Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

allah razı olsun cnm ...darısı hepinizin başına diyeyim,,,
inşallahhhhhhhhhhh bn inanıyorum bir kaç güne kalmaz yazacaklar bebiş haberlerini
bnde de15 önce belirtiler başladı gögüslerde hassasiyet sızlama,kasıklarda ve belde müthiş batmalar
bıcak saplanması gbi .arkadaşım birde bnm tam adet günü gecesi çığlık çığlığa kaldım sancıdan eşim ne oluyor diye korktu
sonra sabah minnnacık kahve bir leke hep adet olma hissi ,akıntı sapsarı birde bnde inanılmaz gaz oldu...((
bunlarla birlikte cnm 6 gün geçti ama hep adet olcak hiissi ile yine fos diye bir baktım bizim bebiş sürpriz yaptı cnm
darısı tüm isteyenlerin başına gelsinnnnn

bgn sabah eşimle markete gidecektik sabah hazırlandım tam çıkıcaz dediğin gibi karnımda dehşet bi acı oldu gaz sancısı gibi yüzüm falan sararmış gibi hissettim kendimi dışarıda çıkmadım uzandım biraz sonra geçti benmde:44: dünden beri kremsi akıntı wc den sonra peçeteye gelen açık kahverengi lekelenme var. bgn yarn adet günüm bakalım beklemedeyim hala

soğan suyu sivilce yapar mı kızlar ikinci küre başladım şimdiye kdr yüzümde bu kdr sivilce çıkmazdı birini düzeltelim derken başka yerde sorun çıkıyo yüzüm sivilce doldu bunalıma girdm yaa ( soğan suyuyla alakası var mıdır biri yardım etsn

Ayy canım belki bu sefer sürpriz için bekliyordur... İnşallah gelmiştir canım meleğin bugün 1 gün geçmiş oluyor dimi... Bence yarın ilk idrarında test yap canım... Güzel haberler ver bizlere
Benimde son 5 günüm )

Ay ne güzel anlatmışsın Canım hepsini... Valla sağolasın... Bende de gaz çok olmaya başladı ama göğüslerde bişi yok ;( kasıklarım sürekli baskı içinde sağlı sollu :) sol daha ağırılı.... Akıntımda da değişiklik yok yaaaa canım benim bu ağrılarım psikolojikte olabilir çok kaptırdım sanırım kendimi ( neyse artık beklicez ve görücez son 5 gün :))))

Canım bende de çıktı.... Soğan küründenmi anlamadım ama çenemde bir tane leblebi gibi sert ucu yok ama kaşınan tarzda bir sivilce... Canım işe yarasında sivilce geçer nasıl olsa...

bende denicem bu kürü.insallah basarılı olurum.rabbim çocuk isteyen herkesin emeklerini bosa cıkarmasın.

merhaba bende 3 aydr diane 35 kullanıyodum bu ay bitti adetîmi bekliyorum şimdi 7.gunu sogan kurune baslicam acaba önümüzdeki ayda etkisi surermi ilacın

öncelikle tebrik ederim allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin arkadaşım. benimde adetten 1 2 gün önce kahverengi akıntım olur lekelenme gibi dün bgn adet günümdü bekliyorum ama olamadım hatta dün adet oldum diye yazdım foruma bgn de açık kahve akıntı gibi var wc den sonra ama olamadım yaa. sende demişsin 1 2 damla kan geldi diye kan gibi kırmızı yada pembemiydi yine kahverengimiydi açıklarmısın. çarşamba test yaparım gelmezse umutlandırdın beni. dün de az belim agrıdı ama bgn turp gibiyim :)) göğüslerimde hassaslık vardı geçti gibi[/QUOTE]

teşekkür ederim canım inşallah.. canım benim genelde adetten 2 gün önce falan koyu kahverengi bi akıntı gelirti her wc ye gittiğimde ama bu sefer 1 defa çok açık bi kırmızı hatta böyle pembe gibi 2 damla bi kan geldi farklıydı yani diğerlerinden ama benim karnım aynı adet olucakmışım gibi ağrıdığı için hiç ihtimal vermiyodum hamile olabileceğime hatta her wc ye gittiğimde bu sefer kesin adet oldum diyodum o yüzden de 5 gün geçtikten sonra yapmıştım testi

canım ben önce bi doktora gitmiştim o bana yumurtalıklarında tembellik var gibi bişey demişti. klomen diye bi ilaç verdi 5 gün kullandım sonrada çatlatma iğnesi yaptırdı ama maalesef yumurtalarım tam gelişmeden yaptırdığı için kist oluştu onunla uğraştım önce (soğan suyu kürünü uyguladım ve 1 ayda geçti) daha sonra başka bi doktora gittim o da işte bana tüp bebek merkezine git dedi. bu kür okuduğum kadarıyla yumurtaların daha iyi gelişmesini sağlıyomuş. ben adetimin 2. günü başlamıştım 10 gün kullandım sabah aç karnına akşamda yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedim. yani adetinin 12. günü bitmiş oluyo. bence dene canım bu doktorların dediklerini de çok kafana takma ben eşime bile söylememiştim bu dediğini morali bozulmasın diye ve işte o salak doktor bana bunu dedikten sadece 1 ay sonra Allahımın izniyle hamile kaldım ben Rabbim ol dedikten sonra herşey olur. inşallah en kısa zamanda Allah seninde dualarını kabul eder

canım anlattıklarım benim yaşadıklarımın aynısı. bende, klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. bir defada aşılama yapıldı ama malesef negatif sonuçlandı. inşallah bu kür şifa olur da doğal yolla hamile kalabilirim. peygamberimiz '' ölümden başka herşeye şifadır'' diye buyurmuş. niyetimi o doğrultuda temiz tutmaya çalışıyorum şifa Alla'tandır diyorum. ama benim eşimde de sıkıntı var o yüzden ona da yedirmeyi düşünüyorum. duanı eksik etme canım. Allah senin yavrunada sağlık sıhhat versin ve benim gibi isteyen herkese bebek nasip etsin.

canım eşine de keçiboynuzu kürünü uygula benim eşim testlerini yaptırmamıştı daha bi sorun varmıydı bilmiyorum ama ben yine de içirdim ona o da 1 ay falan içti. bu siteden de başka sitelerden de çok faydasını görenleri okumuştum o yüzden yine de içirdim ben

arkadaslar ben adet oldum bugun 37. gunde.

moralim bozuldu o kadar ilaclar catlatma igneleri yine bosa cikti.

adetimin bittiiginin 2. gunu sogan kurune basliyorum ins, bu ay ilaclari da kullanicam.

adetim çok yogun degil acaba diyorum bi supriz olabilir mi yine de, cunku kardesim adet gununde kipkirmizi kan geldigini adet oldugunu sandigini karninin cok agridigini soylemisti. sonra çook suphelerle test yapinca ogrenmisti.

Canım bende de çıktı.... Soğan küründenmi anlamadım ama çenemde bir tane leblebi gibi sert ucu yok ama kaşınan tarzda bir sivilce... Canım işe yarasında sivilce geçer nasıl olsa...[/QUOTE]

işe yarıyo da yüzüm de mahvoldu ya hiç bu kdr sivilcem olmazdı benm psikolojim bozuluyo görünce

eşinde ne gibi sorun var arkadaşım.yazarmısın.bizdede problemler var.

Canım benim bekle bir iki gün belki devamı gelmeZ canım...
Soğan kürünede adetinin 7. Günü başlanan gerekiyor canım... 15gün sabah akşam aç karnına içmen gerekiyor canım...
İnşallah gerek kalmaz belkide yerleşme kanamasıdır...
İyi düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım canım...
Allah'a emanet ol

Canım bende de çıktı.... Soğan küründenmi anlamadım ama çenemde bir tane leblebi gibi sert ucu yok ama kaşınan tarzda bir sivilce... Canım işe yarasında sivilce geçer nasıl olsa...

işe yarıyo da yüzüm de mahvoldu ya hiç bu kdr sivilcem olmazdı benm psikolojim bozuluyo görünce [/QUOTE]

Canım istersen elma sirkesi sür sivilce lerine bir pamuğa dök hafifçe bastır kurutur canım... Ama akşamları yap... Sabah gün ışığında olmaz canım ve sabahları güneş koruyucu sürmen gerekiyor dışarı çıkarken...
Bilgin olsun canım..

gördüm kırmızı kartı
kendime kızıyorum iç ses böyle diyor:
'' biliyorsun işte adet olcağını neden kendini yoruyorsun alışmadınmı daha 3 senedir hep aynı hikaye''
sinirim bozuldu ayy kafayı yicem yakında teyy allam
neyse sogan suyu içmeden hamile kalırsam olmaz dimi ama ben bitince başlayım hemen

Hayırlısı olsun canım...
Sıkma canını... Hemen adetinin 7. Günü soğan kürüne başla canım 15 gün sabah akşam iç inşallah şifamız olacak canım... Yeni ay yeni umut...

aslinda normali oyle biliyorum ama saracoglu kendisi telefonda oyle dedi bana. adet bitiminin 2. gunu basla 21 gun boyunca ic.

normalde 5 gun ancak suruyor zaten adetim. uzarsa 7 gune felan, ben de 7. gun baslarim o zaman.

aslinda normali oyle biliyorum ama saracoglu kendisi telefonda oyle dedi bana. adet bitiminin 2. gunu basla 21 gun boyunca ic.

normalde 5 gun ancak suruyor zaten adetim. uzarsa 7 gune felan, ben de 7. gun baslarim o zaman.

Aaaa canım ya... Benimde adetim 2 gün tam zar zor 3 gün geliyor acaba onun içinmi benimde bebeğim olmuyor inşallah sana faydası olsun canım... Eğer bu ay başRalı olmazsa bende önümüzdeki ay... 2. Günmü başlasam...
Bilgilendirdiğin için çok sağol canım...
Şallar şifamız olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…