Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cok tesekkurler canim darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah

10 gun kala canim 5 nisanda ilk testimi yaptirdim o zaman 4.3 cikti iste 9 nisanda 9.6 cikti 11 nisanda 49.4 cikti bat 15 nisan diye hesaplamistim pazartesi tekrar kan verecegim iste hayirlisi insallah cok cok yukselmistir.

bende soğan kürüne devam edip etmemekle kararsz kaldım o yüzden sordum demek ki bu kadarda erken kanda çıkabiliyormuş bilmiyordum...denemekte fayda var :)

bende soğan kürüne devam edip etmemekle kararsz kaldım o yüzden sordum demek ki bu kadarda erken kanda çıkabiliyormuş bilmiyordum...denemekte fayda var :)

aaa niye birakiyorsun ya birakma sakin kacinci gunundesin yani bazilarinda daha gec cikiyor tabi ben cok sukur erken ogrendim

İnşallah yumurtadan dolayı düşüş olmuştur... Senin vücut sıvaklığın yüksek sanırım sen kaç derecede regli oluyorsun?
Benim 10. Gün başladı akıntı kıvamsızdı başta sonra sarıya dönük yumurta akından birazda koyu ama yoğun bir akıntı oldu... Kasık ağrısı başladı sağlı sollu iki tarafta birden az dı ama 11. Gün çok oldu ve 12 . Gün çatlamış benim yumoş... Şimdi az biraz bi kasık ağrım var inşallah bebişimin tuttunma çabasıdır ve hayırlısıyla tutunur... Ve hepimizinki gelir inşallah bu ay...

1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3 soğan kürüne başladım
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4 *
9. Gün : ölçülmedi :KK43:
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8

Bugün 15. Günümdeyim... Soğan kürünüde 10 gün yaptım...
Şimdi akıntım hala var sancı az az ara ara giriyor...

evet canim ben normalde de sicak yapiliyim. benim adet zamani bile 36.6 larda olur. yumurtadan sonra da 37.0 -37.2 olur. tabi olcum yeri de onemli aslinda.
daha onceden dra giden bu isleri bilen bi abla bana makattan olcum yap en dogru yer orasi dedi. ben ordan yapiyorum ve galiba makat, koltuk altina gore daha yuksek cikiyor.

bak senin de yumurtlama gunu dusmus biraz. sonra geri cikmis. ins benm de oyle olmustur. zaten benim masallah ilacla bile yumurta gec oluyor. gecen ay ilacla bile 22. gun gormustuk yumurtayi. igneyle 23. gunde catlattik iste. benm biraz umudum yok bu aydan. dra gitmedim ilac kullanmadim ya. sogan kuru de o kadar sicak iciyorum yine de bi akinti vs yok.

evet canim ben normalde de sicak yapiliyim. benim adet zamani bile 36.6 larda olur. yumurtadan sonra da 37.0 -37.2 olur. tabi olcum yeri de onemli aslinda.
daha onceden dra giden bu isleri bilen bi abla bana makattan olcum yap en dogru yer orasi dedi. ben ordan yapiyorum ve galiba makat, koltuk altina gore daha yuksek cikiyor.

bak senin de yumurtlama gunu dusmus biraz. sonra geri cikmis. ins benm de oyle olmustur. zaten benim masallah ilacla bile yumurta gec oluyor. gecen ay ilacla bile 22. gun gormustuk yumurtayi. igneyle 23. gunde catlattik iste. benm biraz umudum yok bu aydan. dra gitmedim ilac kullanmadim ya. sogan kuru de o kadar sicak iciyorum yine de bi akinti vs yok.

Hımm ben dijital ateş ölçerle dil altından ölçüyorum... Her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçüyorum... Benim ateşim 36.5 düşer eger adet olacaksam 3 gün öncesinden sonra 36.2 yada 36.3 ile regli olurum... Bu derceye düştüğünde de yumurtam çatlıyor... İnşallah sağlıklı yumurtalar oluşmuş ve tutmuştur...

Seninde ateşin düşmüş inşallah sağlıklı yumurtaların oluşmuş ve çatlamıştır... Değerlendirin bu günlerizi... Allah var herşey var...
Hayırlısıya gelir. İnşallah bu ay meleklerimiz...

Cnm polikistik over bi cesit gebe kalama. Adet duZnszligi yumurtlama sorunu tuglenme vs bnmde senin gb sikaytlerim olmsti 12gun boyunca lekelenmelerm oldu banada pkolusun ddi. Snr iste bebek istyrm ddm yumrta takibine aldi ilac verdi bi ay tdavi oldm bebek olmdi rahim filmi istedi bu ay cekilcm ins. Cnm egr cocuk istiyosn Bi doktora gtcn alttan yumrta takibi yapiliyo eger sorunun buysa . Adetinin3.gunu gtcn hormonlarina bakilck alltn muayene olcn bakick yumrta olusumuna ona gore tedavi verck eger sorun yumrtalamaysa....bnm ole olmstu cnm sorunun tam ney bilmedgm icn bsy diyemiyorum
Allah razı olsun yazdıkların icin...aslında söyledim cocuk istediğimi ama bana fazla kiloların var verirsen rahatlarsin dedi şekeri falan kes dedi..şimdilik tedaviye falan gerek yok dedi..ama ben zayifken de duzensizligim olurdu..:KK43:bide o doktor buradaki tek iyi doktor..küçük bi şehir..başka doktorlara gittim ama pko olduğumu bile anlamadilar bi bu anladi..ne dersin..tekrar gidip yumurta takibi mi yaptirayim yoksa zayiflaym sonra mi..??

canim galiba koyu kirmizi ciktigi gun yumurtlama oldu. yumurta bi gun canli kalir. ona gore degerlendirdin ins. ates olcumu de uykudan uyaninca yataktan kalkmadan yapacaksin. yarin da olc buraya yaz, yumurtlama olduysa atesin yukselmesi lazim. ona gore anlayabiliriz yumurtlama olup olmadigini. ben o testten yapmadim hic o yuzden bilemiyorum testi.

bi bayan dru bul kendine, git alttan da baksin. sonra adet olamiyorum bebek istiyorm dersin. adet sokturucu versin. ilac 10 gunluk. arti pko varsa zaten adet gecikmesi cook normal. ben bekarken 5 ay adet olmadigimi bilirim. evlenince de 50 gune uzadigi zamanlar oldu. kac kere test yaptirdim acaba bebek mi var diye. o yuzden bebek tedavisine basla. yumurtlama takibine almali drun seni. klomen kullanimi gerekirse yumurta catlatma ignesi. tabi bu arada sogan kurunu de ilaclarla beraber mutlaka yapmalisin. ama once adet olmalisin. adetin 7. gunu de sogan kurune baslarsin. sen once iyi bi bayan dr bul, ona git. aklina gelen herseyi de sor. bebek istedigini soyle.

sogan kuru ilk ay 15. gun. sonraki aylarda da yine adet bitiminin 2. gunu basliyosun 10 gun kadar.

onceden adete 10 gun kala 10 gun boyunca yapilir yaziyordu o simdi degisti. sitede kurler bolumune bakin. pcos icin.

çok sağol ablacim ama doktora ssöyledim aslında bebek düşündüğümüzü..o da hiç ilaç milac vermedi..sadece fazla kilo var..onu ver.oyle.gel dedi.tedaviye gerek yok senin sorunun kilo dedi..76 kiloyum boyum 1.70.:KK43:..başka iyi doktor yok ınan..buradaki tek iyi doktor bu..diğerleri pko olduğumu bile anlamadi..acaba yüzümü eğip gitsem mi alttan muayene icin..:KK43:..

çok sağol ablacim ama doktora ssöyledim aslında bebek düşündüğümüzü..o da hiç ilaç milac vermedi..sadece fazla kilo var..onu ver.oyle.gel dedi.tedaviye gerek yok senin sorunun kilo dedi..76 kiloyum boyum 1.70.:KK43:..başka iyi doktor yok ınan..buradaki tek iyi doktor bu..diğerleri pko olduğumu bile anlamadi..acaba yüzümü eğip gitsem mi alttan muayene icin..:KK43:..

senin bebis var mi inşallah..:))))

Cnm polikistik over bi cesit gebe kalama. Adet duZnszligi yumurtlama sorunu tuglenme vs bnmde senin gb sikaytlerim olmsti 12gun boyunca lekelenmelerm oldu banada pkolusun ddi. Snr iste bebek istyrm ddm yumrta takibine aldi ilac verdi bi ay tdavi oldm bebek olmdi rahim filmi istedi bu ay cekilcm ins. Cnm egr cocuk istiyosn Bi doktora gtcn alttan yumrta takibi yapiliyo eger sorunun buysa . Adetinin3.gunu gtcn hormonlarina bakilck alltn muayene olcn bakick yumrta olusumuna ona gore tedavi verck eger sorun yumrtalamaysa....bnm ole olmstu cnm sorunun tam ney bilmedgm icn bsy diyemiyorum

Allahın izniyle senin de olur inşallah..:) benim sorunum hala adet olmamam..8 gun gecdi..sogan suyu içtim adet olayım bari cocuk yoksa diye..ama hala olmadım..olmayınca da umutlandım acaba geç dollemeydide doktor ultrasondan goremedi mi diye..:)..normalde gecikme de sogan suyundan sonra açılırdı kanamam..olmayınca bende ümitlendim tabi..:KK43:.
doktor buradaki en iyisi..başka doktorlara gittim dogum kontrol hapı verip yolladılar..o ilaçlar beni iyice mahvetti..:KK43:

anladim canim doktorsuzluk da zor, ben de yurtdisinda yasiorum bi tane buldum baskasina vgecmeye cesaretim yok bilmiyorum ki bu da iyi mi kotu mu. esim de bilmez arastirmayi da sevmez hic. mecbur ona gidiyoruz. pco da zaten kilo olur ve de vermesi zor olur. ama senin yine iyiymis kilo. benim de boy ayni ama ben 90li sayilardaydim kilo olarak. sonra 80li sayilara dustum. bi 4 kilo ver bakalim. cunku nette okumustum en az 4 kilo verip adeti duzene girenler varmis. ama dr biraz umursuz o belli.

Son düzenleme:
kusum halisam diye bana diyorsun galiba yerim seni :) kusum benim 9. sogan kuru gunumde akintim birden durdu allah allah ne oluyor falan demistim sogan kurunu bitirdigimde yine yoktu ama 21.gun oldu birden gelmeye basladi cunku benim yumurtlamam gec oluyordu ki benim akintim hep oluyordu iltihap vardi galiba yani ilk adet olusumdan beri akintim hep oluyordu ben akintidan hic bi zaman belirti arayamadim yani siz yine calismalara devam edin ayakjlarinizi duvara yaslayip kalcanizi saga sola sallayin ve yatin yatarkende bi saga bi sola donun ben oyle yaptim :)))

ya canim ya adini duz yazmamisim ozurler olsun yani :KK1: evet canim yaparim duvardanda asli kaliyorum olmuyor her ay ayaklarim duvarda zaten...beni uzen o cizgi varya ovi cizgisiymis neymis o iste tek cikti gibi ikincisi cok silik cikti dun daha koyuydu yani uzuldum ki bende yumurta yokmu diye yine sen varsin sukurler olsun icimi ferahlatdin :KK16:

benide unutma lutfen hamilelerin duasi gecermis diyorlar lutfen biz kardeslerinizede dua edin :KK16:

cnm allahım isteyen herkeze hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin kurban olduğum allah büyüktür tez vakittte bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ama bu ara sankim birinden daha hamile haberi alıcaz içime doğdu bakalım hayırlısı olsun:)

cnm allahım isteyen herkeze hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin kurban olduğum allah büyüktür tez vakittte bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ama bu ara sankim birinden daha hamile haberi alıcaz içime doğdu bakalım hayırlısı olsun:)

aaaaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnn :KK16: insaallah bu aya umutlu olan herkes kalir hamile... oh be herkes der kendiliyinden bende hamileyim sonunda deriz insaallah :KK16: ya darisi basimiza sogan suyunu icmekden kurtulurum bu arada tadi bi yana kokusu cok kotu sanki eve amonlar gelmis gibi :KK1: he birde duvar benden kurtulmus olur ayaklarimi hep o dasir :KK1:
he birde annem rahatlamis olur benim neden olmuyor diyip dirdir yapmamnan:KK1: saka saka herkes o guzel duygu icin cabaliyor zaten bizimde yuzumuz guler buna inaniyorum senide opuyorum :KK16:

aaaaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnn :KK16: Insaallah bu aya umutlu olan herkes kalir hamile... Oh be herkes der kendiliyinden bende hamileyim sonunda deriz insaallah :KK16: Ya darisi basimiza sogan suyunu icmekden kurtulurum bu arada tadi bi yana kokusu cok kotu sanki eve amonlar gelmis gibi :KK1: He birde duvar benden kurtulmus olur ayaklarimi hep o dasir :KK1:
He birde annem rahatlamis olur benim neden olmuyor diyip dirdir yapmamnan:KK1: Saka saka herkes o guzel duygu icin cabaliyor zaten bizimde yuzumuz guler buna inaniyorum senide opuyorum :KK16:

hahahahah güldürdün beni gece gece bu yaptıkların tatlı şeyler emin ol kimse rahatsız değil sen sadece:26:abartıyorsun...
Miniklerimiz için bnde elimden geleni yaptım...
Ve duyan duymayan kalmadı olmadığını bende görünce düşünmüyorum dedim utancımdan bundan utanacak bişey yok ama millet geri kafalı olabiliyorr,,,,,,,
üzgünüm artık korunuyorum sonraya bıraktım dedim oysa ben halen çalışmalara devam ederkene bizim paşacık sürpriz yaptı hemde hiç beklemezken bnm oğlanların 2 side sürprizi seviyorlar mucize allahım hayırlısıyla sizlerede verecek inan tatlım herşeyin zamanı var takma at kafandan bak nasılda bebişler geliyorrrrrrrrrrrr allahımmmmm kucağınızı boş bırakmıcak zaman zaman ...
Buarada ne kokanlar var boşver bebişler için zehir içerim ..devam tam gazzzzzzzzzz bnde öptümmmmmmmmmmmm

hahahahah güldürdün beni gece gece bu yaptıkların tatlı şeyler emin ol kimse rahatsız değil sen sadece:26:abartıyorsun...
Miniklerimiz için bnde elimden geleni yaptım...
Ve duyan duymayan kalmadı olmadığını bende görünce düşünmüyorum dedim utancımdan bundan utanacak bişey yok ama millet geri kafalı olabiliyorr,,,,,,,
üzgünüm artık korunuyorum sonraya bıraktım dedim oysa ben halen çalışmalara devam ederkene bizim paşacık sürpriz yaptı hemde hiç beklemezken bnm oğlanların 2 side sürprizi seviyorlar mucize allahım hayırlısıyla sizlerede verecek inan tatlım herşeyin zamanı var takma at kafandan bak nasılda bebişler geliyorrrrrrrrrrrr allahımmmmm kucağınızı boş bırakmıcak zaman zaman ...
Buarada ne kokanlar var boşver bebişler için zehir içerim ..devam tam gazzzzzzzzzz bnde öptümmmmmmmmmmmm

Canım sen kaç haftalıksin şu an

kızlar benım bu gün adetimin 6. günü soğan suyuna başlamak istiyorum.inş hayırlı sonuçlar alırız. sizleri okuyunca bi heves ve ümit geldi bana

X