Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

cnm reglın sureklı duzenlıyse bekle belkı gec yumrtlamıs olabılrsn gec dollenmede olblr cok kısının oluyo bole. bende 2 bucuk yıldr ıstyrm olmadı.. bende bugun 36. gunum adet olmadım kasım ayından beri 31 32. gunde oldum hep normalde gunlerm pek bllı olmaz 3 5 gun bznde gecıkır hanı sende bole durum varsa bekle cnm bıraz daha..ve adetıme yakın karnım goguslerım agırırdı bugune kdr hc agırmadı. bende test yptm hep negatf. salı kanda baktırcam ama benım bugun sag gogsumun altı acıo sankı ve kasık agrım bel agrım oldu artı uzayan yapıs yapıs akıntım xs benımde bu ay kafam karıstı ıste bende beklıyorm sanırım gec yumrtladm .xs amın cnm hpımıze evlat nasıp etsn rbbm
bak gorursun sana sali HAMILESIN diyilecek insaallah bu kadar gecmis olur insallah

Allah hayirlisiyla kucagina almayi opub opub koklamayi nasib etsin canim arkadas insallah evin o bebeyinle gulsuuun gulsuuun esin simdi soganla iftihar eder hep duzmu yazdim bilmiyorum iftihar bizde fexr yani cok beyenmek anlami dasir..saka yapdim Allah vermis Allahda korusun insallah sag elin bizlerin basina tebrik edirem seni masallah..

amin arkadaşım aminnnnnnnnnn evet o halen farkında değil bişeylerin evet allahın mucizevi bitkileri öle güzel yaratmışki herşeyi dengi dengine allahım isteyen herkeze hayırlısını nasip eytsin ..amin cnm

amin arkadaşım aminnnnnnnnnn evet o halen farkında değil bişeylerin evet allahın mucizevi bitkileri öle güzel yaratmışki herşeyi dengi dengine allahım isteyen herkeze hayırlısını nasip eytsin ..amin cnm

amin insaallah herkes tum kalbi temiz insalar alilar bu dunyada bazi hediyyeler

arkadaşlar bende 5 cm lik kist var doktor bana metfull 500 mg lık ilaç verdi yanındada soğan kürü kullansam zararı olmaz değil mi?

11 aydir evliyiz onumuze gelen ay 1 yil oluyor evet arkadasim gitdim doktura hormon yuksekliyi variymis amma cok diyilmis prolaktin hormonu 22.10 testestoran hormonu unutdum kacdi amma yuksekdi oda indirdim haplarla ama prolaktin hormonu stresle alakali oldugunnnan dusmedi amma bunu cok olmadigini biraz sakin olursam dusuceyini soylediler basqa birsey yok dediler hepsine baktirdim...esim irana gitdi orda sperm faizi 25 dediler ve buda cocuk olmasina yeter demisler. bilmiyorumki ne kadar yalnis ne kadar dogru onlarin dediyi amma ben hep kendimi suclarim olmadigi icin bennen deyib isyan ederim kendime evlendikden beri istiyoruz olsun

hmm anladm cnm bnm hormonlarım duzgun pko var yumrtalama sorunum var esının sperm degerkerını komple yazsan az da olsa yardımcı olrdum sana bnm esımede olur ddıler ama bnm kendı doktorum ssana az gelebılr ddı ve varıkosel cktı esımde =( bak ısyan etme sakın

hmm anladm cnm bnm hormonlarım duzgun pko var yumrtalama sorunum var esının sperm degerkerını komple yazsan az da olsa yardımcı olrdum sana bnm esımede olur ddıler ama bnm kendı doktorum ssana az gelebılr ddı ve varıkosel cktı esımde =( bak ısyan etme sakın

bilmiyorumki iranca birde ingilizcesi var yazsam anlarmisin arkadasim tahmini yaziyimmi? yok isyan etmiyorum sadece cok uzuluyorum bugun ayin 1 i oldu ve sari bir weyler geliyor ben adet olmadigim icin henuz sogan kuru yapmiyorum amma bir hafta belkide cok falan olur bazi yimeklerde sogani dograyip yidim soganda kadinda yumurtaligi temizlediyi icin o sari su getirir derler bilmiyorum bekliyorum hamile olmak istiyorum lutfen tanrim kirma umidlerimizi bir kulunu gonder bana sen yeri goyu yaratan sen bizim icin nice guzellikler yaratan sen en kucuk karincaya bile omur veribde yaratan allah,sen kelebeye guzellik veren allah sen kuslara kanad veren sen baliqlara nefes veren allah,sen agaclara gullere tomurcuk veren allah sen bizlere herseyi veren allah banada bir kul bir ovlad yarat sana yalvariyorum tum cocuk isteyenler icin yalvariyorum...

arkadaşlar bende 5 cm lik kist var doktor bana metfull 500 mg lık ilaç verdi yanındada soğan kürü kullansam zararı olmaz değil mi?

canim arkadasim istersen ikisinide birlikde yapma hapi ic bitince sogani yaparsin bak bende sabirla bekliyorum hala sogani kac gundu biliyorum yapamiyorum cunki hala zamani digil adet olduktan sonra icmeliyim..ya sogani yada hapi bence allah ikisinnen birine sebeb verir insallah ikisinnen biri sana sefa olur insallah

merhaba arkadaşlar ben 1,55 boyunda 76 kiloyum 1,5 senedir de evliyim korunmadığımız halde hiç hamile kalmadım. eşimle çocuk istiyoruz ama her ayda adetten sonra bende iltihaplanma gibi bir yanma oluyor doktora gidiyorum antibiyotik veriyor ve geçiyor. hormon tahlilleri falan yaptırdım gayet iyi çıktı . acaba böyle durumda soğan suyu kullanan arkadaşlar varmı etkili oldumu ?

Kürü kullandım ve 27. Günümde şiddetli ağrı ile regli oldum... 2-3 gün önce geldi adetim... Ağrım adet boyunca devam etti... Normalde uzun sürmez benim adetim... Yine aynı şekilde 2 gün yoğun 3. Gün çok az şekilde geldi... Ve bugün 3. Günüm 2. kez soğan kürüme başlamış bulunuyorum... İnşallah bu ay gelir hepimizin melekleri...
Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın... Bizlerininkinide inşallah... Tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara doldursun.... Eviniz yuvamız şenlensin inşallahhhh :KK16:

bugun adetimin 7. gunu ve sogan kurume baslamis bulunmaktayim hem dee sicak sicak iciyorum. :))

Şifa olsun canım... Bende bugün başladım... Geçen ay 7. Günümde başlamıştım... Bu ay bir değişiklik yaptım :) 3. Gün başladım.. Hakkımız da hayırlısı olsun arkadaşım...

Kürü kullandım ve 27. Günümde şiddetli ağrı ile regli oldum... 2-3 gün önce geldi adetim... Ağrım adet boyunca devam etti... Normalde uzun sürmez benim adetim... Yine aynı şekilde 2 gün yoğun 3. Gün çok az şekilde geldi... Ve bugün 3. Günüm 2. kez soğan kürüme başlamış bulunuyorum... İnşallah bu ay gelir hepimizin melekleri...
Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın... Bizlerininkinide inşallah... Tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara doldursun.... Eviniz yuvamız şenlensin inşallahhhh :KK16:

ssirincim cok erken baslamamis misin? adet bitiminden 2-3 gun sonra baslanmali ya da 7. gun. senin daha 3. gunmus. adetin 3 gun surse bile 2-3 gun beklesen en az 6. gun baslasan daha iyi olurdu bence.

merhaba arkadaşlar ben 1,55 boyunda 76 kiloyum 1,5 senedir de evliyim korunmadığımız halde hiç hamile kalmadım. eşimle çocuk istiyoruz ama her ayda adetten sonra bende iltihaplanma gibi bir yanma oluyor doktora gidiyorum antibiyotik veriyor ve geçiyor. hormon tahlilleri falan yaptırdım gayet iyi çıktı . acaba böyle durumda soğan suyu kullanan arkadaşlar varmı etkili oldumu ?

iltihap icin de guzel bi ilac oluyor sogan suyu. pcos yoksa hormonlarin da normalmis 15 gunluk bi kur yapabilirsin. saracoglu kendisi de senede bir saglik ve gribe yakalanmamak icin yapiyormus.

kür biteli 2 gün oldu beyaz akıntı gelmeye başladı bende acaba iltihap falan mi var diye düşünmüyor değilim sizce ne olabilir bugün adetimin 23.günü bat 12-13 nisan olarak bekliyorum ki inşallah gelmezler bu ay çok umitliyim ama bakalım hayirlisi

canim arkadasim istersen ikisinide birlikde yapma hapi ic bitince sogani yaparsin bak bende sabirla bekliyorum hala sogani kac gundu biliyorum yapamiyorum cunki hala zamani digil adet olduktan sonra icmeliyim..ya sogani yada hapi bence allah ikisinnen birine sebeb verir insallah ikisinnen biri sana sefa olur insallah
amin inşallah ikimizede şifa olur canım

ssirincim cok erken baslamamis misin? adet bitiminden 2-3 gun sonra baslanmali ya da 7. gun. senin daha 3. gunmus. adetin 3 gun surse bile 2-3 gun beklesen en az 6. gun baslasan daha iyi olurdu bence.

Canım Saracoğlu sitesini yenilemiş adetin 2. Günü başlanabileceği yazıyordu tatlım...
Benim de reglim az sürüyor diye bu sefer erken başlamayı düşündüm... İnşallah faydasını görürüz canım....

herkese selam
bende bgn itibariyle adetimden kurtulmuş bulunmaktayım
yarın sabah sogan suyuma başlıyorum
26 martta adet oldum bgn tamamen temizlendim hiç akıntı bile yok
adetim çok az geldi 7. gün diyor ama bitti yani sizce 1 gün daha beklemelimiyim ????

Canım Saracoğlu sitesini yenilemiş adetin 2. Günü başlanabileceği yazıyordu tatlım...
Benim de reglim az sürüyor diye bu sefer erken başlamayı düşündüm... İnşallah faydasını görürüz canım....

yenilendigini biliyorum canim hatta buraya ben koydum ni kac sayfa onceydi ama dikkatle okursan bitimden iki gun sonra yaziyor.asagiya kopyaliyorum tekrardan.

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

herkese selam
bende bgn itibariyle adetimden kurtulmuş bulunmaktayım
yarın sabah sogan suyuma başlıyorum
26 martta adet oldum bgn tamamen temizlendim hiç akıntı bile yok
adetim çok az geldi 7. gün diyor ama bitti yani sizce 1 gün daha beklemelimiyim ????

merhaba
senle ayni gunde adet olmusuz, benim de 26 mart sali gunu basladi. dun de bitti ben bugun basladim sogan suyuna 7. gun diye. ilkini aksam yemeginden once ictim bi de birazdan yatarken icicem. vee sicakken dumani ustunde iciyorum bu sefer hadi hayirlisi artik.

X