- 14 Nisan 2013
- 2.299
- 464
hayit suyu ic canim ben burda bulamiyorum sen ic orda sifani bulursun iste o engelliyomus indirmeye calisalim birlikte bebislerimiz gelsin
Ben aslanpençesi kürü kullanıyorum canım hormonları dengeliyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayit suyu ic canim ben burda bulamiyorum sen ic orda sifani bulursun iste o engelliyomus indirmeye calisalim birlikte bebislerimiz gelsin
öncelikle mesajımı yanıtladığın için teşekkür ederim:) ben 6senelik evliyiim birdefa aşılama denedik olmadı eşimde sorun yok bendede prolaktin yüksekliği var biraz 2aydırda ibrahim saraçoğlunun gönderdiği kürleri kullanıyorum soğan kürü hormonlar için aslanpençesi kürü ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi birde kronik idrar yolları enfeksiyonu için karnıbahar kürünü içmemi söyledi
hilalcim hayitin hazir suyu da var sanirim aktarlarda o ayni etkiyi yapmiyor muymus?
sen tohumu ezip kaynatmissin sogan kuru gibi, tohumu da aktardan mi aldin? bir de tohumu oyle kaynatip icmeyi nerden duydun?
öncelikle mesajımı yanıtladığın için teşekkür ederim:) ben 6senelik evliyiim birdefa aşılama denedik olmadı eşimde sorun yok bendede prolaktin yüksekliği var biraz 2aydırda ibrahim saraçoğlunun gönderdiği kürleri kullanıyorum soğan kürü hormonlar için aslanpençesi kürü ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi birde kronik idrar yolları enfeksiyonu için karnıbahar kürünü içmemi söyledi
Amin canım güzel duaların icin benim prolaktin icin dostinex verince doktor degerler sıfırın altına düşüyor tedavinin birinde gonal f igne kullanmıstı doktorum fazla yumurta olunca tedavim iptal olmustu asılma oldu ikinci seferde tutmadi saracoglu hocamız inşaallah olucak bebegin önemli bir sorununuz yok dedi sagolun sizlerde bana umut oluyorsun Rabbim gönlünüzdeki bütün dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılsın
Ben aslanpençesi kürü kullanıyorum canım hormonları dengeliyormuş
Canım suyu bilmiyorum ya olabilir ama ben tohumunu alip kendim kaynatip içmeyi tercih ederim şimdi hayit çok sert bi tohum şifası içinde olabilir bi yerde ezin öyle kullanın yaziyordu bende havanda ezdim öyle kullandım aktardan aldım evet hayit tohumu diye
Medne arkadaşım ben yeni katıldım yanlışım olursa şımdiden özür dilerim normalde sogan kürü enfeksiyona iyi geliyormus ama benim kroniklestigı icin karnıbahar kürü icıynrum saracoglu hocamız iltihap gebeliği engelleq dedi
kusura bakma canım ancak dönebildim sana bende iltihap kronikleştiği için karnıbahar kürü içiyorum
saol canım cevapladığın için .. bende öyle bildiğim kadarıyla iltihap yoktu sürekli tedavi olmama rağmen dr iltihabın yok diyordu. ama soğan suyu yaptığım her ay adetim geciktiği için dr gidiyordum iltihap çıkıyordu .. şimdi ben acaba soğan suyu yapsammı yoksa karnıbahar kürü mü yapsam idrar yollarımda enfeksiyonum yok şuan da hangisini yapsam ki bilemedim bana bir yol göstersen :))
Kendini sakın üşütme saracoglu öyle dedi bana iltihabı hissettigın zaman hemen karnıbahar kurü yap 15gün boyunca demisti
Kizlar bugun keseyi goremedik doktor cok erken beta hcg nin 1500 olmasi lazim dedi ultrasondan bakti gorunmedi ama kesinlikle hamilesin dedi kan verdim tekrar yarin alacagim sonuclari ben cok erken davrandim siz bekleyin adetlerinizin gecmesini ayin 25 ine randevu aldim zeynep kamilden artik o gune kadar hic doktora gitmicem bakalim hayirlisi
hayırlıı olsun canımm zaten sonuç belliydii ama dr daa rahatlatmış bayaa çok seviniyorumm senin adınaa inşallahh bekleyen herkess senın gibii güzel haberi alırrrr
Kizlar bugun keseyi goremedik doktor cok erken beta hcg nin 1500 olmasi lazim dedi ultrasondan bakti gorunmedi ama kesinlikle hamilesin dedi kan verdim tekrar yarin alacagim sonuclari ben cok erken davrandim siz bekleyin adetlerinizin gecmesini ayin 25 ine randevu aldim zeynep kamilden artik o gune kadar hic doktora gitmicem bakalim hayirlisi