Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

nene kendimi bildim bileli kilo problemi yaşadım..az yeseydim de kilo alırdım..sonrada bünye meselesi bu herhalde derdim..senin yaş kaç canım..

nasılsınız kızlar ?
taze hamişimiz hilalcim sana ayrıyetten nasılsın diyorum iyisin inşallahhh maşallahh
bgn sogan kürümün 13. günü
akıntı yok zaten başlarda da pek olmadı
beklemediğim adet tarihim 24-25 nisan

bu ay bereket ayı bizde nasiplenelim bu berektten allahımın izniyle hamiş olsun herkes hayırlısıyla

Kızlar çok dua ettim size biraz önce Rabbim kabul etsin inşallah

allah kabul etsin hilalcim yüreğine sağlık agzına sağlıkk

alemsin sen yaa valla çok şekersin
duvarın dili olsada konuşsa diyorsun değil mi :)))
ne çektik biz bee

allah kabul etsin hilalcim yüreğine sağlık agzına sağlıkk

alemsin sen yaa valla çok şekersin
duvarın dili olsada konuşsa diyorsun değil mi :)))
ne çektik biz bee

sagol canim hepimiz oyleyiz.... ya deme deme neler cektik icim cokmus gibi bu 1 yilda artik nasil isteyeceyimide sasirdim vallahi...yinede allah bizi kenarda koymasin bizide anne yapsinda bizde cennete bir adim yaklasalim hani derler yaaa cennet analarin ayaklari altinda diye iste onnan dedim...bekliyorum belki tutar bu ay bilemiyorum iste.... ama hic umudum yok duydumki prolaktin 10nan yukari olunca bebek olmuyomus bendede 22.8 idi en son yani ne yapiyim bu tanimadigim insanlarin icinde sasirdim kaldim irana gidicegiz bakalim orda ne derler belki o zamana kadar sen hamilesin derler insaallah

yine umudumu kirdi bu test benim yaaaaaaaaaa yine ovi testi yine tek cizgi ikinci o kadar silik ki gorsenmiyo bile yani ama silik iste o zaman ben bu ay hamile kalamiyicakiyim? tum keyfim kacdi :26:

kizlar ben doktor Sarracogluna sms atim onun cevabi mailimemi geliyo? peki ne zamannan bir gelir cevabi yazdim iki sms hic cevap gelmedi?

İyiyim canım uyku bastırması ve gogus sızlaması başladı hep uyumak istiyorum yarın tekrar gideceğim kan vermeye inşallah sizlerde hemen peşimden gelin

Allah kabul etsin canim dualarimiz peygember imam dualarindan olsun....

Amin bebeğim inşallah bak sen hemen moralini bozuyorsun olmaz böyle biraz rahat ol bi ayda iki kere yumurtlayan kadınlar var test yapmaya devam et moral bozmak yok

nene kendimi bildim bileli kilo problemi yaşadım..az yeseydim de kilo alırdım..sonrada bünye meselesi bu herhalde derdim..senin yaş kaç canım..

zaten oyle hepimiz boyleyiz. hayatim boyunca abur cuburum olmadi. cipsi cikolatayi oturup da zevk icin yemem. ama onlari yiyenlerden daha kolay kilo aliyorum ve veremiorum. benim yas 26.

valla nasil olalim ben artik beklemiyorum bu ay ilac kullanmadigim icin icimde olumsuz bi his var. belki yumurtlama bile olmadi. zaten akinti yok. agri da.. bi dun gece otururken gogsume biraz da karnima biseyler batar gibi oldu.
bugun adetimin 20. gunu.. sogan kurumun de 14. gunundeyim. kaldi 7 gunum.

sagol canim yaparim peki rahat olamiyom iste yinede umudum Allaha beni kenara atmasin benide duysun insaallah

İyiyim canım uyku bastırması ve gogus sızlaması başladı hep uyumak istiyorum yarın tekrar gideceğim kan vermeye inşallah sizlerde hemen peşimden gelin

belirtiler başladı artık iyice desene hadi bakalım yarında kan ver inşallah iyi haberlerle yaz bize
peşinden gelmeyi çok istiyorummmm öyle istiyorum kiiii hemmm

belirtiler başladı artık iyice desene hadi bakalım yarında kan ver inşallah iyi haberlerle yaz bize
peşinden gelmeyi çok istiyorummmm öyle istiyorum kiiii hemmm

Valla öyle akıntım var ki kendime pamuk bez aldım kestim onları kullanıyorum böyle tek canım sıkılıyor hemen peşimden gelin yani kürler devam etsin dualar edilsin bebişler gelsinnnnn

Amin şirincim Rabbim sana şirin ve sağlıklı bi bebek nasip etsin kısa zamanda inşallah

Valla öyle akıntım var ki kendime pamuk bez aldım kestim onları kullanıyorum böyle tek canım sıkılıyor hemen peşimden gelin yani kürler devam etsin dualar edilsin bebişler gelsinnnnn

Ayyy hilalcimmm ağzın bal yesin o bebeğin sağlıkla bollukla berektele hayırlısıyla doğsun inşallahhhhh
Allah razı olsun canım benimmm...
Merak etme seni yanlız bırakmıcammm allahın izniyle bende hemen gelicem arkandannn
Karnımda batmalar kasıklarımda gerilmeler çömelemiyorum bile baskı var ilk kez böyle şeyler oluyor :) bi seviniyorum bi seviniyorum sorma gitsin daha belli olmadan hamile ilan edecem nerdeyse kendimi
Daha 14 gün var bata :)))
Rabbim nasip etmiştir inşallahhh hayırlısıyla bebeğim tutunuyordur annesineee artık bir mi 2 ki 3 mü

Ay inşallah biliyorsun ben 10 gün kala öğrendim kendini yorma fazla vardır inşallah kasık ağrısı çok önemli valla benim bi giriyor ağrı sonra geçiyor çok şükür yarın adet günüm inşallah beta çok çok artmıştır hadi kızlar teyze olmak istiyorummmmmm

Artmıştırrr artmıştırrr allahın izniyle hiç merak etme sen....
Yarınıda atlatacaksın sonra 9 ayıda sağlıkla atlacaksın sonra meleğin dünyaya açacak gözlerini inşallahhh

Sen kan tahlilinden öğrendin ama dimi ?
Ben yurt dışındayım canım öyle kolay değil burda beklicek biz artık napcan :)))
Erken gebelik testim hazır :))) dayanmam diye haızr ettik onu belki 10 gün sonra yaparım

Ya aslında ben evde test yaptım silik çıktı öyle gittik hastaneye o zaman biraz sabret öyle yap inşallah degerlerim artmıştır ışte yarın gideceğiz bakalım hayırlısı

Ya aslında ben evde test yaptım silik çıktı öyle gittik hastaneye o zaman biraz sabret öyle yap inşallah degerlerim artmıştır ışte yarın gideceğiz bakalım hayırlısı

Aaa testte 10 gün kala çıkıyormuu
O zaman sen erken yumurtlamışsınıdr dimi belki onun için çıkmıştır... Biliyormusun yumurtladığın günü adetinin kaçıncı günüydü?
Ben 12. Günümde yumurtladım bu ay... Yani ateş grubuyla ortak kararımız
İnşallahh bende erkenden öğrenirim yaaa vardır inşallahh...
Seninde değerlerin kat ve kattttt artsın inşallahhhh

Valla bende şaşırmıştım ben önceki aylar 21.günde yumurtluyordum ama bu ay soğan sayesinde 14.15.16 günlerde çok iyi hissettim yumurtlamayi ateşim de yumurtlamadan 10 gün sonra 37.2 ye kadar çıkmıştı şimdi 37 lerde devam ediyor canım

Hımmm bende normalde 15 yada 16 günlerde yumrtluyordum bu ay soğandan demek erken yumurtlama...
Yumurtladığım 12. Gün 36.2 sonra yavaş yavaş yükseldi bugün 16. Günüm ateşim 2 gündür 36.8
İnşallahhh git gide yükeslir hiç düşmez ateşim

Seninkide hiç düşmesin inşallahhh testin varsa bir test yap istersen koyu çıkarsa değerinin arttığını anlarız zaten kesin artmıştır... Bebeğin annesine sımsıkı tutundu
İçin rahat eder diye yapabilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…