- 26 Ağustos 2012
- 335
- 8
anladım hilal ben de kanı verdin de sonuç çarşambaya çıkacak sandım... adetin kaç gün geçti, varsa kanda belli olur ama en az 2-3 gün geçsin öyle git böyle muallakta kalmazsın, dediğim gibi 2-3 gün geçtiyse yarın yaptır bakalım inşaallah istediğin şekilde sonuçlanır :))
canim ya idrar pek anlamadim ne ama tahmin etdim qaliba ustu ortulu yazsam ayib olmazki idrar yani cocuklar hani yapar ya pamperseler sivi o diymi? guldum yani ben turk diyilim azeriyim kendi yazdigima guldum sen gulmeden once
birde banada yardimci olun lutfen sSaracogluna nasil ne yazib da mail adresine giriyosun birde o sayfayi bulamiyorum Saracoglu sayfasini burda nasil buluyum anlatirmisin lutfen
yok bende pcos var agir. bende lh, fsh'den baya yuksek.
saracoglu bu yuzden bana "sen sogan kurunu 21 gun yap, senin pcos baya agir" dedi.
canim ya guldunse ne mutlu bana bende yazrken guldum ve utandim ama yinede sagol anladim canim yarin yapmak istiyorum yarin 8 ci gunum belki baslar yumrtlama filan yarinnan itibaren 5 gun yapiyim bu fikirdende mutlulukla kurtuluyum yani diyorum birden yumurtlama olmaz filan neeee yaparim? insallah pozitif cikar opdumKız ne güldüm :))) o dediğinide ben anlamadım :) valla canım wc yi biliyorsundur sanıyorum... Oraya girdiğimizde kısa sürede yaptığımız sıvı çiş kız çiş :))))
Ayıp oldu azıcık ama kusura bakmayın arkadaşlar... İnşallah anlayabilirsin canım...
Bu Saraçoğlu sitesine Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU den giriyorsun...
Sonra iletişim yaZan yerde mail adresi var... İnfo@saracoglu.at
Mail attım ben cevap gelmedi hala ama belki yarına gelir... Yada sana cevap verir tatlım...
Kolay gelsin
Hımm anladım canım...
İnan 4.5 cm lik kisti olan arkadaşlar içti bu soğan suyunu doktorlar bile şaşırmış nasıl yok oldu bu birden bire ne yaptın diye sormuş Dr. Lar..
Eminim sanada şifa olacaktır...
Allah çok büyük
İnşallah bu ay sonunda değerlerin düşmüş bebeğinde gelmiş olur canım
canim ya guldunse ne mutlu bana bende yazrken guldum ve utandim ama yinede sagol anladim canim yarin yapmak istiyorum yarin 8 ci gunum belki baslar yumrtlama filan yarinnan itibaren 5 gun yapiyim bu fikirdende mutlulukla kurtuluyum yani diyorum birden yumurtlama olmaz filan neeee yaparim? insallah pozitif cikar opdum
canim Allah seni muradina erdirsin girdim o siteye saracoglu sitesine orda biri yazmis okudum agladim 13 yil sonra ovladi olmus lutfen sana yalvariyorum bir mesaj at ben atamiyorum bir arkadas sormus de rusca veya azerice halit suyu hormon icin olan birde keci boynuzu rusca ve azerice hangi olur olsun ne adinda burdan aliyim veya anneme soyliyim bana azerbaycandan gondersin lutfen yaparsan dualarim hep seninle olur yapmazsanda canin sagolsun yinede sagol senin ve diyer arkadaslar sayesinde o kadar umutluyum sanki buraya girdiyimnen icime bir gunes dogmus gibi..sogan suyunu iciyorum inciride yaparim olmassa burda yok ayin sonunda esimle irana gidecegiz ordan alip yapicagim insaallah bu kur duserde sogan kuru hamile kaliriz hic incire ihtiyacimiz kalmaz
canim Allah seni muradina erdirsin girdim o siteye saracoglu sitesine orda biri yazmis okudum agladim 13 yil sonra ovladi olmus lutfen sana yalvariyorum bir mesaj at ben atamiyorum bir arkadas sormus de rusca veya azerice halit suyu hormon icin olan birde keci boynuzu rusca ve azerice hangi olur olsun ne adinda burdan aliyim veya anneme soyliyim bana azerbaycandan gondersin lutfen yaparsan dualarim hep seninle olur yapmazsanda canin sagolsun yinede sagol senin ve diyer arkadaslar sayesinde o kadar umutluyum sanki buraya girdiyimnen icime bir gunes dogmus gibi..sogan suyunu iciyorum inciride yaparim olmassa burda yok ayin sonunda esimle irana gidecegiz ordan alip yapicagim insaallah bu kur duserde sogan kuru hamile kaliriz hic incire ihtiyacimiz kalmaz
yazdim canim inssallah gitmisdir qaliba gitdi cavabini bekliyim gelmezse sen yazarsin..belki ben yurt disindayim gelmez yinede bekliyicem yazarim sanada opdum
benim adetten birkaç gün önce kahverengi lekelenmeler geliyor adetim bittikten sonrada bunu yaşıyorum çikolata kistinden şüpheleniyorum doktora gitmeye korkuyorum kötü b işey diyecek diye
kizlar ben bugun doktora gitmeyi dusunuyordum ama vazgectim bilmiyorum ama internette baya bir baktim ama 4.3 icin negatif deniliyor hep o yuzden vazgectim gitmekten artik adetimin gelmesini bekleyecegim cok dua ediyorum ama galiba bu ayda olmadi artik gelecek aya insallah kendi kendimi kemiriyorum resmen yazik ya
adet başlamadan 1 2 gün önce bende de kahverengi lekelenme oluyor ve biterken aynı şeklde.
ben dktora kaç kez gittim muayene oldum bişey yok dediler
laporoskopide oldum tüplerden biri tıkanık diye orda da demediler
endrometriozis den de şüphelenmiştim o da çıkmadı
yani doktorların demesine göre benm de bişeyim yokken o kahve akıntı geliyor
aklına kötü bişey getirme doktora git muayene ol
en azından bişey varsa erken müdahele ile daha çabuk sonuca ulaşırsın
canım inşallah güzel haberlerini alırız ama çok da umutlandırıp kendini kahretme böyle
bende adetim gelmeden testi yaaprdım sonra adet gününe kdr mafolurdum
şimdi saldım çayıra mevlam kayıra
rabbim in yazdıgı bi vakit vardır ozmna kdr sabretmek lazım
yaptıklarımız inşallah vesilemiz olur
yüce rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın
tam gaz devam ediyoruz pes etmek yok
Hımm anladım canım...
İnan 4.5 cm lik kisti olan arkadaşlar içti bu soğan suyunu doktorlar bile şaşırmış nasıl yok oldu bu birden bire ne yaptın diye sormuş Dr. Lar..
Eminim sanada şifa olacaktır...
Allah çok büyük
İnşallah bu ay sonunda değerlerin düşmüş bebeğinde gelmiş olur canım
yazdim canim inssallah gitmisdir qaliba gitdi cavabini bekliyim gelmezse sen yazarsin..belki ben yurt disindayim gelmez yinede bekliyicem yazarim sanada opdum
Allah senden de razı olsun arkadaşım... İnşallah hepimizin muradını verir tez zamanda... Keşke Türkiye'de olsaydım da sana ihtiyacın olanı gönderebilseydimbende yurtdışında yaşıyorum canım... Burda ben hiç birşey bulamıyorum keçi boynuzu yok çalışır yok hayıt yok belkide var isimlerini bilmiyoruz ( banada lazım keçi boynuzu ve çakşır ama maalesef yok hatta soğanı bile bulamıyorum burda beyaz soğanla yapıyorum... Bende yazdım Saraçoğlu na ama hala cevap yok... Gelirse cevap sanada haber veririm... Allah'a emanet ol tatlım...
canım inşallah güzel haberlerini alırız ama çok da umutlandırıp kendini kahretme böyle
bende adetim gelmeden testi yaaprdım sonra adet gününe kdr mafolurdum
şimdi saldım çayıra mevlam kayıra
rabbim in yazdıgı bi vakit vardır ozmna kdr sabretmek lazım
yaptıklarımız inşallah vesilemiz olur
yüce rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın
tam gaz devam ediyoruz pes etmek yok
kızlar merabalar topiğinize ilk kez yazıyorum bende pcoluymuşum ve bende soğan suyu içmeye başladım bugün 3. günüm bana yardımcı olabilirmisiniz sormak istediğim bikaç soru var
Allah senden de razı olsun arkadaşım... İnşallah hepimizin muradını verir tez zamanda... Keşke Türkiye'de olsaydım da sana ihtiyacın olanı gönderebilseydimbende yurtdışında yaşıyorum canım... Burda ben hiç birşey bulamıyorum keçi boynuzu yok çalışır yok hayıt yok belkide var isimlerini bilmiyoruz ( banada lazım keçi boynuzu ve çakşır ama maalesef yok hatta soğanı bile bulamıyorum burda beyaz soğanla yapıyorum... Bende yazdım Saraçoğlu na ama hala cevap yok... Gelirse cevap sanada haber veririm... Allah'a emanet ol tatlım...
ilk 2011in sonunda gitmistim evlenince dr'a. o zaman kistler vardi gorduk, ama bebek icin tedavi goreli kist olusmuyor oyle. yumurta buyumuyo bazen ama yine de adetimi oluyorum. zaten artik oyle buyuk cmlik kistlerim yok cok sukur. ama pcos omurluk bisey yani iyilesti bitti olmuyor bu hastalikta. o yuzden bebek icin vs iciyorum oyle.
yurtdisinda olmakla ilgisi yok ben de yurtdisindayim mailime cvp geldi hatta sonra ara diye yazildi ben de aradim saracogluyla konustum.
ben de yurtdisindayim ve hayiti burda var mi bulabilir miyim adi ne hiiic bilmiyorum. keciboynuzu da kendisi yok ama pekmezi var.
ya zaten oyle olmak lazim degil mi? burda bi kadin var. kadin baya bi kilolu. ustelik dis gebelikten oturu bi yumurtaligi alinmis. kalan bi tanesiyle simdi 3.ye hamile. hatta bugun arkadaslarla konustuk da o kiloyla nasil hamile kalabiliyo diye. oldu mu oluyo ama kadin coook umursuz, hiic takmaz yani kafaya oyle biriymis.
biz adetin birinci gunu basliyoruz bi dahaki adet olana kdr kendimizi dinliyoruz takaip ediyoruz felan. her ay bu dongu oluyo yani bizde.
ilk 2011in sonunda gitmistim evlenince dr'a. o zaman kistler vardi gorduk, ama bebek icin tedavi goreli kist olusmuyor oyle. yumurta buyumuyo bazen ama yine de adetimi oluyorum. zaten artik oyle buyuk cmlik kistlerim yok cok sukur. ama pcos omurluk bisey yani iyilesti bitti olmuyor bu hastalikta. o yuzden bebek icin vs iciyorum oyle.
yurtdisinda olmakla ilgisi yok ben de yurtdisindayim mailime cvp geldi hatta sonra ara diye yazildi ben de aradim saracogluyla konustum.
ben de yurtdisindayim ve hayiti burda var mi bulabilir miyim adi ne hiiic bilmiyorum. keciboynuzu da kendisi yok ama pekmezi var.
ya zaten oyle olmak lazim degil mi? burda bi kadin var. kadin baya bi kilolu. ustelik dis gebelikten oturu bi yumurtaligi alinmis. kalan bi tanesiyle simdi 3.ye hamile. hatta bugun arkadaslarla konustuk da o kiloyla nasil hamile kalabiliyo diye. oldu mu oluyo ama kadin coook umursuz, hiic takmaz yani kafaya oyle biriymis.
biz adetin birinci gunu basliyoruz bi dahaki adet olana kdr kendimizi dinliyoruz takaip ediyoruz felan. her ay bu dongu oluyo yani bizde.
Anladım canım... Hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah... Rabbim gönlüne göre versin
Sen yurtdışında nerdesin?
Ben keçibıynuzu pekmezi diye Arapça çok aradım hatta ismi harrup muulas diye geçiyor tabi bu okunuşu ama yok canım ya bir türlü bulamadık...
Hayırlısı artık bakalım neler olacak...
Benim bugün 10. Günüm şeffaf akıntı oldu biraz birde kasık ağrım var az biraz sanırım yumurta çatlıyor... Ben hep 12-16 günleri arası oluşuyor sanıyordum... Belki bu bizim için bir şans olur...
Soğan kürümünde 8. Günü :)
Akıntım dediğin gibi şeffaf ve uzayan şekle döndü...
Bende gelişmeler bu kadar :)
İlerleyen günlerde yeni gelişmelerle görüşmek üzere :))))
Uedeannn :)))
irelleyen gunlerde yazki hamileyimbende akinti cok az sari gibi yumurtlamaya daha var belki onnan bilmiyorum amma belim cooooooooooooook kotu agriyo daha 4 cu gunumdeyim ....ruscaya girdim sozlukde birsey bulamadim