Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hımmm bende normalde 15 yada 16 günlerde yumrtluyordum bu ay soğandan demek erken yumurtlama...
Yumurtladığım 12. Gün 36.2 sonra yavaş yavaş yükseldi bugün 16. Günüm ateşim 2 gündür 36.8
İnşallahhh git gide yükeslir hiç düşmez ateşim :KK16:

Seninkide hiç düşmesin inşallahhh testin varsa bir test yap istersen koyu çıkarsa değerinin arttığını anlarız zaten kesin artmıştır... Bebeğin annesine sımsıkı tutundu:emir_bebek:
İçin rahat eder diye yapabilirsin canım...

İnşallah canım yarın sabah alacagim çünkü yarın kan verecegim ama ertesi gün sonuçları alacagim yarın en azından bakarim koyu olacak mı diye inşallah herşey yolundadir asıl tedirginlik başladı bende gece yatarken bile hareketlerime çok dikkat ediyorum annelik böyle birşey olsa gerek bazen de düşünüyorum Rabbim belki de çok seveyim kıymetini bileyim diye geç verdi ama çok şükür verdi inşallah sizlere de nasip olur bu duygu

zaten oyle hepimiz boyleyiz. hayatim boyunca abur cuburum olmadi. cipsi cikolatayi oturup da zevk icin yemem. ama onlari yiyenlerden daha kolay kilo aliyorum ve veremiorum. benim yas 26.

valla nasil olalim ben artik beklemiyorum bu ay ilac kullanmadigim icin icimde olumsuz bi his var. belki yumurtlama bile olmadi. zaten akinti yok. agri da.. bi dun gece otururken gogsume biraz da karnima biseyler batar gibi oldu.
bugun adetimin 20. gunu.. sogan kurumun de 14. gunundeyim. kaldi 7 gunum.

rabbim hakkımızda hayırlısı versin..genetik bi rahatsizlikmis diyo doktor..elden gelen bişey yok..biZim sınavının da bu..:KK43:(rabbim kucagimizi boş bırakmasın..
.

İnşallah canım yarın sabah alacagim çünkü yarın kan verecegim ama ertesi gün sonuçları alacagim yarın en azından bakarim koyu olacak mı diye inşallah herşey yolundadir asıl tedirginlik başladı bende gece yatarken bile hareketlerime çok dikkat ediyorum annelik böyle birşey olsa gerek bazen de düşünüyorum Rabbim belki de çok seveyim kıymetini bileyim diye geç verdi ama çok şükür verdi inşallah sizlere de nasip olur bu duygu

Amin canım inşallahh :KK16:
Herşey gönlünce olsun hilalcimm yarın güzel haberlerinle gel inşallahhh :KK16:
Allaha emanet olun tatlım:KK16:

[SUB][/SUB]
Kokusuzsa bence bi sorun yok bende de öyle oluyordu beyaz ve akışkan bence azaltma derim ama sen bilirsin canım

bende çok hafif PCO olduğu için azaltmayı uygun gördüm zaten aslında baştan 1 tane yeterdi...bu ay 13. günümde 2 çatlamış yumurtam vardı o yüzden umutluyum birazcık hayırlısı...su gibi akıntı ilk defa oluyor:KK53:

benim sogan kurunde 12.gunum benımde su gıbı akıntım oluyo galiba benim yumurtlamamda adetimin 9.gunu oldu galıba o zaman sol yumurtalıgım cok agrıdı ve yumurta akı kıvamında yogun bı akıntım oldu o gunden sonrada oyle yumurta akı gıbı akıntım olmadı belirtim yok heralde ama bugun yanıyorumresmen ates olcer yoktu olcemedım bilmiyorum ya hayırlısını ver allahım bat 25 nisan acaba yapsammı bende bi test belki bençde erken cıkar

Çok teşekkürler canım inşallah

canim haydi hayirli haberlerle bizi sevindir insaallah bizde derlerki (Allah berk elnen versin Allah dardan kurtarsin) sevincinde deyerinde yukselsin bizde seni tebrik birdaha edelim ha birde halayda cekeriz hepimiz tum kizlar hamislerde :KK16:

canim haydi hayirli haberlerle bizi sevindir insaallah bizde derlerki (Allah berk elnen versin Allah dardan kurtarsin) sevincinde deyerinde yukselsin bizde seni tebrik birdaha edelim ha birde halayda cekeriz hepimiz tum kizlar hamislerde :KK16:

bugun kendi saglik ocagima gittim orda kan vereyim bide oradaki doktoruma gostereyim dedim bana 0-50 arasi birsey yoktur sana kim dedi adetinden once git test yaptir diye 1 hafta daha bekle oyle yaptir falan filan dedi acayipte moralim bozuk su an gicik oldum doktora biraz daha damarima bassaydi verecektim lafi da hemen ciktim zaten aglaya aglaya bi hal oldum sinirlerim cok bozuldu ya anlatamam hala da agliyorum benle maytap mi geciyor millet 1 sene boyunca neler cektigimi bilmiyorlar insan da biraz halden anlar ben salakmiyimda gidip 10 gun onceden kan testi yaptirayim bizde biliyoruz adetin gecince yaopilacagini ama bi umut iste belki vardir belki vardir diye ben kac tane kan testi yaptirdim bilmiyorlar her defasinda husrana ugrayip eve geldigimi gunlerce agladigimi bilmiyorlar o doktorda benim soriunlarim oldugunu biliyor insan bi dusunur bu kari 1 senedir cocuk istiyor en azindan yumusakca arkadasca ona neyin ne oldugunu anlatayim demiyor gidip ozelde niye o kadar para verip yaptiriyosunuz anlamiyorum ki diye gulerek hemsiresine baksana daha adeti gecmemis test yaptirmis diyo diyecektim orda sanane ya parayida kanida ben veriyorum seni niye gerdi bu kadar diye de diyemedim iste keske deseydim kimsenin beni anlayamamasindan artik cok SIKILDIMMMMMM ben insanlari her defasinda anliyorum ama kimse beni anlamiyorrrrr bilmem kac yil okumus ama bi b..k olamamis anlayissiz insanlardan nefret ediyorum

bugun kendi saglik ocagima gittim orda kan vereyim bide oradaki doktoruma gostereyim dedim bana 0-50 arasi birsey yoktur sana kim dedi adetinden once git test yaptir diye 1 hafta daha bekle oyle yaptir falan filan dedi acayipte moralim bozuk su an gicik oldum doktora biraz daha damarima bassaydi verecektim lafi da hemen ciktim zaten aglaya aglaya bi hal oldum sinirlerim cok bozuldu ya anlatamam hala da agliyorum benle maytap mi geciyor millet 1 sene boyunca neler cektigimi bilmiyorlar insan da biraz halden anlar ben salakmiyimda gidip 10 gun onceden kan testi yaptirayim bizde biliyoruz adetin gecince yaopilacagini ama bi umut iste belki vardir belki vardir diye ben kac tane kan testi yaptirdim bilmiyorlar her defasinda husrana ugrayip eve geldigimi gunlerce agladigimi bilmiyorlar o doktorda benim soriunlarim oldugunu biliyor insan bi dusunur bu kari 1 senedir cocuk istiyor en azindan yumusakca arkadasca ona neyin ne oldugunu anlatayim demiyor gidip ozelde niye o kadar para verip yaptiriyosunuz anlamiyorum ki diye gulerek hemsiresine baksana daha adeti gecmemis test yaptirmis diyo diyecektim orda sanane ya parayida kanida ben veriyorum seni niye gerdi bu kadar diye de diyemedim iste keske deseydim kimsenin beni anlayamamasindan artik cok SIKILDIMMMMMM ben insanlari her defasinda anliyorum ama kimse beni anlamiyorrrrr bilmem kac yil okumus ama bi b..k olamamis anlayissiz insanlardan nefret ediyorum

canim uzulme bak bizler variz seni anliyan ben varim o dokturmus bu kimmis bakma sen bi elime gecse senin o doktor dediyin onu parcalardim ama neyise seni uzmus kahr olasi sey... bende biryildir senin gibiyim beni uzen ne cok kisiler kendi yakinlarim :KK5: bile anlamiyolar ama sizler sanki umudsuz bana burda... uzme kendini hiiiiiiiiic sikmada o guzel canini tezlikle cocugunu alib koynuna gidersin o doktorcukun yanina dersinki kime guluyordun uuleen :KK16: olucak gorursun seninde benimde tum isteyen herkesinki oluuuuucaaaaaaaak..... :KK16:

canım o doktora hakkını helal etme en öenmlisi de bu.

etmiyorum zaten moralimi bozdu gerizekali gidip sacini basini yolasim var su an simdide kafam allak bullak oldu ne yapacagimi bilmiyorum :S

canımm takma kafanaa kendinii birşey sanan ukalanın tekii demekki böylee kişiliksizz insanlar içinn kendini üzmene bilee değmezzz

keşkee başka biryere gidip tekrar tahlıl yaptırsaydınn sonradaa gidip gözüene soksaydın demek geliyoo içimden amaa demiycemm sen en iyisini bilirsinn

X