benide unutma lutfen hamilelerin duasi gecermis diyorlar lutfen biz kardeslerinizede dua edinben sana dedim içime doğdu hamilelerin içine doğarmış başından bu yana hep inandım hamileliğine cnm hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin tebriklerrr sende soğan suyu içmiştin sanırım artık dikkat et kendine bebiş geliyor bu arada kızın olucak söylim sana hislerim kuvvetlidirhadi hayırlı olsun tekrar sabahtan beri kaç kez topige baktım haber için:))
canımm ikinci cizgi silik cıktıysaa yumurtmala başlamış demek oluyorr önumuzdeki 2 3 gun içindee yumurta çatlayacak demektirr testi yarında yaparsan ikinci cizginiz daha koyulaştıgını göreceksin en uygunu ikinci cizginin ilkinden daha koyu renktee yada aynı renkte cıktıgı gunlerr ben geçen ay yapmıştım ikinci cizgi daha koyu çıkmıştıı sendee iki gün daha denee testii sonuça göree eşinle çalışmalarını hızlandırırsın
canim ya Allahima sukurler olsunne kadar sevindim tebrik ederim mutluluk seninle olsun bu 9 ay boyunca insaallah salicakla al kucagina yavrunu simdi halay ceke bilirsin Allah bizlerede nasib etsin amin 1 yilimiz oluyor bebisimizde olur insaallah
Kızlar ya sancı çok oluyor bende korkuyorum adet sancısı gibi :-(
Korkma hilalcim... Allah'ın izniyle bebeğin seninle... sağlıcakla alacaksın inşallah kucağına... Hamilelik boyunca ara ara bu sancılar normalmiş canım... Diğer topikteki hamile arkadaşlarda da oluyor paylaşıyorlar hep aynı konu ama doktorları korkulacak birşey yok diyormuş... Eğer seninki fazlaysa birdahaki kontrole gittiğinde sor mutlaka doktoruna... Yada telefon aç yarın... İçin rahat eder arkadaşım...
Allah'a emanet olun sen ve meleğiniyigeceler....
korkma canım adet sancısı gibi oluyormuş sonuçta adetin geçmedi ya onun içindir herhalde
rabbim bizede nasip etsin inşallah
kızlar kutlu dogum haftası bol bol salavat getirin peygamberimiz (s.a.v.)
allah ım duası kabul olan kullarından eyle bizide
hilalcim canım çok sevindim tu tu tu masallah rabbim tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun
canim nasilsin dun gece agrim var demissin simdi iyimisin? iyi ol hepgecdimi agrilarin?
Sağol canım benim ağrılarım ara ara oluyor sonra geçiyor ışte kızlar normal dediler inşallah oyledir rahim büyüyor diye okudum internette hamileliğin ilk evresinde oluyormuş bende hissedebiliyorum zaten sanki genişliyor ve afedersin çok gaz oluyor[/QUO
herseyin hayirlisi bundada hayir var demekki... olsun qazin olsun bebisin oldukdan sonra qazi atmak kolay
canım ben de pkoluyum.gebelik testi yaptr önce.negatif çıkarsa soğana başla.yoksa düşük yaptryo.benim başıma geldiarkadaslar ben yeni pko olduğumu öğrendim..yeni etkisiz ve cocuk istiyoruz 4 aydır..olmuyor..adetim 8 gun gecikti..ben şimdi sogan suyu icersem adetim başlar mi ya da bi sıkıntı olur mu??(bide bu sogan suyu gunde 2 kere uygulanıyor dimi..:)) şimdiden teşekkürler...
canım ben de pkoluyum.gebelik testi yaptr önce.negatif çıkarsa soğana başla.yoksa düşük yaptryo.benim başıma geldikaratay diyeti nedr buarada?
kızlar çok aşırı iltihabım var ne ilaç kullandıysam atamıyorum öyleki şuan sol tüpüm tıkalı durumda soldan yumurtladığım için hamile kalmamı engelliyor başlayalı 3 gün oldu ve 10 günlük bir tedavi bu. ilaçlarım 21 nisanda bitiyor ve 22 nisanda adet olmam gerekli. doktorum adetin bitince gel muayene edeceğim tekrar dedi. ben soğan kürünüde kullanmak istiyorum ama herkes farklı bir gün söylüyor. en doğrusu hangi gün başlanması acaba. adetin 3. mü 5. mi 7. mi yoksa 10. günümü...
adetin 7. günü başlanıo