Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aslinda normali oyle biliyorum ama saracoglu kendisi telefonda oyle dedi bana. adet bitiminin 2. gunu basla 21 gun boyunca ic.

normalde 5 gun ancak suruyor zaten adetim. uzarsa 7 gune felan, ben de 7. gun baslarim o zaman.

adet bitiminin 2. günü zaten benm ortalama 7.güne denk geliyor
ama çok az lekelenmeler oluyor onlar varken içsem sıkıntı olmaz dimi yoksa tamamen bitmesi mi lazım ?:44:

Merhabalar bende burdan soğan kürünü buldum ve bende başladım bugün 11.günüm inşallah şifa olur bana da sizlere de bende 1 yıldır bekliyorum 24 yaşındayım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah ilk zamanlar prolaktin yuksekligi vardı kendiliginden ilaç kullanmadan düştü sonra lh 10 ve fsh 7 çıktı yine ilaç kullanmadım 2 ay düzenli spor ve 1 hafta kadar hayit kullandım ve lh 3.9 fsh 4.4 çıktı şimdi soğan kürüne başladım adetimin 7.günü bugün sanırım yumurtlama akıntim geldi hiç akıntım olmuyordu biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkul edelim herşeyin bi vakti var herşeyin hayırlısıni isteyelim bol bol dua edelim allah tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah

kirazagacım yerlesme kanaması 2 3 gün falan sürüomus bide normalden daha acık renkli geliyomus kahverengimside olabiliyormus bide gögüslerde hassasiyet devam ediyormus ,ablama sordum ,kendiisi oyle olmus, bi faydası olur die soyleyim dedim canım.ınsallah sende ole olursun insallah yerlesme kanamasıdır

soğan suyunu bi kac kez içtim ama tadı berbat ya içemiyorum bide 2 aydır adet olamıyorum bu kurun faydası olurmuki yardım edın kızlar
denemekte fayda var , bende neredeyse 2 ayda bir oluyorum ilk kürümde 10 gün oncesine cekti adetimi. lakin kürüm bittikten 10 gün sonra regl oldum.ilk küründe kistlerini tamamen silen arkadaslarda var,bikacgün gectikten sora tadına alısırsın bence zorla , zaten güzel sonuclarla karsılasalım diye mecburen ıcıyoruz:/

benim de bi ay 4 gun zar zor surmustu cook sinir olmustum. bebek olmamasinin adet suresine bagli olup olmadigini bilmiorum bende pcos var ben ona bagliyorum. benim uzun surerse normal 7. gunde baslicam. ama 5-6 gun surerse bitimin 2. gunu baslicam.

ama çok az lekelenmeler oluyor onlar varken içsem sıkıntı olmaz dimi yoksa tamamen bitmesi mi lazım ?:44:

olmaz sanirim zaten sizi bilmiorum ama genelde kahverengi ggelenler kist oldugu icinmis.

ya çok iyi bisey bu hormonlar gayet normale donmus belki bundan sonra hamilelik daha kolay olur senin icin. zaten lh'nin fsh'den yuksek olmamasi lazim, yuksek olursa pcos kesin var. benim lh:16, fsh:4.2 senin cok guzel duzelmis hormon degerlerin. ben de imkan bulunca hayit kullanicam kesinlikle. hangi cesit kullandin hayiti?

umut fakirin ekmegi demisler adet oldugumuz halde oyle olanlar da varmis deyip hala kendimizde biseyler ariyoruz iste. adet oldum gogus uclarim da indi ama dokundugum zaman hala sicak. normalde adet oldugumda gogus uclarim buz gibi oluyordu. bir de gogus ucu belirginligi olmasa da damar belirginligi var az biraz. adetim acik renkli degil de iste diyorum ya umut..

Son düzenleme:
arkadaslarrrrrrrr saracoglunun sitesinde bazi yenilikler olmus gorduyseniz.
sogan kuru hakkinda da eskiye gore baya degisik seyler yazilmis.

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

arkadaslar bakin onceden ilitmadan icilir diye bisey yazmiyordu, aksine iliyinca icin yaziyordu. ben 4 ay boyunca ilik ictim kesin o yuzden bisey olmadi yazik cope gitti 4 ayim. yine baslama suresi hakkinda da yeni bisey yazilmis. adet bitiminden 2-3 gun sonrasi. bundan once ilk 15 gunluk kurden sonraki aylarda adetten 10 gun once 10 gun boyunca yaziyordu. simdi adet bitiminden 2 gun sonra 10 gun boyunca yaziyor. uffffffffffffff

Son düzenleme:
ya çok iyi bisey bu hormonlar gayet normale donmus belki bundan sonra hamilelik daha kolay olur senin icin. zaten lh'nin fsh'den yuksek olmamasi lazim, yuksek olursa pcos kesin var. benim lh:16, fsh:4.2 senin cok guzel duzelmis hormon degerlerin. ben de imkan bulunca hayit kullanicam kesinlikle. hangi cesit kullandin

Evet benim hormonlar ilaçsiz düştü çok şükür ilaç kullanamıyorum zaten hemen zehirleniyorum midem ilaca karşı hassas nedense aktardan hayit tohumu diye aldım ilk tahlili aralık ayında yaptım yüksek çıktı ardından hemen spor yaptım doktor da sporu önerdi zaten 5 kilo verdim size önerim sabahları erken kalkın ev hanımları için söylüyorum ve hareket edin evde yapilabilecek egzersizleri uygulayın metabolizma devamlı çalışmalı hergün yarım saat yürüyün spora başladıktan sonra yine tahlil için gittim doktor iki ayda değişmez bu hormonlar dedi ve sonucu görünce oda şaşırdı hayit gerçekten hormon açısından çok faydalı

bence cöpe gittigini düsünme niye dersen birinci kürü aynen uyguladım ikinci kürüde adetim bittikten 2 gün sonra uyguladım hemde 15 gün boyunca üstelik sıcaga yakın içtim. sonuc onceki adetimin üstünden 47 gün gecti. ne adet belirtisi var ne baska bişey:/ e napicaz o zaman ay kafam iyice karıstı yanıı.hem senin regln oncekilere göre düzene girmiş ben napim:)herkeste aynı etki yaratmyomudur nedir,ama inatla 2 ay daha denicem bir regl olaydımm pufffffff

Ne zaman değişmiş yaaa bende bu ay 15 günlük kuru yaptım sonraki regl bekliyordum yapmak icin simdi Regl den sonra mı baslayacaz . Valla ben cok düzenli yapmadım ama ne olursa olsun etkisi olduguna inanıyorum sadece akşamları ictim ona rağmen bu ay yumurtlamam daki farkı gördüm regl den sonra başlım yine bari

kızlar ben harfi harfiyen uyguladım beni dinlrseniz ben adet bittiminin 7 günü başladım yani yumurtlamada halen içiyor oluyorsun ve birlikteliğe halen devam 15 düzenli sabah akşam aç karına sıcak içinizin temizlendiğini hissedeceksiniz .... rabbim hayırlısını versin hepimize::))))

Canım istersen elma sirkesi sür sivilce lerine bir pamuğa dök hafifçe bastır kurutur canım... Ama akşamları yap... Sabah gün ışığında olmaz canım ve sabahları güneş koruyucu sürmen gerekiyor dışarı çıkarken...
Bilgin olsun canım..[/QUOTE]

elma sirkesini daha önce de yapıodum ara vermiştim bugün başlıcam tekrar inş gecer en kısa zamanda

ben ilk kürü bitirdikten 12 gün sonra geldi adetim şimdi ikinci kürdeyim adet bittikten on gün sonra başladım 2. küre bence adetten on gün sonra başlanması daha uygun çünkü pco olup da adeti düzenli olan kişiler de var 2 gün sonra başlamış olsak 20 günde bir adet mi olcaz :) hem bence de çöpe gittiğini düşünme faydası olmuştur mutlaka :)

Son düzenleme:

bende dun ıtıbarıyle basladım yapmaya.insallah faydası olur

hanımlar ben bu sogan kurunu 5 gün felan yaptım çok akıntim oldu beyaz beyaz dunde yururken sanki biri sol bacagmdaki damarları cekiyodu sizce neden olabilir

kirazağacım üzülme demek dile kolay biliyorum ama bana derlerdiki her şeyin bir vakti var... ben de derdim ki gelsin artık o vakit :)) inşaallah o vakit çok yakın bi vakittir senin için... belli mi olur istersen bi kan testi yaptır... ben adet olduktan sonra bile test yapmıştım soğan suyu içecektim ne olur ne olmaz diye :))

kızlar benim de adetim toplamda en fazla 3 gün sürüyordu... ilk iki günü iyi geliyordu inanır mısınız seviniyordum :) 3. günü ya çok az geliyordu ya da gelmiyordu. sonraki günler de gelirse leke şeklinde geliyordu... demişsiniz ya acaba ondan mı olmuyor diye... ben de bi sorun olmadığına göre sizde de olmaz diye genellemek istiyorum ama ne kadar doğru bişey yapmış olurum bilmiyorum... netten de çok araştırdım 2 gün gelmesi normal herkeste çok yoğun olacak diye bişey yok"tu çıkan sonuç... ama siz yine de bi dr a görünün isterseniz...
sevgiler

çok sagol, insallah hayirlisiyla yakindir.

yumurtanin buyumus oldugunu gormek de cok guzeldi bu ay, belki ondandir bu ay ins olacak gozuyle bakiyordum. catlatma ignesi de yapmistim. yani yumurtlama kesin oldu ama niye tutmadi bilmiorum yarin dra gidiyorum ona sorcam. tekrar ilac kullancam bu ay da. sogan kuruyle beraber ins bu ay olur.

Canım bilgiler için çok sağol tatlım... Benim o şekilde geliyor canım yav bu 9. Ayımız bir türlü gelmedi bebeğimiz bende artık herşeyi düşünür oldum... Soğan kürünede geçen ay regli sonrası 3-4 gün siyaha yakın akıntım geldi ara ara kist oluştuğunu düşünerek başladım küre... İnşallah işe yarar benimde vesilem olur inşallah Allah'ın izniyle... Benim bata son 4 gün :) heyecan yapmış durumdayım... Gerçi sabah dayanamayıp test yaptım hüsran tabii negatif ama yinede umut ediyor insan sın güne kadar beklicez yapacak birşey yok dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…