Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

saraçoğlunun kitabından benimde uygulamış oldum tarifi aynen yazıyrm cnm:

kaynamakta olan 1.5 bardak klorsuz suya ince kabuğu soyulmuş orta boy soğanı 4e bölüp 5dk ağzı kapalı kısık ateşte kaynatınız.15gün boyunca aç karnına günde 2 kere içiniz.ilk 15gün başlangıç küründen sonra 3 4 adet döneminde adetinize 10 gün kala 10gün boyunca tekrar uygulayınız.her defasında taze hazırlanacaktır.

senin tüpün tıkalı ve iltihap varsa maydonoz süt buharını yapsana.

bend ehep soldan yumurtluyorum ve solum tıkalıydı ameliyatla açıldı birkez sol tarafımdan gebe kaldım onunda kalbi durdu

çok teşekkür ederim canım bilgin için.

maydonoz süt buharı nasıl oluyo. onu bilmiyordum
bende soldan hamile kaldım dış gebelik oldu alındı. o günden beri hep solda sorun yaşıyorum.

teşekkür ederim canım beki 15 gün mü devam etmem gerekiyor? ben soğan kürünü pek bilmiyorum ilk kez uygulayacağımda bi fikrim yok bu kür hakkında

saracoglunun sitesine bakabilirsin, kendisine mail de atabilirsin. sitedeki bilgiler yenilendi.

adet bitiminin 2. gunu baslanmali en uygun zaman olarak yaziyor. biz biraz aceleci davraniyoruz 7. gunu basliyourz. 5. gun baslayan da var. zaten genelde 5 ya da 6 gun suruyor adet. 7. gun iyi oluyor sen bilirsin yani.

ilk kur 15. gun. sonraki ayda da yine adet bitiminin 2. gunu basliyosun o da 10 gun boyunca.

ogleden once ve aksam yemeginden once ac karnina iciyosun.

Canım naber? Nasılsın?
Ne durumlardasın... Başladınmı akıntın... Sancın varmı?

Benim bugün 15. Günüm yarıladım diyebiliriz... Hayırlısıyla 15 gün sonra ne olmuş ne olmamış çıkacak :)
Bu arada hani ben geçen dedim ta 10. Günümdü sanırım yumurtluyorum galiba diye... Canım ya galiba öyle oldu bu ay... Ateşim 3 gündür yükselişte... Çatladıktan sonra yükselişe geçiyor dimi?

iyidir valla ilac kullanmadigima mi nedir hic bisey yok. sadece dun cok az kivamli akinti gordum o kadar. yumurta buyudu mu catlayacak mi bilmiorum bu ay dra gitmedigim icin. dun atesim 36.7 idi. bugun olctum 36.5. ins bugun yumurtlama gunudur de ondan dusmustur. yumurtlama gunu biraz dusyo sonra gene cikiyor. yarin yuksek cikarsa yumurtlama olup olmadigi belli olur.
bugun benim adetimin 19. gunu. sogan kurunun de 13. gunu. 21 gun yapacam bu ay ama henuz bisey yok dedigim giibi.

atesin kac deerece cikiyor buraya da yazar misin. ve evet yumurtlama olduktan sonra yukseliyor. iins gunleri degerlendirmissindir.
senin o 10. gunum dedigin gun neler olduydu sanci felan mi vardi da yumurtladigini anlamistin.
bi de adetinin kacinci gunundesin. sogan kurunun 10. gununde iken adetten kacinci gundeydin??

sirinim veeeee kirazagacim bende sizler gibiyim bugun ovi testi yaptim silik cikti yine dun akintim oldu yumurta aki gibi bugun olctum 36.6idi derecem peki neden test silik yine dun daha koyu gorseniyordu cizgi bugun daha acik ya cildirmiyim ben ne yapiyim simdi yumurtlama yokmu birde yarin yapiyimi test? sogan kurumunde 9cu gunundeyim anlamadim gitdi... kizlar ayin 17 si irana gidiyorum doktura lutfen dua edin kotu birsey soylemesin...

halisam sen yardim et bari bu ne demek simdi akinti yok ve tek cizgi o biride cok az gorseniyo amma belim birde sol yanim agriyo

gecikme ve kahverengi akinti şikayetleriyle doktora gittim..bi haftadan fazla oldu..doktor alttan baksam dedi erkek olduğu icin doktor olmaz dedim ultrasondan baktı..pko sun dedi(hamilemiyim falan söylemedi..ya da ben hatırlamıyorum..8 gunu geçtim hala daha hasta olmadım.bu sabah evde test yaptım negatif..sogan suyu içtim..normalde gecikince sogan suyu içtikten sonra 3 saate açılırdı kanamam..ama olmadım hala..acaba hamilebolabilir miyim..bi umut zorluyorum ışte..:))ayrıca akintim be acayip kasik agrim var..ne olur yardım edin ablalarim(

halisam sen yardim et bari bu ne demek simdi akinti yok ve tek cizgi o biride cok az gorseniyo amma belim birde sol yanim agriyo

kusum halisam diye bana diyorsun galiba yerim seni :) kusum benim 9. sogan kuru gunumde akintim birden durdu allah allah ne oluyor falan demistim sogan kurunu bitirdigimde yine yoktu ama 21.gun oldu birden gelmeye basladi cunku benim yumurtlamam gec oluyordu ki benim akintim hep oluyordu iltihap vardi galiba yani ilk adet olusumdan beri akintim hep oluyordu ben akintidan hic bi zaman belirti arayamadim yani siz yine calismalara devam edin ayakjlarinizi duvara yaslayip kalcanizi saga sola sallayin ve yatin yatarkende bi saga bi sola donun ben oyle yaptim :)))

Cnm polikistik over bi cesit gebe kalama. Adet duZnszligi yumurtlama sorunu tuglenme vs bnmde senin gb sikaytlerim olmsti 12gun boyunca lekelenmelerm oldu banada pkolusun ddi. Snr iste bebek istyrm ddm yumrta takibine aldi ilac verdi bi ay tdavi oldm bebek olmdi rahim filmi istedi bu ay cekilcm ins. Cnm egr cocuk istiyosn Bi doktora gtcn alttan yumrta takibi yapiliyo eger sorunun buysa . Adetinin3.gunu gtcn hormonlarina bakilck alltn muayene olcn bakick yumrta olusumuna ona gore tedavi verck eger sorun yumrtalamaysa....bnm ole olmstu cnm sorunun tam ney bilmedgm icn bsy diyemiyorum

selam kızlar. ben de daha önce burda suğan kürü yapanlardanım ancak gebe kalamadım ama sadece 1 ay yapmıştım.2.5 buçuk yıllık evliğim.3 ayın ardından suğan suyu yapmaya karar verdim sizlerin sayesinde hamile olanları görünce etkilendim yeniden.bu arada hilal bebeğini rabbim kucağına almanı nasip eylesin

adetine kaç gün kala test yaptırdın Hilal ?

Cnm bnde 2 bucuk yillik evliym hamile kalamadm hc. Sogan suyu yptm bnmde olmadi .ama yumrtam oldu ve catladi.fydasini grdm. Snr incr yaptm incr adetimide kesti icerken bi daha ki ay adetmde glmedi. Sanrm ymurtalarima baski ypti sanrm . Gttm dktora 10gun gecikince tarlusal vrdi onu ictm btti bklyrm adet olmayi adetimb 3.gunu cgrdi bu ay rahim filmide cekilcm. Bnde okuyup etkilendm yptm ama bebis glmedi. Rbbm bilr zamani cnm. Ama sn gene dene istersen

canim galiba koyu kirmizi ciktigi gun yumurtlama oldu. yumurta bi gun canli kalir. ona gore degerlendirdin ins. ates olcumu de uykudan uyaninca yataktan kalkmadan yapacaksin. yarin da olc buraya yaz, yumurtlama olduysa atesin yukselmesi lazim. ona gore anlayabiliriz yumurtlama olup olmadigini. ben o testten yapmadim hic o yuzden bilemiyorum testi.

bi bayan dru bul kendine, git alttan da baksin. sonra adet olamiyorum bebek istiyorm dersin. adet sokturucu versin. ilac 10 gunluk. arti pko varsa zaten adet gecikmesi cook normal. ben bekarken 5 ay adet olmadigimi bilirim. evlenince de 50 gune uzadigi zamanlar oldu. kac kere test yaptirdim acaba bebek mi var diye. o yuzden bebek tedavisine basla. yumurtlama takibine almali drun seni. klomen kullanimi gerekirse yumurta catlatma ignesi. tabi bu arada sogan kurunu de ilaclarla beraber mutlaka yapmalisin. ama once adet olmalisin. adetin 7. gunu de sogan kurune baslarsin. sen once iyi bi bayan dr bul, ona git. aklina gelen herseyi de sor. bebek istedigini soyle.

soğan kürün ne zamana kadar devam etmeli ?

sogan kuru ilk ay 15. gun. sonraki aylarda da yine adet bitiminin 2. gunu basliyosun 10 gun kadar.

onceden adete 10 gun kala 10 gun boyunca yapilir yaziyordu o simdi degisti. sitede kurler bolumune bakin. pcos icin.

cok tesekkurler canim darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah

adetine kaç gün kala test yaptırdın Hilal ?

10 gun kala canim 5 nisanda ilk testimi yaptirdim o zaman 4.3 cikti iste 9 nisanda 9.6 cikti 11 nisanda 49.4 cikti bat 15 nisan diye hesaplamistim pazartesi tekrar kan verecegim iste hayirlisi insallah cok cok yukselmistir.

İnşallah yumurtadan dolayı düşüş olmuştur... Senin vücut sıvaklığın yüksek sanırım sen kaç derecede regli oluyorsun?
Benim 10. Gün başladı akıntı kıvamsızdı başta sonra sarıya dönük yumurta akından birazda koyu ama yoğun bir akıntı oldu... Kasık ağrısı başladı sağlı sollu iki tarafta birden az dı ama 11. Gün çok oldu ve 12 . Gün çatlamış benim yumoş... Şimdi az biraz bi kasık ağrım var inşallah bebişimin tuttunma çabasıdır ve hayırlısıyla tutunur... Ve hepimizinki gelir inşallah bu ay...

1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3 soğan kürüne başladım
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4 *
9. Gün : ölçülmedi
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8

Bugün 15. Günümdeyim... Soğan kürünüde 10 gün yaptım...
Şimdi akıntım hala var sancı az az ara ara giriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…