Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslinda normali oyle biliyorum ama saracoglu kendisi telefonda oyle dedi bana. adet bitiminin 2. gunu basla 21 gun boyunca ic.
normalde 5 gun ancak suruyor zaten adetim. uzarsa 7 gune felan, ben de 7. gun baslarim o zaman.
kirazagacım yerlesme kanaması 2 3 gün falan sürüomus bide normalden daha acık renkli geliyomus kahverengimside olabiliyormus bide gögüslerde hassasiyet devam ediyormus ,ablama sordum ,kendiisi oyle olmus, bi faydası olur die soyleyim dedim canım.ınsallah sende ole olursun insallah yerlesme kanamasıdırarkadaslar ben adet oldum bugun 37. gunde.
moralim bozuldu o kadar ilaclar catlatma igneleri yine bosa cikti.
adetimin bittiiginin 2. gunu sogan kurune basliyorum ins, bu ay ilaclari da kullanicam.
adetim çok yogun degil acaba diyorum bi supriz olabilir mi yine de, cunku kardesim adet gununde kipkirmizi kan geldigini adet oldugunu sandigini karninin cok agridigini soylemisti. sonra çook suphelerle test yapinca ogrenmisti.
denemekte fayda var , bende neredeyse 2 ayda bir oluyorum ilk kürümde 10 gün oncesine cekti adetimi. lakin kürüm bittikten 10 gün sonra regl oldum.ilk küründe kistlerini tamamen silen arkadaslarda var,bikacgün gectikten sora tadına alısırsın bence zorla , zaten güzel sonuclarla karsılasalım diye mecburen ıcıyoruz:/soğan suyunu bi kac kez içtim ama tadı berbat ya içemiyorum bide 2 aydır adet olamıyorum bu kurun faydası olurmuki yardım edın kızlar
Aaaa canım ya... Benimde adetim 2 gün tam zar zor 3 gün geliyor acaba onun içinmi benimde bebeğim olmuyor inşallah sana faydası olsun canım... Eğer bu ay başRalı olmazsa bende önümüzdeki ay... 2. Günmü başlasam...
Bilgilendirdiğin için çok sağol canım...
Şallar şifamız olsun canım...
adet bitiminin 2. günü zaten benm ortalama 7.güne denk geliyor
ama çok az lekelenmeler oluyor onlar varken içsem sıkıntı olmaz dimi yoksa tamamen bitmesi mi lazım ?:44:
Merhabalar bende burdan soğan kürünü buldum ve bende başladım bugün 11.günüm inşallah şifa olur bana da sizlere de bende 1 yıldır bekliyorum 24 yaşındayım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah ilk zamanlar prolaktin yuksekligi vardı kendiliginden ilaç kullanmadan düştü sonra lh 10 ve fsh 7 çıktı yine ilaç kullanmadım 2 ay düzenli spor ve 1 hafta kadar hayit kullandım ve lh 3.9 fsh 4.4 çıktı şimdi soğan kürüne başladım adetimin 7.günü bugün sanırım yumurtlama akıntim geldi hiç akıntım olmuyordu biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkul edelim herşeyin bi vakti var herşeyin hayırlısıni isteyelim bol bol dua edelim allah tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
kirazagacım yerlesme kanaması 2 3 gün falan sürüomus bide normalden daha acık renkli geliyomus kahverengimside olabiliyormus bide gögüslerde hassasiyet devam ediyormus ,ablama sordum ,kendiisi oyle olmus, bi faydası olur die soyleyim dedim canım.ınsallah sende ole olursun insallah yerlesme kanamasıdır
bence cöpe gittigini düsünme niye dersen birinci kürü aynen uyguladım ikinci kürüde adetim bittikten 2 gün sonra uyguladım hemde 15 gün boyunca üstelik sıcaga yakın içtim. sonuc onceki adetimin üstünden 47 gün gecti. ne adet belirtisi var ne baska bişey:/ e napicaz o zaman ay kafam iyice karıstı yanıı.hem senin regln oncekilere göre düzene girmiş ben napim:)herkeste aynı etki yaratmyomudur nedir,ama inatla 2 ay daha denicem bir regl olaydımm pufffffffarkadaslarrrrrrrr saracoglunun sitesinde bazi yenilikler olmus gorduyseniz.
sogan kuru hakkinda da eskiye gore baya degisik seyler yazilmis.
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
arkadaslar bakin onceden ilitmadan icilir diye bisey yazmiyordu, aksine iliyinca icin yaziyordu. ben 4 ay boyunca ilik ictim kesin o yuzden bisey olmadi yazik cope gitti 4 ayim. yine baslama suresi hakkinda da yeni bisey yazilmis. adet bitiminden 2-3 gun sonrasi. bundan once ilk 15 gunluk kurden sonraki aylarda adetten 10 gun once 10 gun boyunca yaziyordu. simdi adet bitiminden 2 gun sonra 10 gun boyunca yaziyor. uffffffffffffff
adet bitiminin 2. günü zaten benm ortalama 7.güne denk geliyor
ama çok az lekelenmeler oluyor onlar varken içsem sıkıntı olmaz dimi yoksa tamamen bitmesi mi lazım ?:44:
Canım benim bekle bir iki gün belki devamı gelmeZ canım...
Soğan kürünede adetinin 7. Günü başlanan gerekiyor canım... 15gün sabah akşam aç karnına içmen gerekiyor canım...
İnşallah gerek kalmaz belkide yerleşme kanamasıdır...
İyi düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım canım...
Allah'a emanet ol
işe yarıyo da yüzüm de mahvoldu ya hiç bu kdr sivilcem olmazdı benm psikolojim bozuluyo görünce
arkadaslarrrrrrrr saracoglunun sitesinde bazi yenilikler olmus gorduyseniz.
sogan kuru hakkinda da eskiye gore baya degisik seyler yazilmis.
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
arkadaslar bakin onceden ilitmadan icilir diye bisey yazmiyordu, aksine iliyinca icin yaziyordu. ben 4 ay boyunca ilik ictim kesin o yuzden bisey olmadi yazik cope gitti 4 ayim. yine baslama suresi hakkinda da yeni bisey yazilmis. adet bitiminden 2-3 gun sonrasi. bundan once ilk 15 gunluk kurden sonraki aylarda adetten 10 gun once 10 gun boyunca yaziyordu. simdi adet bitiminden 2 gun sonra 10 gun boyunca yaziyor. uffffffffffffff
Ne zaman değişmiş yaaa bende bu ay 15 günlük kuru yaptım sonraki regl bekliyordum yapmak icin simdi Regl den sonra mı baslayacaz . Valla ben cok düzenli yapmadım ama ne olursa olsun etkisi olduguna inanıyorum sadece akşamları ictim ona rağmen bu ay yumurtlamam daki farkı gördüm regl den sonra başlım yine bari
kirazağacım üzülme demek dile kolay biliyorum ama bana derlerdiki her şeyin bir vakti var... ben de derdim ki gelsin artık o vakit :)) inşaallah o vakit çok yakın bi vakittir senin için... belli mi olur istersen bi kan testi yaptır... ben adet olduktan sonra bile test yapmıştım soğan suyu içecektim ne olur ne olmaz diye :))
kızlar benim de adetim toplamda en fazla 3 gün sürüyordu... ilk iki günü iyi geliyordu inanır mısınız seviniyordum :) 3. günü ya çok az geliyordu ya da gelmiyordu. sonraki günler de gelirse leke şeklinde geliyordu... demişsiniz ya acaba ondan mı olmuyor diye... ben de bi sorun olmadığına göre sizde de olmaz diye genellemek istiyorum ama ne kadar doğru bişey yapmış olurum bilmiyorum... netten de çok araştırdım 2 gün gelmesi normal herkeste çok yoğun olacak diye bişey yok"tu çıkan sonuç... ama siz yine de bi dr a görünün isterseniz...
sevgiler
eşinde ne gibi sorun var arkadaşım.yazarmısın.bizdede problemler var.