Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee ne olacak böyle dersin...her şey altüst oldu yawww:sinifsinif:durusah bende hala olmadim canim..
29 haziran olmam gerekiyodu hala olmadim.
sogandan sanirim..
kızlar birilerini bulurum dedim ama kimse kalmamış mafoldumben bugün soğan suyu kürüm bitti ama çok fena alışkanlık yaptı sizin adetleriniz niye gecikiyo ki bakalım bende de gecikme olacak mı ama faydalı olduğuna inanıyorum gerçi her yerim soğan koktu :Saruboceq: inşallah hamişsinizdir ve inşallah sonrasında sıra bende olur
valla tatlım bende anlamadım niye böyle olduğunu...hiç şaşmayan adetim ilk kez bu kadar uzadı...bugün 32.günkızlar birilerini bulurum dedim ama kimse kalmamış mafoldumben bugün soğan suyu kürüm bitti ama çok fena alışkanlık yaptı sizin adetleriniz niye gecikiyo ki bakalım bende de gecikme olacak mı ama faydalı olduğuna inanıyorum gerçi her yerim soğan koktu :Saruboceq: inşallah hamişsinizdir ve inşallah sonrasında sıra bende olur
yok tatlım ben hamileyim...bugün kan sonucum çıkacak ama kimyasal gebelik olma ihtimali varrrrreyvahedigeldismilene oldu kızlar regl oldunuz mu takip ediyorum merak ettim.
yok tatlım ben hamileyim...bugün kan sonucum çıkacak ama kimyasal gebelik olma ihtimali varrrrreyvahedigeldismile
inşallah tatlım..mutlaka haber veririm canımyaa ay inşallah değildir duruşah.inş. bugün hayrlı haberlerle dönersin..çok öptüm.haber ver mutlaka..
bende regl tarihimi bekliyorum canımcım 6 gün var olmama.ama bizim işler biraz değişti.eşimde varikosel çıktı sperm azlığı var.drum direk aşılama dedi.bakalım ne olacak.inşallah tatlım..mutlaka haber veririm canım
hayırlısı olsun tatlım..inşallah gerek kalmaz...rabbim ol dedimi olur...başka kimin gücü yetebilira.s.bende regl tarihimi bekliyorum canımcım 6 gün var olmama.ama bizim işler biraz değişti.eşimde varikosel çıktı sperm azlığı var.drum direk aşılama dedi.bakalım ne olacak.
evet canım bakalım işte bekliyoruz.hayırlısı olsun tatlım..inşallah gerek kalmaz...rabbim ol dedimi olur...başka kimin gücü yetebilira.s.
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benimevet canım bakalım işte bekliyoruz.
merhaba duruşah merak ettim gebeliğin kesinleştimi? bende mayıs ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ama negatif sonuçlandı problem eşimdeydi sperm hareketliliği düşüktü fakat tüp bebek tutmayınca doktorlar dedi yumurta toplamada yumurtaların çok zayıfıt 6 tane yumurta topladılar sadece 2 tanesini yükledirler diğer yumurtaların döllenmedi çok zayıftı dediler .Haziran ayı sonlarında soğan kürünü duymuştum ama ne zaman yapılacağını bilmiyorum duduğum gün başladım 10 gün yaptım adet olunca bıraktım sonra aklıma geldikçe yapıyordum ne zaman soğan suyu içsem o gün tuvaletten çıkmıyorum akıntım oluyor sağ yumurtalığım ağrıyor ve özellikle soğan suyu içtiğim günlerde sanki sistit oluyorum çişim var gibi ama wc gidiyom bişey gelmiyor kendimi zorluyom yanma oluyo canım yanıyor acaba bunlar sizde de oldumu soğanı bırakıyom geçiyor içtiğim gün başlıyor ama şimdi sizlerden nasıl yapılacağını öğrendim ağustos ayı ilk haftası adet olacam ve hemen bitiminde soğan kürüne başlicam inşallah bende bebeğime kavuşurum sizin aracılığınızla .yok tatlım ben hamileyim...bugün kan sonucum çıkacak ama kimyasal gebelik olma ihtimali varrrrreyvahedigeldismile
mrb kızlar ben soğan kürünü sadece 1 ay uyguladım ve ilk denememde hamile kaldım Rabbimin izniyle başlangıçta çok zordu içmek fakat dayandım inat ettim çok şükür tamamlayabildim günleri adetim biter bitmez başlamıştım ben çünkü tatile gidecektim ve zamanım yoktu.ömrümde ilk defa bişeye bu kadar çok dikkat ettim her defasında kaynattım içtim....Rabbim isteyen herkese nasip etsin...:Saruboceq: