Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canımm başka topiklerdee arkadaşlarım vardıı sogan kurunu uygulayıp o ay hamile kalanlar oldu geneldee işe yarıyo sendee uygulamışsınn ve değerlerin yükselmişş bebeğin inşallah senınleee ne güzell rabbim herkesee nasip etsinn sonrada banaa inşallahh

Ay bende korktum sogan kuru beta hcg yi yukse cikariyor sandim :-) :-) yarin tekrar kan verecegim insallah dedigin gibi bebegim benimledir insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

senin bugun adetinin ve sogan kurunun kacinci gunu??

adetimin 17. günü
soğan kürümün 10.günü
bugün sağ tarafım battı biraz
sanki su dolu mink bi balon varda hopladıkça löp löp oldu gibi hissettim
hala daha sağımda bi şişlik var sanki
akıntımda su gibi ne sarı ne başka renk
bendeki gelişmeler bunlar cnm
haa bide ben 2 defa maydonoz süt buharı yaptım
bide incir yedim günde 3-4 adet
eşimede çakşır demledim günde 1 bardak içti
yatarkende 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
bakalım hepsi bir arada vesile olcakmı
rabbim vesile kılsın cümlemize isteyen herkese

sagol canim iyiki varsiz ya bir tek siz beni anliyorsuz sanki dun ablamla konustum hani bu hayit tohumu diye birsey var sordum belki bilir diye bana bir tiiir yapti yani anlatamam bana diyoki ya sen kac sey yapmak istiyorsun sogan suyu hayit nebilim neeeeee bende kotu oldum bir hayrini gor demedi yani :44: isde icim buruk sanki bir cocugum olsa bir yuzum gulse benimde hickimseye hicbirsey danismam zaten ne yapiyim sanki yalnizim bebisim yok diye...cok agliyorum ya cok uzuluyorum kendime..nerde kotu birsey var hep beni bulur ne olurdu sanki bebisim ben hic ugrasmadan olsaydi sanki diye kendime sorurum bazen

böyle düşünme tatlım allahım başka dertler kederler vermesin vardır herşeyde bir hayır
olur inşallah bazen forumda konularda gezerken birilerine denk geliyorum isyan içinde bebeğim olmuyor diye kahroluyor
sonra profiline bir giriyorum bakıyorum bebek maması bebek bakımı konularında geziyor yani olmuş bebekleri
ama geçmişte yazdıklarını görsen hiç olmucak gibi hiseetmişler senin gibi
sen kafanda böyle düşünürsen zaten olmaz kafayı biraz boşaltman gerek canım
akışına bırak canım bak gör kendiliğinden gelecek bebeğin

Ay bende korktum sogan kuru beta hcg yi yukse cikariyor sandim :-) :-) yarin tekrar kan verecegim insallah dedigin gibi bebegim benimledir insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bence sen hamilesin:KK49: inaşllllahhhh allah ın izniyleeee bebişin seninle olsunnnn:KK9:

sabah 9 bucukta kan verdim kilarr yarin 8 bucukta alacagim sonucu hadi hayirlisi insallah dua edin bu arada karincalarim bu aralar piyasada yoklar korkuyorum valla :KK43:(

adetimin 17. günü
soğan kürümün 10.günü

evet dogru biz senle ayniydik.

benm de bugun adetin 17. gunu, soganin 11. gunu. arada hafifce bende de agri oluyo sagda, ama hala akinti yok.

bugün 8.günüm tatlım yarn 9 inşallah artık tadı çok kötü gelmeye başladı:KK1:

bende 7 ci gunum hayla yumurtalardan bir haber yok yani sabah olctum 36.6 cikti temperatur...simdi durup test yapmak istiyorum sonrada kalsin yarin yapiyim mi diye dusunuyorum cunki adetimin bugun 10 cu gunu ya yumurta olmasa ben ne yaparimhala o beyaz akinti yok yani yumurta aki gibi olan sari rengi donuk birsey geliyor ama bence o o diyil....neyse beklicem bakalim neler olucak..dun sogan suyunu icmedim gece cunki midem cok kotu bulaniyordu..bende icmedim bugune hayirlisi iste

senin bugun adetinin ve sogan kurunun kacinci gunu??

adetimin 17. günü
soğan kürümün 10.günü

böyle düşünme tatlım allahım başka dertler kederler vermesin vardır herşeyde bir hayır
olur inşallah bazen forumda konularda gezerken birilerine denk geliyorum isyan içinde bebeğim olmuyor diye kahroluyor
sonra profiline bir giriyorum bakıyorum bebek maması bebek bakımı konularında geziyor yani olmuş bebekleri
ama geçmişte yazdıklarını görsen hiç olmucak gibi hiseetmişler senin gibi
sen kafanda böyle düşünürsen zaten olmaz kafayı biraz boşaltman gerek canım
akışına bırak canım bak gör kendiliğinden gelecek bebeğin

bence sen hamilesin:KK49: inaşllllahhhh allah ın izniyleeee bebişin seninle olsunnnn:KK9:[/Q

canim sen neler yapissin helal olsun inssallah olur seninde bebisin bu kadar ugrasmissin :KK16: yuce rabbim herkese nasib etsin dum cocugum yok diyip aci cekenlere nasib etsin guzel haberlerimizi okusun millet burdan

[/QUOTE]canim sen neler yapissin helal olsun inssallah olur seninde bebisin bu kadar ugrasmissin :KK16: yuce rabbim herkese nasib etsin dum cocugum yok diyip aci cekenlere nasib etsin guzel haberlerimizi okusun millet burdan[/QUOTE]

ne çektimm ben beee....!
3 yıldır bebeğim olacak diye didindim durdum
bacağımı yukarı diktim
boş konuşanlara laf yetiştirdim
her ay kırmızı kartı görünce hüngür hüngür ağladım
incir yedim sogan içtim daha neler yedim neler
ahh ahh yedimde ne oldu hayır yemeseydim demiyorum
yedimde ne oldu be çoccummm
yiyecenn tabi mecburrrr
ahh ahh çok çektimm çokkk
yazık bana be yavrum

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
azcık vasifye teyze oldum gülün diye

Son düzenleme:
sabah 9 bucukta kan verdim kilarr yarin 8 bucukta alacagim sonucu hadi hayirlisi insallah dua edin bu arada karincalarim bu aralar piyasada yoklar korkuyorum valla :KK43:(

ayy canımmm böyle düşünme yaa iyi düşün iyi olsun
iyi haberlerini burdan yazacaksın inşallahhh:emir_bebek:

Bebişin geldi,karıncalar gitti diye düşünüyorum :) inşallah öyledir. hayırlısı olsun arkadaşım:emir_bebek:

İnşallah arkadaşım inşallah dediğin gibidir bu arada hava soğuk ya o yüzden yoklar sırf onlar için doğalgazı açtım :-) hemen çıktılar yerlerinden:-) bu arada bi iki damla kahverengi akıntı geldi şu doktor bi dese ki vurdun ve gol oldu rahat bi nefes alacagim yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum :-(

İnşallah arkadaşım inşallah dediğin gibidir bu arada hava soğuk ya o yüzden yoklar sırf onlar için doğalgazı açtım :-) hemen çıktılar yerlerinden:-) bu arada bi iki damla kahverengi akıntı geldi şu doktor bi dese ki vurdun ve gol oldu rahat bi nefes alacagim yarına kadar nasıl dayanicam bilmiyorum :-(

cnm gözün aydın bnce bnde kahve bir damla llekem gelmişti meğer ekilme kanaması seninde öyledir cnm yerleşme kanaması olabilir...takma kafana güzel haber alacaz senden::)9

cnm gözün aydın bnce bnde kahve bir damla llekem gelmişti meğer ekilme kanaması seninde öyledir cnm yerleşme kanaması olabilir...takma kafana güzel haber alacaz senden::)9

Ama çok korkuyorum :-:-)-( internette baktım da kimyasal gebelik diye birşey varmıs ondan olabilirmis adet sancısı devam ediyor ve vücut ısım yüksek çok tırsıyorum şu an dinleniyorum zaten cumadan beri devamlı dinleniyorum arada bi bel ağrısı giriyor felaket kalbim yerinden çıkacakmis gibi oluyor heyecandan:-:-)-:-)-:-)-(

Ama çok korkuyorum :-:-)-( internette baktım da kimyasal gebelik diye birşey varmıs ondan olabilirmis adet sancısı devam ediyor ve vücut ısım yüksek çok tırsıyorum şu an dinleniyorum zaten cumadan beri devamlı dinleniyorum arada bi bel ağrısı giriyor felaket kalbim yerinden çıkacakmis gibi oluyor heyecandan:-:-)-:-)-:-)-(

hilal soncunu merakla bekliyoruz bize hemen yaz olurmu rabbim yar ve yardımcın olsun

Herkese günaydın...
Bugün 14. Günüm soğan kürünü 10 gün yaparak tamamladım...
Akıntım normal...
Tek fark bu ay baya erken yumurtladım sanırım...
12. Gün de 36.2 ye düştü...
13. Gün 36.6
14. Gün 36.7 bugün...
İlk kez bu kadar erken ateşim yükselişe geçti...
Hepimiz için hayırlı evlatlar diliyorum yüce Rabb'imden...
Hayırlı cumalar arkadaşlar...

X