- 11 Ocak 2013
- 224
- 0
Lekelenme oldu mu bilmiyorum açıkçası bu ay öyle kendimi takip etmedim psikolojik olarak kendimi daha iyi hissetmek için ama soğan kürü uyguladığım zamanda yumurtlamayi çok iyi hissettim kasıklarımda ağrı oldu cuma cumartesi ve bugün yumurtlama günlerim di göğüslerim birden şişti ve kasık ağrım oldu inşallah olmuştur diye dua ediyorum şimdi de hayıt kullansam mı diye düşünüyorum
hayit suyu hormonlari normale getiriyor diye okudum bu sitede. bi cok bayan da bunun icin iciyor senin hormon degerlerin normalse gerek olmadigini dusunuyorum. dra gittin mi hic test yaptirdin mi, yumurtlama oluyorsa zamani gelince mutlaka olur.
güzel diyarlardan gönderdiğin selamla içimi ıssıttın canım
sen inanarak iç canım Allah ın izin verirse neden olmaasın, sen günü gününe olması gerektiği gibi yap :) Allah tez zamanda sana ve eşine mutluluğunuzu arttıracak bebeğinizi nasip etsin inşaallah
ben burda yeniyim bir turlu nasil cavab yazilir istediyin birine bir turlu orgenemedi... simdi ben subat 28 kirmizilanmisdim amma bu ay subat 28 den oldugu icin bekledim bugun 31 mart oldu artiq...kirmizilar yok hala acaba gelmiyeceklermi diye dun gece hic uyuyamadim dusunmekden.. okadar test yapdimki hamilelik tesdi simdi birdaha yapmiyacagima soz verdim bu ay soz verdiyim icin yapmiyorum acaba cocuk varmi bilemiyorum..eger kirmizilar gelirse ki,insallah gelmez sogan suyunu inanarak icicem ve eger olursa hergun turk halkina dualar edicem bir bilsez nasil cocuk hasretindeyim Allah hepimize kismet eylesin amin
hayit suyu hormonlari normale getiriyor diye okudum bu sitede. bi cok bayan da bunun icin iciyor senin hormon degerlerin normalse gerek olmadigini dusunuyorum. dra gittin mi hic test yaptirdin mi, yumurtlama oluyorsa zamani gelince mutlaka olur.
ben burda yeniyim bir turlu nasil cavab yazilir istediyin birine bir turlu orgenemedi... simdi ben subat 28 kirmizilanmisdim amma bu ay subat 28 den oldugu icin bekledim bugun 31 mart oldu artiq...kirmizilar yok hala acaba gelmiyeceklermi diye dun gece hic uyuyamadim dusunmekden.. okadar test yapdimki hamilelik tesdi simdi birdaha yapmiyacagima soz verdim bu ay soz verdiyim icin yapmiyorum acaba cocuk varmi bilemiyorum..eger kirmizilar gelirse ki,insallah gelmez sogan suyunu inanarak icicem ve eger olursa hergun turk halkina dualar edicem bir bilsez nasil cocuk hasretindeyim Allah hepimize kismet eylesin amin
Batib gectiyse test yap yarin sabah...yaoki negatifse bile stresten adet gecikmesi yasamassin.ben test yaptigim gun5 gun gecikmisti. test yaptim eksama regl oldumnegatifi gorunce
o zaman seni tebrik icin yazacagim buraya..bak anlatiyim ben bu yasima geldim 23 yasim var hic bir zaman bende gecikme olmadi hep erken oldum 2 veya 3 gun bazen bir hafta olurdum erken simdi sasiriyorum aklim durucak gibi hep ben adet olana yakin yuzumden sivilceler cikardi kucuk kucuk simdi yok goslerimdede sislik olurdu bu ayda var agrilarimda var amma en cogu belimde benim belim adete yakin bu kadar agrimazdi hic ne biliyim yaaa agliyicak gibiyim arkadasim ruyalar goruyorum hepsi iyiye yozulur bu ayda en coxk annem uzuluyor yok cocuk bu ayda diyince bende ona uzulduyune uzuluyorum onu nine babami buyuk baba esimide baba etmek benim sanki en buyuk arzum olmuyunca kahr oluyorum neyse bekliyicem olur insallah
normalde de az az mi gelirdi? buradan edindigim bilgilere göre yerlesme kanamasi gibi .yerlesme kanamasi da pempemsi olurmus.Allah gönlne göre versn.sonucu bize yaz :)
Tanri sizi ve tum musalman halklarini korusun nice bir cok cocuklarimiz olsun tanri bizleri cogaltsin onun icinde yaranmamisikmi zaten ana olmak Allahtan gelir o nasib eder her kim her alim her doktur asla Allah izin vermese bize hicbirsey veremezler bize onun icin Allaha siginarak ve dualar ederek tum annen olmak isteyen kadinlara ve kendime cocuk bir bebe sesi guzel anne duygulari evini isitan o cocuk gulumsemelerini arzuluyorum diliyorum insallah olur insallah
o zaman seni tebrik icin yazacagim buraya..bak anlatiyim ben bu yasima geldim 23 yasim var hic bir zaman bende gecikme olmadi hep erken oldum 2 veya 3 gun bazen bir hafta olurdum erken simdi sasiriyorum aklim durucak gibi hep ben adet olana yakin yuzumden sivilceler cikardi kucuk kucuk simdi yok goslerimdede sislik olurdu bu ayda var agrilarimda var amma en cogu belimde benim belim adete yakin bu kadar agrimazdi hic ne biliyim yaaa agliyicak gibiyim arkadasim ruyalar goruyorum hepsi iyiye yozulur bu ayda en coxk annem uzuluyor yok cocuk bu ayda diyince bende ona uzulduyune uzuluyorum onu nine babami buyuk baba esimide baba etmek benim sanki en buyuk arzum olmuyunca kahr oluyorum neyse bekliyicem olur insallah
Allah verir insallah test beni stresse sokuyor neqativ gorunce cok uzuluyorum agliyorum neden olmadi diye kendimi kiniyorum....herseyi Allaha havale ediyorum olursa olur olmazsa sogan kuru yapicagim olur cocuklarimiz herkes icin insallah
dediğine göre gününün üstünden 3 gün geçmiş istersen yarın ya da bir gün bi kan testi yaptır canım hiç idrar testiyle uğraşma, kan testinde kesin sonuç belli olur
slm kızlar bnde daha önce bu topiğe bol bol uğrayanlardandım fakat şimdi bnde soğan küründen sonra hamile kalanlardanım.. etkisi oldu gerçekten bnde de pko vardı .hemde yıllardır..sadece 1 ay denedim o ay düzenli, birliktelik ve ardından şimdi 3.5 aylık hamileyim allahım aratmasın kimseye walla ilk okuduğumda eşime bahsettim oda neymiş dedi güldü geçti. o say birde bol bol havuçlu incir kaynattım arada bir tane tane yedim ohhhh mis gibi faydasını gördüm kızlar ilk önce allah kesinlikle soğan küründen vazgeçmeyin derim allah herkeze hayırlı evlatlar versinnnnnnnnnn::)))
bak simdi gecen ay 28 tane idi gunler onun ustune 2 veya 3 gelmeliyimki bir ayim tamamlansin bugun bir ayim tamamdir arkadas haydi hayirlisi yarin bana kirmizi gelirse ki,gelmez insallah gidib sogani alicam elime dogruyub dogruyub agliyacam.bak diyicem sogan kardesim arkadasim aglatma beni bu aydan sonra guldur tamammi?...diyicemdediğine göre gününün üstünden 3 gün geçmiş istersen yarın ya da bir gün bi kan testi yaptır canım hiç idrar testiyle uğraşma, kan testinde kesin sonuç belli olur