• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Anladım canım, benim kilo fazlam var.Şu an o kilomu vermeye calısıyorum, doktorum da söylemişti zaten 5 kilo bile versen çok yol katederiz diye...Allahın izniyle kilomu verdikten sonra soğan kürüne başlıcam inşallah faydasını görürüm..
Bu arada Allah senin de bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...Darısı tüm isteyenlerin başına...

anladım canım, benim kilo fazlam var.şu an o kilomu vermeye calısıyorum, doktorum da söylemişti zaten 5 kilo bile versen çok yol katederiz diye...allahın izniyle kilomu verdikten sonra soğan kürüne başlıcam inşallah faydasını görürüm..
Bu arada allah senin de bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...

tesekkur ederım cnm amın amın

allahım tum ısteynlerı bekletmeden bebeklerını gonderır ınsallah

benımde cok kılom var ne yapcam bılmıyorum dıkkat etmeeye calısıom suan

merhaba canım..
bu konuda soğan kürünü kullananların bazıları kürü adetin 7. günü kullanmaya başladıklarını, daha sonra kullanılırsa kürün rahmi temizlediğini için bebeğim rahime zor tutunup düşer düşüncesiyle adet bitiminden 7. gün sonra başlanmamasını gerektiğini yazmışlar.Üstelik çoğu da hamile kalmış.Öte yandan ibrahim saraçoğlunun sitesinde en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlanması gerektiği yazmış.Hangisi doğru acaba?Senin bebeğin de geç kullandığın için düşmüş olamaz mı canım?bilmiyorumkismile

hoşgeldin...
ben geç kullanmadım tatlım aksine adetimin 7.gününü bile beklmeden 5. günü hemen başlamıştım biraz sabırsızımdır da:))valaa kürü ortaya atan kişi uygulanışını da bizzat sölemiş bilemiyorum benim de aklımda aynı sorular vardı ama saraçoğlu bizzat bunlara yanıt vermiş sitesinde bebeğe bi etkisi olmaz şeklinde onun dediği şekilde uygulamak en doğrusu..gene de sen kafan nasıl rahatsa o şekilde uygula istersen..bende akıntı da olmamıştı mesela..çoğu kişide oluyomuş..
benim düşüklerimin araştırması yapılıyo pıhtılaşma probleminden şüpheleniyo doktorlar bakalım hayırlısı...

Selam arkadaşlar. Bu soğan kürünü ilk kez KK'nde okudum. Önceleri önemsemedim. Fakat bo topiği baştan sona okudum bugün ve şoktayım inanamıyorum olanlara. Şuan adetimin 21. gününde olduğum için başlayamıyorum. Umarım beklenen adetim gelmezde :Saruboceq:soğan kürüne gerek kalmaz. Ama olurda adet olursam asla kaçırmayacağım 7. günümde soğan suyunun tadı zehir gibi bile olsa içeceğim. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

hoşgeldin...
ben geç kullanmadım tatlım aksine adetimin 7.gününü bile beklmeden 5. günü hemen başlamıştım biraz sabırsızımdır da:))valaa kürü ortaya atan kişi uygulanışını da bizzat sölemiş bilemiyorum benim de aklımda aynı sorular vardı ama saraçoğlu bizzat bunlara yanıt vermiş sitesinde bebeğe bi etkisi olmaz şeklinde onun dediği şekilde uygulamak en doğrusu..gene de sen kafan nasıl rahatsa o şekilde uygula istersen..bende akıntı da olmamıştı mesela..çoğu kişide oluyomuş..
benim düşüklerimin araştırması yapılıyo pıhtılaşma probleminden şüpheleniyo doktorlar bakalım hayırlısı...

canım merhaba ya ben dun basladım ıftardan once içmeyı unuttum sahurda içtım bugunde yıne iftarda içemedım yıne sahurda içicem yanı gunde 1 defa içmiş oluorum bı problem yaratırmı gunumu 2 gun uzatsam bişi olurmu acababilmiyorumkismile

hoşgeldin...

üzüldüm canım senin adına ama inşallah pıhtılaşma problemi değildir :((
bu arada ben de bi şekilde deniycem artık şu kilolarımdan kurtulduktan sonra ama adetin 7. günü kullanılmaya başlanınca sanki daha çok etkisi varmış gibi geliyo..Çünkü okuduğum kadarıyla hamile kalanların hepsi o gün kullanmaya başlamışlar..

canım merhaba ya ben dun basladım ıftardan once içmeyı unuttum sahurda içtım bugunde yıne iftarda içemedım yıne sahurda içicem yanı gunde 1 defa içmiş oluorum bı problem yaratırmı gunumu 2 gun uzatsam bişi olurmu acababilmiyorumkismile

bildiğim ve saraçoğlunun sitesinde okuduğum kadarıyla senin yaptığın gibi olmaz canım..Saraçoğlu bi soruya önemli olan kürü günde 2 kere uygulamak,isterseniz kahvaltı da içmeyin de akşam yemeğinden önce 1 bardak yatmadan önce 1 bardak için demiş.Ama tabii ki sen bilirsin yine de ama bence olmaz.

bildiğim ve saraçoğlunun sitesinde okuduğum kadarıyla senin yaptığın gibi olmaz canım..Saraçoğlu bi soruya önemli olan kürü günde 2 kere uygulamak,isterseniz kahvaltı da içmeyin de akşam yemeğinden önce 1 bardak yatmadan önce 1 bardak için demiş.Ama tabii ki sen bilirsin yine de ama bence olmaz.

eet canım ama ramaznlıkta unutuyo insan tam duzene gıremedım inş ramazandan sonra cok dııkat ederım canım.bu arada mubarek kadır gecemız mubarek olsun dualarımızı eksık etmeyelım rabbım dualarımızı kabul etsınn inşşş

eet canım ama ramaznlıkta unutuyo insan tam duzene gıremedım inş ramazandan sonra cok dııkat ederım canım.bu arada mubarek kadır gecemız mubarek olsun dualarımızı eksık etmeyelım rabbım dualarımızı kabul etsınn inşşş

neyse ki ramazan bitiyo :))İnşallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve tüm isteyenlere bebek versin :))

neyse ki ramazan bitiyo :))İnşallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve tüm isteyenlere bebek versin :))

amınnn. canım ben ramazanda aksattım ya bu sogan kurunu sadece 3 yada 4 krz kullndım sonra bıraktım cunku hep unuttum sımdı tekrar baslasam olurmu acaba gercı adet bıtımınn 2, haftasına gırdım yapsam fayda goruurmuyum acaba yada bundan sonrakı adtımdemı yapsamm cnım ya fıkrını solersen sevınrımm

kızlar bişey sorucam:
soğan kürünün tadı çok kötü olduğu için içne limon sıkıp da içsem olur mu?bi bilginiz var mı??

kızlar bişey sorucam:
soğan kürünün tadı çok kötü olduğu için içne limon sıkıp da içsem olur mu?bi bilginiz var mı??

canım sataçoglu kesınlıkle sagandan başka hıç bı katkı maddesınn olmıcanı soledı bıde sogan suyuna havuç kattıklarını duydum olede hamıle kalan varmış.ben içerken burnumu kapatıp bı hamlede içiorum sonra bı muddet burnum kapalı duruorum tabı agzımdan nefes alarak:1:sonrada agzıma bı sakız atıp işime bakıorum:sm_cool:fayda saglıyor anlıcan canım

Kıslar banada yardım edin ne yapacağımı şaşırdım birde bu forumda başka bir kür gördüm link veremiyorum kabul etmiyorr forumun linkidemi kabul olmuyor yaw:( balı poleni tarçınımı deniyim? yoksa soğan kürünümü? soğan kürü ile hamile kalanlarınız oldumu? bende 3 sene 2 aylık evliyim ve bebeğim yok.

Kıslar banada yardım edin ne yapacağımı şaşırdım birde bu forumda başka bir kür gördüm link veremiyorum kabul etmiyorr forumun linkidemi kabul olmuyor yaw:( balı poleni tarçınımı deniyim? yoksa soğan kürünümü? soğan kürü ile hamile kalanlarınız oldumu? bende 3 sene 2 aylık evliyim ve bebeğim yok.

canım ben eylülde yaptım ve şuanda gebeyim.Ondan mı bilemiyorum ama bence işe yarıyor.

guzel canım bana yardımcı olurmusun bana birşeyler söyle inan dünden beri oku oku gözlerim ağrıdı başka bir konu açılmış ama link veremiyorum orda bal polen kürü yazıyor dünden beri o konuyu gece 3 lere kadar okudum şimdide soğan kürü ile hamile kalanlar diye googleden arattım burası çıktı, bal ve polenden kistmi oluşuyor:( ben kendimden bahsedeyim 3 sene 2 aylık evliyim doktora bakıldık rahim filmi çekildim tüplerimde temiz çıktı elh doktorum aşılama önerdi olmadım gitmedik. bu kürü denesemmi tadı çokmu kötü birde adetin 7. günümü başlanıyor hasankeyf adetinin 7 günü başlamış.

herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor

canım buralardamısın?bende şimdi reglim reglimin 7. günümü başlıyım? birde kuru soğan ne renk olacak? koyu renkmi açıkmı?soğanın büyüklüğü nasıl olacak ? beni bilgilendiriniz lütfen!!! eşime keçiboynuzu yedirsem olmazmı ?keçiboynuzu kürünü çok önceden yaptık ama tadı çok kötümafoldumben keçi boynuzu pekmezi yada keçiboynuzumu yedireyim?

Back