvamlı bi akıntısı olmuş ki bu da içinizin temizlendiğini gösterir gibime geliyo...
bi de ben aynı zamanda zayıflamak için 5 i bi aradalardan içiyorum sizce onu bırakmalı mıyım?acaba etkiler mi soğan suyunun faydalarını?cevap verirseniz çok sevinirim...a.s.
soğan kürünü yaparken başka bir kür yapılmayacak biliyorum canım
ben soğan suyunu 1 hafta yaptım şuan bal*tarçın *çörekotu uyguluyorum yumurtaları çatlatmak için..
inşallah faydasını görürsün..
teşekkür ederim cevapladığın için tatlım...ben de saraçoğlunun sitesinde araştırdım hakikaten de sadece soğan kürünü uygulayın yanında ekstra bişey kullanmayın demiş...gerçi bu çay gibi bişey ama belki de etkisini azaltıyo olabilir..bu arada bende pko yok içim temizlensin diye yapıyorum haziranda düşük yaşadım...bişey daha sormak istiyorum bende akıntı falan olmadı şimdilik soğan kürünü kullanan herkes koyu bi akıntıdan bahsetmiş acaba bende neden olmadı ki?bi fikrin var mı?
iltihabı olanlar da akıntı oluyo biliyorum canım ....dediğim gibi ben sadece 1 hafta yaptım ..
şimdi bi arkadaşım bal,,tarçın ..çörekotu uyguladığı ay hamile kaldı..bende onu yapıyorum 1 haftda dır...olmazsa soğana devam ederim sonuna kadar :))
sen ne kadar zamandır bebek istiyosun tatlım?benim 1 boş gebeliğim bir de düşüğüm oldu...ben de soğan kürünü bitireyim incir kürü yapacağım:)))kürlerle kafayı bozdum bu aralar..:)))ballı kürler kiloma kilo katar diye korkuyorum açıkçası zaten zayıflamam gerek..gerçi incir kürü de aynı hesaba geliyo ya neyse:))
umarım sen de bir an evvel hamiş kalırsın...
bende bu ay yapıyorum hamıle kalmak ıcın degıl adetım duzelsın dıye cunku hamılelık olayında pek umudum yok yumurtam catlamıo
canım bende yumurtaları çatlatmak için bal karışımı yapıyorum...
onuda denedım ama tık yok bendeeyvahedigeldismile
olur inşallah canım moralini bozma...hepimiz aynı durumdayız...vakti gelmemiştir henüz...
tabıkı cnm oylede ıste bazen ınsan umudu yıkılıo
hayırlısı artık beklıyecez anlımıza yazılan o gunu
kızlar merhaba bende aranızda yenıyım ben pco hastasıyım.temmuzda klomen tdavısı godum 1 tane yumurtam olustu kendılıgnden catladı ama bebek olmadı.ultrasona gırdım 1 tane kıs olusmus bu ay ilaç vermedı doktor bu ay boş gececek kıstten dolayı.bende sogan kurune baslıcam adet bıtımınden 7 gun sonra yanı ben bu cuma baslıcam inş etkısı olur bıde ramazanlık var sabah yapacam kuru sahurda aksamkınıde iftardan once yapsam olurmu lutfen cvp yazınn
öncelikle geçmiş olsun canım..ben de bu ay bu kürle hamile kalmıştım ama düşük yaptım malesef..bu kürü yaparken ben de araştırdım adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyo dediğin gibi de hem sahurda hem iftarda yapabilirsin iftardakini gece yatmadan önce de içebilirsin ben bizzat saraçoğlunun kendi sitesinden öğrenmiştim..kürü yaparken de aynı anda başka bi kürü yapmak doğru olmuyomuş haberin olsun canım..bunlar bildiklerim Allah yardımcın olsun..tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah..
tesekkur ederım canım bakalım baslayım allah sıfasını verır insallah.sendemı pco lusun yoksabilmiyorumkismile
bende pko yok rahmim temizlensin diye yapmıştım...hemen de hamiş kaldım kürü yaptığım ay ama benim düşüklerim oluyo ne yazık ki bu da erkenden düştü şimdi ayrıntılı şekilde bakacak doktorlar bakalım sonuç ne olacak...?Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
öncelikle geçmiş olsun canım..ben de bu ay bu kürle hamile kalmıştım ama düşük yaptım malesef..bu kürü yaparken ben de araştırdım adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyo dediğin gibi de hem sahurda hem iftarda yapabilirsin iftardakini gece yatmadan önce de içebilirsin ben bizzat saraçoğlunun kendi sitesinden öğrenmiştim..kürü yaparken de aynı anda başka bi kürü yapmak doğru olmuyomuş haberin olsun canım..bunlar bildiklerim Allah yardımcın olsun..tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?