Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar benim de adetim toplamda en fazla 3 gün sürüyordu... ilk iki günü iyi geliyordu inanır mısınız seviniyordum :) 3. günü ya çok az geliyordu ya da gelmiyordu. sonraki günler de gelirse leke şeklinde geliyordu... demişsiniz ya acaba ondan mı olmuyor diye... ben de bi sorun olmadığına göre sizde de olmaz diye genellemek istiyorum ama ne kadar doğru bişey yapmış olurum bilmiyorum... netten de çok araştırdım 2 gün gelmesi normal herkeste çok yoğun olacak diye bişey yok"tu çıkan sonuç... ama siz yine de bi dr a görünün isterseniz...
sevgiler

konuşmayı kaçırdım sanırım benim adetimde aynı dediğin gibi ilk 2 gün tmm da 3.gün bitmiş gibi doktora görün derken bebek olma ihtimali olabilr şeklinde mi söyledinz ? sebebini öğrenebilr miyim bende de aynı şekilde çnkü :26:

bak simdi gecen ay 28 tane idi gunler onun ustune 2 veya 3 gelmeliyimki bir ayim tamamlansin bugun bir ayim tamamdir arkadas haydi hayirlisi yarin bana kirmizi gelirse ki,gelmez insallah gidib sogani alicam elime dogruyub dogruyub agliyacam.bak diyicem sogan kardesim arkadasim aglatma beni bu aydan sonra guldur tamammi?...diyicem :-)

hehheh çok şekersin ya soğanla konuşmak fayda edermi ki :))))):KK1:

şimdi dogruca mutfaga gidip hemen soğanımı kaynatıyorum
ilk kez içicem ay sabah sabah açımda ya mide bomboş
allah ım hepimize şifa olsun inşallah

hehheh çok şekersin ya soğanla konuşmak fayda edermi ki :))))):KK1:

amma b ugun cok ujzgunum yine kirmizlarim gelmis adet olmusum sanki icimi bir huzun basti bekliyordum belki bu ay var diye yine kismet hayirlisi insallah sogan suyuna basliyicagim adetim bitsin yapiyim umudum birtek allaha olmasini diliyorum yoksa cildiricam ben nasil dun sevincliydim hala adet olmadigim icin bugun gelmis kahr olacisa tum hayallerim gitdi yine

amma b ugun cok ujzgunum yine kirmizlarim gelmis adet olmusum sanki icimi bir huzun basti bekliyordum belki bu ay var diye yine kismet hayirlisi insallah sogan suyuna basliyicagim adetim bitsin yapiyim umudum birtek allaha olmasini diliyorum yoksa cildiricam ben nasil dun sevincliydim hala adet olmadigim icin bugun gelmis kahr olacisa tum hayallerim gitdi yine

üzülmemek elde değil ben 3 senedir çok şeyler yaşadım inan
Rabbim in yazdıgı bir zaman var ve ozamana kadar sabretmek lazım.
hep hayırlısını dile rabbimden bol dua et
sogan suyunu bende ilk kez içicem burdan ayrılup kaynatabilrsem inşallah :)
sende bitince iç şifa olacak inşallah hepimize

slm kızlar bu soğan suyu gerçek bi mucize olduğuna inanıyorum ben.
benim ilk hamileliğimde soğan suyunun katkısı büyük.
kistleri falan temizliyor.benim sağ yumurtalığımda pko vardı o kadar coktu ki yumurtalık işlevini yapamıyordu ama soğan suyu sayesinde tertemiz oldu.
inşallah sizde de işe yarar.

merhaba
senle ayni gunde adet olmusuz, benim de 26 mart sali gunu basladi. dun de bitti ben bugun basladim sogan suyuna 7. gun diye. ilkini aksam yemeginden once ictim bi de birazdan yatarken icicem. vee sicakken dumani ustunde iciyorum bu sefer hadi hayirlisi artik.[/QUOTE]

hadi bakalım bu ay ki sonuçlarımız ne olacak merakla bekleyeceğim

slm kızlar bu soğan suyu gerçek bi mucize olduğuna inanıyorum ben.
benim ilk hamileliğimde soğan suyunun katkısı büyük.
kistleri falan temizliyor.benim sağ yumurtalığımda pko vardı o kadar coktu ki yumurtalık işlevini yapamıyordu ama soğan suyu sayesinde tertemiz oldu.
inşallah sizde de işe yarar.

inşallah arkadaşım bizlerde faydasını görürüz.
bende pko falan yok hayatımda bildiğim hiç kistim de olmadı
laporoskopide oldum tüplerim de açık
yumurtlamada sıkıntı yoktu en son ki takibimde 3 aydır takip yok test yok kesinlkle kendi haline bıraktım
şimdi bu sogan suyunu denicem bi kerelik içim temizlensin diye

inşallah arkadaşım bizlerde faydasını görürüz.
bende pko falan yok hayatımda bildiğim hiç kistim de olmadı
laporoskopide oldum tüplerim de açık
yumurtlamada sıkıntı yoktu en son ki takibimde 3 aydır takip yok test yok kesinlkle kendi haline bıraktım
şimdi bu sogan suyunu denicem bi kerelik içim temizlensin diye

inşallah canım.bende başladım yeniden içmeye.inşallah tez zamanda bebek sahibi oluruz.

üzülmemek elde değil ben 3 senedir çok şeyler yaşadım inan
Rabbim in yazdıgı bir zaman var ve ozamana kadar sabretmek lazım.
hep hayırlısını dile rabbimden bol dua et
sogan suyunu bende ilk kez içicem burdan ayrılup kaynatabilrsem inşallah :)
sende bitince iç şifa olacak inşallah hepimize
ic allah sifalarini versin dusunurorumda bende hamile kala bilicekmiyim bura kizlar ben hamileyim yaza bilicekmiyim umudum bazen oyle azaliyorki sanki hic hamile olmayacagim gibi icii karalar basiyor rabbim bana boyle aci yasatmasin bende anne oluyum cocugumu alib alib kokusunu duyuyum onun her sacini tane tane opubde kokluyubda bagrima basacagim gunleri bana bize nasib etsin cok uzgunum yine adet olunca uzulmuyum diyorum amma yinede olmuyor olmuyor

bak canım böyle aklından benim çocugum hiç olmucak gibi düşünme
rabbim ol derse herşey olur onun izniyle sen içini ferah tut allah a dua et
hepimiz anne olcagız o güzel duyguyu yaşayacağız ama vakti saati var
ozamana kadar sabır edeceğiz isyan etmeyeceğiz
rabbim in bize verdiği bu nimetleri şifa niyetine içiyoruz ve faydasınıda göreceğiz
ben 4 yıllık evliyim nerdeyse 3 yıldır çok şey yaşadım senin daha 1 yıl olmuş
o yüzden daha erken çok stres yapma kendine tamam mı

bak canım böyle aklından benim çocugum hiç olmucak gibi düşünme
rabbim ol derse herşey olur onun izniyle sen içini ferah tut allah a dua et
hepimiz anne olcagız o güzel duyguyu yaşayacağız ama vakti saati var
ozamana kadar sabır edeceğiz isyan etmeyeceğiz
rabbim in bize verdiği bu nimetleri şifa niyetine içiyoruz ve faydasınıda göreceğiz
ben 4 yıllık evliyim nerdeyse 3 yıldır çok şey yaşadım senin daha 1 yıl olmuş
o yüzden daha erken çok stres yapma kendine tamam mı
yok arkadasim isyan etmiyorum dua ediyorum aynen sizin kadar cocuk istiyorum bir yil olmusda bekleyibde olmadigini gormek adami uzer ben en cok annemlere uzuluyorum onlar sorunca yok iste diyince cok uzuluyorlar bende cok uzuluyorum kardesim var onun cocugu var sukurler olsun 2 tane allah bagislasin cok guzel cocuklardi onlar benim canlarim amma anne iste beni de cocugum olmasini cok istiyor olmayincada uzuluyor biliyorum belli etmemeye calisiyor amma ben biliyorum cok uzuluyor

:KK53: kendimden geçtim yahu
soğan sevmeyen biri olark bunu içmek işkence gibi:KK53:
ılımasını bekleyeceğim bir dikişte içeceğim olur öyle sanırım
sıcakken yudum yudum gitmiyor :18:

:KK53: kendimden geçtim yahu
soğan sevmeyen biri olark bunu içmek işkence gibi:KK53:
ılımasını bekleyeceğim bir dikişte içeceğim olur öyle sanırım
sıcakken yudum yudum gitmiyor :18:
sabr et arkadasim ilik ic oyle icilmeliymis zaten allah sabr versin ic
guzel olucak hamile kalirsin insallah

arkadşlar acaba ben soganı minik mi seçtim biraz orta boydan hiç soğan tadı yok su gibi.
kaynatırken koku vardı ama hiç sogan tadı yok normal mi? içen arkdşlar cvp verirse sevinirim

ılıyınca hiç nefes almadan için bi dikişte. benim midem bulanıyor içemiyorum sonra.

ılıyınca hiç nefes almadan için bi dikişte. benim midem bulanıyor içemiyorum sonra.

aynen midem son yudumda kokusunu duymamla beraber bulandı hemen bi şeker attım agzıma toparladım ama
ohhh miss gibi soğan:KK56:
aç karnına tok karnına demiyor ama fikri olan var mı ?

arkadşlar acaba ben soganı minik mi seçtim biraz orta boydan hiç soğan tadı yok su gibi.
kaynatırken koku vardı ama hiç sogan tadı yok normal mi? içen arkdşlar cvp verirse sevinirim

ben buyuge yakin orta boy soganla yapiyorum yine de tadi oyle sogan tadi olmuyor. kaynarken sogan kokusu cikiyor ama icerken yok cok rahat iciyorum. ac karnina icemiyorsan aksam yemeginden once ve yatarken icebilirsin aslinda. yine de cok kucukle yapma biraz buyuk olsun sogan.

Arkadaşlar soğan kürüm cumartesi bitti bugün akıntım çoğaldı ve yüzümde büyük büyük sivilce çıktı 3 4 tane ne olduğunu anlayamiyorum bu ayda hüsrana ugradim galiba ara ara kasıklarimda ağrı oluyor o kadar :-(

X