Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım eşimde morfoloji ve hız problemi var. varikosel ameliyatı oldu ama ilerleme sağlanamadı. bende de fsh yüksek çıktı. hayırlısı Allah tan.[/QUObizimde ileri hız ve morfoloji sorun.6 aylık ilaç tedavisinden sonra hamile kaldım.5 haftalıkken düşük yaptım.bendede polikistik over var düşükte ondan olmuş olabilir.

bende iki ayın sonunda kırmızları gördüm çokta ümitlenmiştim ama neyse bugün adetimi ikinci günü nezaman başlamm lazm bu küre inş denicem bakalım faydsı olacakmı

sogan kuru gercekten ise yariyor.ben bu siteden okumusdum ve arkadasima tavsiye etmisdim.sogan kurunu yaptigi ay hamile kaldi.simdi 2aylik hamile.arkadasim sogan kuru sadece her gece yatmazdan yarim saat once icmis sora hergece birlikde olmus.adetin 3gunu baslamis 10gun icmis.insallah sizede yardimci olur

Kızlar bu ay bende soğan kürü içmiştim... Adetimin 7. Günü başlayıp sabah akşam aç karnına 15 gün içtim... Ama ben kür yapılırken çalışmada yapılabileceğini çok geç öğrendim :KK43: yumurtlama zamanımı yakalayamadık sanırım ateşim bu sabah itibariyle düştü :KK43: büyük ihtimal 2 gün içinde kırmızılar teşrif edecek... Bu sefer adetimin 2. Günü başlayıp ful çalışma ile inşallah bebeğimizi tutturucaz :))) Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah :KK16:

bende iki ayın sonunda kırmızları gördüm çokta ümitlenmiştim ama neyse bugün adetimi ikinci günü nezaman başlamm lazm bu küre inş denicem bakalım faydsı olacakmı

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım... Üzülme inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna... Ben bu ay ilk kez kullandım bu kürü adetimin 7. Günü başladım sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca içtim... Ama bu sefer 2. Günü başlamayı düşünüyorum... İnşallah hepimize faydası olur...

Arkadaşlar soğan kürü nasıl yapılıyor.Sıkılıp suyu mu içiliyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Öncelikle dışı turuncu kabuklu orta boy soğanlar dan alıyorsun canım... 1.5 su bardağı suyu kaynatıyorsun... Kaynayan suyun içersine bu soğanın kabuklarını soyup 4 e bölerek atıyorsun... Ağzı kapalı bir şekilde 5 dk kaynatıyorsun sonra içelecek sıcaklığa gelince burnunu tıkayarak 1 su bardağı dolusu hazırladığın kürü bir çırpıda içiyorsun :) Allah şifa versin canım... Kokusu kötü olduğu için ben öyle içebildim... Bir kerede burnun tıkalı içinmi kokusunu duymuyorsun canım. Tadı kötü değil Bilgin'e...

Arkadaşlar soğan kürü nasıl yapılıyor.Sıkılıp suyu mu içiliyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
canım arkadaş tarifini yazmış aynen öyle yap ama günde iki kere iç ben öyle yapmıştım zaten ibrahim saraçoğlu da günde iki kere diyo rabbim vesile kıldı şükür ilk yaptığım ay tuttu inşallah sizde de işe yarar
Kızlar bu ay bende soğan kürü içmiştim... Adetimin 7. Günü başlayıp sabah akşam aç karnına 15 gün içtim... Ama ben kür yapılırken çalışmada yapılabileceğini çok geç öğrendim :KK43: yumurtlama zamanımı yakalayamadık sanırım ateşim bu sabah itibariyle düştü :KK43: büyük ihtimal 2 gün içinde kırmızılar teşrif edecek... Bu sefer adetimin 2. Günü başlayıp ful çalışma ile inşallah bebeğimizi tutturucaz :))) Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah :KK16:

canım tohum atmadan tarlaya sadece gübre verirsen ekin bitmez elbet biraz tuhaf bir benzetme olabilir ama durum bu inşallah bu ay tutturursun bebeği de sende mutluluğa kavuşursun

canım arkadaş tarifini yazmış aynen öyle yap ama günde iki kere iç ben öyle yapmıştım zaten ibrahim saraçoğlu da günde iki kere diyo rabbim vesile kıldı şükür ilk yaptığım ay tuttu inşallah sizde de işe yarar

canım tohum atmadan tarlaya sadece gübre verirsen ekin bitmez elbet biraz tuhaf bir benzetme olabilir ama durum bu inşallah bu ay tutturursun bebeği de sende mutluluğa kavuşursun

:)))) evet canım aynen öyle oldu benimki :)) bu 9. Ayımızdı canım... Hem dinleneyim hemde içimi temizlensin diyeeydi bu ay aslında ama 15. Gününde öğrenmiştim bebeğin olabileceğini hemen başladık çalışmaya ama tuttmadı büyük ihtimal... Umut dünyası işte :) Rabbim çok büyük ınsallah tez zamanda nasip eder canım... Hepimize :KK16:

butun turk camaatine salamlar..ben de cox hamile kalmak isteyen biriyim sizler gibi 11 aydir evliyim yaklasik biryil olucaq ama ne yaptimsa olmuyor esim irana gitdi orda kendisini gostermis 25 faiz yazmislar spermi bununda normal sperm oldugunu soylemisler...simdi ben sogan kuru yapmaq istiyorum bu ay insallah kendime soz verdim yapicagim olurmu sizce?
yuce rabbim herkesi mutlu etsin cox mutluyum esimle birde cocugumuz olsa o kadar mutlu olurumki :-) ilk ayimnan cocuk istiyoruz amma olmuyor her ay kirmizilar ustume ustume geliyorlar.sizde dua edin lutfen olmuyan butun kadinlar anne olsun rabbimizi yuce izniyle

2 su bardagı klorsuz suyu kaynat içine 1soğanı 4 e böl ve suyun içine at ve 5dk kaynat ılıt iç bende 15gündür içiyorum inşl. faydası olur ama kistlerim var hem sağ hem solda ilaçta kullanıyorum bakalım.

merhaba bende bisey sormak istiyorum 29 martta regli oldum ama cok cok az geliyo ve rengi pembe gibi bu neden olur fikri olan yada boyle biseyler yasayan varmı varsa lütfen cevap verirmişiniz

butun turk camaatine salamlar..ben de cox hamile kalmak isteyen biriyim sizler gibi 11 aydir evliyim yaklasik biryil olucaq ama ne yaptimsa olmuyor esim irana gitdi orda kendisini gostermis 25 faiz yazmislar spermi bununda normal sperm oldugunu soylemisler...simdi ben sogan kuru yapmaq istiyorum bu ay insallah kendime soz verdim yapicagim olurmu sizce?
yuce rabbim herkesi mutlu etsin cox mutluyum esimle birde cocugumuz olsa o kadar mutlu olurumki :-) ilk ayimnan cocuk istiyoruz amma olmuyor her ay kirmizilar ustume ustume geliyorlar.sizde dua edin lutfen olmuyan butun kadinlar anne olsun rabbimizi yuce izniyle

güzel diyarlardan gönderdiğin selamla içimi ıssıttın canım :KK16:

sen inanarak iç canım Allah ın izin verirse neden olmaasın, sen günü gününe olması gerektiği gibi yap :) Allah tez zamanda sana ve eşine mutluluğunuzu arttıracak bebeğinizi nasip etsin inşaallah:KK16::KK16::KK16:

merhaba bende bisey sormak istiyorum 29 martta regli oldum ama cok cok az geliyo ve rengi pembe gibi bu neden olur fikri olan yada boyle biseyler yasayan varmı varsa lütfen cevap verirmişiniz

canım neden pembe geliyor bilemiyorum ama benim de hep az olurdu, ilk iki gün olurdu 3. gün ya olmazdı ya da çok az gelirdi ya da gelmezdi... netten araştırdığımda iki gün gelmenin normal olduğunu öğrendim, sen yine de bi dr a danış istersen

canım neden pembe geliyor bilemiyorum ama benim de hep az olurdu, ilk iki gün olurdu 3. gün ya olmazdı ya da çok az gelirdi ya da gelmezdi... netten araştırdığımda iki gün gelmenin normal olduğunu öğrendim, sen yine de bi dr a danış istersen

cevabın icin cok tesekkür ederim benim ilk günüm sanki son gunummuş gibi geldi cok cok az bide bu ay d.kontrol hapı kullandım

Soğan kürüm dün itibariyle bitti inşallah bana da sizlere de şifa olur bundan sonra beklemedeyim adetime yaklaşık 12 gün var bu zaman içerisinde herhangi bir kür uygulamam yararlı olur mu sizce hayıt suyu içsem mı diye düşünüyorum ama ne dersiniz ?

Arkadaslar bende yazinizi okuduktan sonra araniza katulmak istedim benim ilk evliligimden 2 cocugum var simdiki esimle 4a
Aydir denememize rahmen olmadi onun cocugu yok cok istior, bende simdi sogan kürü denemeye karar verdim persembe 15 gün olcak su an tam ovulasyon tarihim lekelenmem oldu iki hün anlamadim nedenini sizin bi fikrikiz varmi ?? Daha adetime 2hafta var

Soğan kürüm dün itibariyle bitti inşallah bana da sizlere de şifa olur bundan sonra beklemedeyim adetime yaklaşık 12 gün var bu zaman içerisinde herhangi bir kür uygulamam yararlı olur mu sizce hayıt suyu içsem mı diye düşünüyorum ama ne dersiniz ?

Ben hayit tohumunun hapinida kulaniyorum ve esime keci boynuzu pekmezi veriorum senin sogan kürü kulandigin zamanda bi degisiklik ildumu benim lekelenmem oluyor ..

normalde de az az mi gelirdi? buradan edindigim bilgilere göre yerlesme kanamasi gibi .yerlesme kanamasi da pempemsi olurmus.Allah gönlne göre versn.sonucu bize yaz :)

Ben hayit tohumunun hapinida kulaniyorum ve esime keci boynuzu pekmezi veriorum senin sogan kürü kulandigin zamanda bi degisiklik ildumu benim lekelenmem oluyor ..

Lekelenme oldu mu bilmiyorum açıkçası bu ay öyle kendimi takip etmedim psikolojik olarak kendimi daha iyi hissetmek için ama soğan kürü uyguladığım zamanda yumurtlamayi çok iyi hissettim kasıklarımda ağrı oldu cuma cumartesi ve bugün yumurtlama günlerim di göğüslerim birden şişti ve kasık ağrım oldu inşallah olmuştur diye dua ediyorum şimdi de hayıt kullansam mı diye düşünüyorum

X