Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hayit suyu hormonlari normale getiriyor diye okudum bu sitede. bi cok bayan da bunun icin iciyor senin hormon degerlerin normalse gerek olmadigini dusunuyorum. dra gittin mi hic test yaptirdin mi, yumurtlama oluyorsa zamani gelince mutlaka olur.

bugun adetimin 6. gunu, adet olmadan onceki 2-3 gun boyunca da simdi de gelen akinti kotu kokulu. mantar mi var diye dusunuyorum. ama bilmiyorum daha once basima gelmemisti ama kokmus et gibi koku var cok rahatsiz edici.

hayit suyu hormonlari normale getiriyor diye okudum bu sitede. bi cok bayan da bunun icin iciyor senin hormon degerlerin normalse gerek olmadigini dusunuyorum. dra gittin mi hic test yaptirdin mi, yumurtlama oluyorsa zamani gelince mutlaka olur.

hormonlarım şu anda normal bu ay çatladıgını soğan kürü sayesinde çok iyi hissettim bilmiyorum boş durmak istemiyorum soğan kürünü ictim birşeyler yapmak istiyorum ama artık yapacak birşey yok galiba beklemek zorundayim aralık ayında yaptırdığım testte lh 10.4 fsh 7.4 çıkmıştı spor yaparak ve hayıt icerek son adet tarihinin 3.gününde yaptırdım tekrar lh 3.9 fsh 4.7 çıktı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben burda yeniyim bir turlu nasil cavab yazilir istediyin birine bir turlu orgenemedi... simdi ben subat 28 kirmizilanmisdim amma bu ay subat 28 den oldugu icin bekledim bugun 31 mart oldu artiq...kirmizilar yok hala acaba gelmiyeceklermi diye dun gece hic uyuyamadim dusunmekden.. okadar test yapdimki hamilelik tesdi simdi birdaha yapmiyacagima soz verdim bu ay soz verdiyim icin yapmiyorum acaba cocuk varmi bilemiyorum..eger kirmizilar gelirse ki,insallah gelmez sogan suyunu inanarak icicem ve eger olursa hergun turk halkina dualar edicem bir bilsez nasil cocuk hasretindeyim Allah hepimize kismet eylesin amin

Tanri sizi ve tum musalman halklarini korusun nice bir cok cocuklarimiz olsun tanri bizleri cogaltsin onun icinde yaranmamisikmi zaten ana olmak Allahtan gelir o nasib eder her kim her alim her doktur asla Allah izin vermese bize hicbirsey veremezler bize onun icin Allaha siginarak ve dualar ederek tum annen olmak isteyen kadinlara ve kendime cocuk bir bebe sesi guzel anne duygulari evini isitan o cocuk gulumsemelerini arzuluyorum diliyorum insallah olur insallah

Batib gectiyse test yap yarin sabah...yaoki negatifse bile stresten adet gecikmesi yasamassin.ben test yaptigim gun5 gun gecikmisti. test yaptim eksama regl oldumnegatifi gorunce

canim ya lutfen anlatin halit suyu ne azeriyim bilemedim bende olmazsa iciyim hormon icin

cnm reglın sureklı duzenlıyse bekle belkı gec yumrtlamıs olabılrsn gec dollenmede olblr cok kısının oluyo bole. bende 2 bucuk yıldr ıstyrm olmadı.. bende bugun 36. gunum adet olmadım kasım ayından beri 31 32. gunde oldum hep normalde gunlerm pek bllı olmaz 3 5 gun bznde gecıkır hanı sende bole durum varsa bekle cnm bıraz daha..ve adetıme yakın karnım goguslerım agırırdı bugune kdr hc agırmadı. bende test yptm hep negatf. salı kanda baktırcam ama benım bugun sag gogsumun altı acıo sankı ve kasık agrım bel agrım oldu artı uzayan yapıs yapıs akıntım xs benımde bu ay kafam karıstı ıste bende beklıyorm sanırım gec yumrtladm .xs amın cnm hpımıze evlat nasıp etsn rbbm

Batib gectiyse test yap yarin sabah...yaoki negatifse bile stresten adet gecikmesi yasamassin.ben test yaptigim gun5 gun gecikmisti. test yaptim eksama regl oldumnegatifi gorunce

Allah verir insallah test beni stresse sokuyor neqativ gorunce cok uzuluyorum agliyorum neden olmadi diye kendimi kiniyorum....herseyi Allaha havale ediyorum olursa olur olmazsa sogan kuru yapicagim olur cocuklarimiz herkes icin insallah

o zaman seni tebrik icin yazacagim buraya..bak anlatiyim ben bu yasima geldim 23 yasim var hic bir zaman bende gecikme olmadi hep erken oldum 2 veya 3 gun bazen bir hafta olurdum erken simdi sasiriyorum aklim durucak gibi hep ben adet olana yakin yuzumden sivilceler cikardi kucuk kucuk simdi yok goslerimdede sislik olurdu bu ayda var agrilarimda var amma en cogu belimde benim belim adete yakin bu kadar agrimazdi hic ne biliyim yaaa agliyicak gibiyim arkadasim ruyalar goruyorum hepsi iyiye yozulur bu ayda en coxk annem uzuluyor yok cocuk bu ayda diyince bende ona uzulduyune uzuluyorum onu nine babami buyuk baba esimide baba etmek benim sanki en buyuk arzum olmuyunca kahr oluyorum neyse bekliyicem olur insallah

amın ıns ıkımıznde olucak rbbm bılıyo zamanını..cnm kac senelık evlısın doktora hıc gttın mı? cocuk yapmaya bsladıgn zzmn strstende gecıkıo bzn. bende 17 yasında evlendım suan 20
yasındayım haala bebegm yok esım askere gtcek agustosda. bende hep takıyorum bzn dyom neden olmuyo acaba. snrda hyrlısını ver rbbm evlat hasretı yasattrma dıye dua edıyorum hep. benımde gunlerım hıc bellı olmazdı. bekarken ksıtlerım patladı amelıyat oldum. evlendm her ay oldum ama 3 5 gecıkır bznde hc sasmaz. kasım ayında pko teshısı kondu banada . cok uzuldum . ve esımdede varıkosel cıktı. suanlık degerler duzgun.ama ıns amelıyat olmadan olsun dıye ugrasıyorum.. her ay agıran goguslerım bu ay hıc agırmadı 36.gun bugun kasıgımda agırırdı dunden berı arada agırıo. bende umutlandm ıste. napım. bende uzuluyrm bzn.ama cnm ınankı stres dahaada beter. uzulme rbbm en kısa zamanda evlat nasıp etsın ıns .

Son düzenleme:
11 aydir evliyiz onumuze gelen ay 1 yil oluyor evet arkadasim gitdim doktura hormon yuksekliyi variymis amma cok diyilmis prolaktin hormonu 22.10 testestoran hormonu unutdum kacdi amma yuksekdi oda indirdim haplarla ama prolaktin hormonu stresle alakali oldugunnnan dusmedi amma bunu cok olmadigini biraz sakin olursam dusuceyini soylediler basqa birsey yok dediler hepsine baktirdim...esim irana gitdi orda sperm faizi 25 dediler ve buda cocuk olmasina yeter demisler. bilmiyorumki ne kadar yalnis ne kadar dogru onlarin dediyi amma ben hep kendimi suclarim olmadigi icin bennen deyib isyan ederim kendime evlendikden beri istiyoruz olsun

slm kızlar bnde daha önce bu topiğe bol bol uğrayanlardandım fakat şimdi bnde soğan küründen sonra hamile kalanlardanım.. etkisi oldu gerçekten bnde de pko vardı .hemde yıllardır..sadece 1 ay denedim o ay düzenli, birliktelik ve ardından şimdi 3.5 aylık hamileyim allahım aratmasın kimseye walla ilk okuduğumda eşime bahsettim oda neymiş dedi güldü geçti. o say birde bol bol havuçlu incir kaynattım arada bir tane tane yedim ohhhh mis gibi faydasını gördüm kızlar ilk önce allah kesinlikle soğan küründen vazgeçmeyin derim allah herkeze hayırlı evlatlar versinnnnnnnnnn::)))

normalde de az az mi gelirdi? buradan edindigim bilgilere göre yerlesme kanamasi gibi .yerlesme kanamasi da pempemsi olurmus.Allah gönlne göre versn.sonucu bize yaz :)

ay hadi inşaallah :))

sercem1 o kadar duygulandım ki mesajlarını okurken Allah ım tez zamanda hayırlısıyla birlikte nasip etsin inşaallah, hem maddi hem de manevi olarak doldursun rabbim içini

kızlar geçenlerde bir haber aldım ve mutlaka arkadaşlara yazmalıyım dedim, bir iki gündür çok meşgul olduğum için yazamadım, haberim şu:

yengemler bundan 4-5 sene belki daha fazla ikinci çocuğu istiyorlar ve bi kaç denemeden sonra dr diyorki "sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz" bizimkiler haliyle üzülüyorlar ve fakat korunmuyorlarda bildiğim kadarıyla... bu arada yengem böbrek rahatsızlığıyla uğraşıyor başka bir rahatsızlığı var mı bilmiyorum, neyse... bundan bi kaç hafta önce dr a gidiyor rutin kontrolleri için adet olup olmadığını soruyor hemşireler o da olmadım diyor ki halihazırda zaten 2-3 ay görmediği oluyormuş... kendisinden duymadım ama teyzemin dediğine göre o bu arada hergün ısırgan otunu bilirsiniz onun üstüne limon ve nar ekşisi ekleyip çiğden yemiş ve sıkı durun soğan suyu içmiş... hemşirelerin isteğiyle test yapılıyor ve hiç beklemediği bir anda hamile olduğunu öğreniyor(maaşallah)

inşaallah onun hikayesi sizlere umut olur, duaya dönüşüp Rabbime ulaşır ve güzel cevaplar olarak geri döner Allah ım tez zamannda isteyen herkese nasip etsin inşaallah

sevgiler...

Allah verir insallah test beni stresse sokuyor neqativ gorunce cok uzuluyorum agliyorum neden olmadi diye kendimi kiniyorum....herseyi Allaha havale ediyorum olursa olur olmazsa sogan kuru yapicagim olur cocuklarimiz herkes icin insallah

dediğine göre gününün üstünden 3 gün geçmiş istersen yarın ya da bir gün bi kan testi yaptır canım hiç idrar testiyle uğraşma, kan testinde kesin sonuç belli olur

yapmamaya and icdim kani nasil yaptiriyim ben uzaklardan yazdigimi soylemisdim men rusiyadayim simdi esimle burda kaliyoruz isi icin bilmiyorumki tanimiyorum buralari bir 10 gun beklesem esim beni doktura goturur biliyorum olmazsa bir 10 gun gecerse Allahimin izniyle ve deselerki hamileyim dusunki bir anlik tum burda herkesi opdum opdum kokladim koynuma basdim...ben azeriyim bilmiyorum size duyqularimi anlata biliyormuyum eger yanlislikla nese bilmediyim bir soz yalnis yazsam beni affedin

dediğine göre gününün üstünden 3 gün geçmiş istersen yarın ya da bir gün bi kan testi yaptır canım hiç idrar testiyle uğraşma, kan testinde kesin sonuç belli olur

fark etmez hepimiz arkadasik hepiniz cansiniz... ben bu kulubde yeni oldugumdan bazi seyleri yanlis yapiyorum aptalim isde bir turlu beceremedim gitdi opuyorum seni azerice (OPUREM SENI)

Allah hayirlisiyla kucagina almayi opub opub koklamayi nasib etsin canim arkadas insallah evin o bebeyinle gulsuuun gulsuuun esin simdi soganla iftihar eder hep duzmu yazdim bilmiyorum iftihar bizde fexr yani cok beyenmek anlami dasir..saka yapdim Allah vermis Allahda korusun insallah sag elin bizlerin basina tebrik edirem seni masallah..

bak simdi gecen ay 28 tane idi gunler onun ustune 2 veya 3 gelmeliyimki bir ayim tamamlansin bugun bir ayim tamamdir arkadas haydi hayirlisi yarin bana kirmizi gelirse ki,gelmez insallah gidib sogani alicam elime dogruyub dogruyub agliyacam.bak diyicem sogan kardesim arkadasim aglatma beni bu aydan sonra guldur tamammi?...diyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…