Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba canım seninle ayınıyız, bende 3 martta regli oldum, bende 31 martı bekliyorum. benim sağ yumurtalığımda mı deseme kasık mı rahim mi pek kestiremedim özellikler eğildim zaman bi sertlik var. göüslerimde pek değişiklik yok az birşey şiş. Önceden adetime 10 kala göğüslerim çok şişerdi bu sefer yok. İnşallah güzel haberler alırız :))))

Aaa güzel tesadüf olmuş canım... Takipleşelim canım...
Hadi inşallah bebeğimizin habercileridir bu kasık ağrıları...
Ne güzel olur :KK16:
Benim bugün sol kasığım sürekli bir baskı içinde anlayamıyorum... Çokta umutlanıyorum... İnşallah yüzümüz güler canım...
Allah'a emanet ol tatlım

dedim ya günüm şaşmaz bi kerede şaşsa ben şaşacam zaten :KK43:( geliyor kırmızılar pehhhh yine hüsran yine derbeder :44:

dedim ya günüm şaşmaz bi kerede şaşsa ben şaşacam zaten :KK43:( geliyor kırmızılar pehhhh yine hüsran yine derbeder :44:

Günaydın canım...
Üzülme tatlım... Allah çok büyük var bir zamanı hepimiz bekliyoruz Canım...
Sende başlarsın soğan kürüne
Eminim vesilemiz olacak canım...
İçini temizler... Daha rahat hissedersin...
Yeni ayın hayırlı olur inşallah canım bu son kırmızıların olsun inşallah :KK16:

Allahım beklemek ne zor ben bu ay pko yuzunden korundum onumuzdekı ay korunmıcam inşllah hamile kalırım cok istiyorum esimde cok istiyo bende istiyorum bizimde bebişlerimiz olsun allahım sabır ver ve isteyen herkese nasip et sonrada bize nasip et sabrın sonu selamettir herkes sabrının mukafatını alır inşallah

bide biş sormak istiyorum bilenler yardımcı olabilir mi ben 1martta regl oldum 21gun d.kontrol hapı kullandım
23 martta son hapımı içtim bugun wcde elime yumurta akı gibi bi akıntı geldi bide 5 6 gundur sogan kuru yapıyorum sızce
Neden olmus olabilir bu akıntı yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

btc kurunu nasil yaptin. ben de baslamistim ama duzenli yapamadim tadi çok aci geldi yiyemedim sonunda da kalani doktum. sogan kuru cok daha guzeldi ona gore.

çörek otunu ezerek kullandım öyle olması daha iyiymiş diye okumuştum bir kapta hapsinden birer tatlı kaşığı karıştırdım ve sabah akşam 1 kaşık yedim. adetimin 2. günü başlamıştım 10 boyunca kullandım

Tebrik ederim canım...
Ne kadar güzel olmuş valla Rabbim ol dedikden sonra kim durabilir önünde... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK16:

Bende bu ay ilk kez soğan kürü yaptım
Siyaha yakın akıntım olmuştu kist oluştuğunu düşünerek başladım bitti şuan beklemedeyi ... Son 6 günüm...
İnşallah soğan bana da vesile olur...
Rabb'imin izniyle...
Senin belirtilerin olmuşmuydu canım.,.
Bende kasık ağrısı var... Kürdenmi kaynaklı yoksa bebişin habercisimi çok merak ediyorum...
Belirtilerini paylaşırsan çok sevinirim canım....

Tebrik ederim canım...
Ne kadar güzel olmuş valla Rabbim ol dedikden sonra kim durabilir önünde... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK16:

Bende bu ay ilk kez soğan kürü yaptım
Siyaha yakın akıntım olmuştu kist oluştuğunu düşünerek başladım bitti şuan beklemedeyi ... Son 6 günüm...
İnşallah soğan bana da vesile olur...
Rabb'imin izniyle...
Senin belirtilerin olmuşmuydu canım.,.
Bende kasık ağrısı var... Kürdenmi kaynaklı yoksa bebişin habercisimi çok merak ediyorum...
Belirtilerini paylaşırsan çok sevinirim canım....

canım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allahım en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu yaşatır inşallah...
valla canım ben hamile kaldığımı öğrendiğim ay hiç bi belirti yaşamadım hatta karnım o kadar çok ağrıyodu ki her an adet olucam diye bekliyodum.
adettim geciktikten 2 sonra test yapmaya karar vermiştim ama tam o gün 1-2 damla kan geldi ama çok açık renkliydi benim genelde koyu renk akıntı gibi gelirdi
adettimden önce ama benim karnım çok ağrıdığı için hiç ihtimal vermedim hatta yine kist oluştu da o yüzden adet olamıyorum diye düşünüyodum. 2 gün daha gelmeyince
test yaptım öyle öğrendim. inşallah sende bu ay çoooookkkk güzel bi müjde alırsın canım

canım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allahım en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu yaşatır inşallah...
valla canım ben hamile kaldığımı öğrendiğim ay hiç bi belirti yaşamadım hatta karnım o kadar çok ağrıyodu ki her an adet olucam diye bekliyodum.
adettim geciktikten 2 sonra test yapmaya karar vermiştim ama tam o gün 1-2 damla kan geldi ama çok açık renkliydi benim genelde koyu renk akıntı gibi gelirdi
adettimden önce ama benim karnım çok ağrıdığı için hiç ihtimal vermedim hatta yine kist oluştu da o yüzden adet olamıyorum diye düşünüyodum. 2 gün daha gelmeyince
test yaptım öyle öğrendim. inşallah sende bu ay çoooookkkk güzel bi müjde alırsın canım

Ay canım çok teşekkür ederimmmm...
İnşallahh Canım ya... Bugün dayanamadım test yaptım :) daha 6 günüm var ama duramadım işte tabiii negatif gördüm :KK43:
Rabbim hayırlısıyla banada nasip eder inşallah canımmm...
Allah razı olsun Canım...
Allah'a emanet ol :KK16:

Günaydın canım...
Üzülme tatlım... Allah çok büyük var bir zamanı hepimiz bekliyoruz Canım...
Sende başlarsın soğan kürüne
Eminim vesilemiz olacak canım...
İçini temizler... Daha rahat hissedersin...
Yeni ayın hayırlı olur inşallah canım bu son kırmızıların olsun inşallah :KK16:

olamadım ki daha yaa :))))

öncelikle tebrik ederim allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin arkadaşım. benimde adetten 1 2 gün önce kahverengi akıntım olur lekelenme gibi dün bgn adet günümdü bekliyorum ama olamadım hatta dün adet oldum diye yazdım foruma bgn de açık kahve akıntı gibi var wc den sonra ama olamadım yaa. sende demişsin 1 2 damla kan geldi diye kan gibi kırmızı yada pembemiydi yine kahverengimiydi açıklarmısın. çarşamba test yaparım gelmezse umutlandırdın beni. dün de az belim agrıdı ama bgn turp gibiyim :)) göğüslerimde hassaslık vardı geçti gibi

olamadım ki daha yaa :))))

öncelikle tebrik ederim allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin arkadaşım. benimde adetten 1 2 gün önce kahverengi akıntım olur lekelenme gibi dün bgn adet günümdü bekliyorum ama olamadım hatta dün adet oldum diye yazdım foruma bgn de açık kahve akıntı gibi var wc den sonra ama olamadım yaa. sende demişsin 1 2 damla kan geldi diye kan gibi kırmızı yada pembemiydi yine kahverengimiydi açıklarmısın. çarşamba test yaparım gelmezse umutlandırdın beni. dün de az belim agrıdı ama bgn turp gibiyim :)) göğüslerimde hassaslık vardı geçti gibi

Eee kız o zaman ben yanlış anlamışım ay Allah ya :KK43: kusura bakma canım...
O zaman ayyyy bebişmi geliyor canım ayyyy inşallahhhh :KK16:
Güzel haberlerle gel inşallahhhh

Kızlar bu kürü tam olarak kaçıncı gün başlayacağız bir türlü net cevap alamadım :KK50:

merhaba canım. bende de fsh yüksek çıktı (12)ve banada doktorum bekleme tüp bebek yapın dedi. şimdi bende bal, çörek otu, tarçın karışımına başladım. senden ricam ne zaman başladın ve günde ne kadar kullanıp kürü ne zaman sonlandırdın. birde benim adetim düzenli oluyor fakat yumurtalar büyümüyor. sende de aynı sorun mu vardı.

Eee kız o zaman ben yanlış anlamışım ay Allah ya :KK43: kusura bakma canım...
O zaman ayyyy bebişmi geliyor canım ayyyy inşallahhhh :KK16:
Güzel haberlerle gel inşallahhhh

yok yok sen yanlış anlamadın cnm:KK1:
bende kırmızılar geliyo sandım ama gelmiyo henüz:KK50:
deli etti beni ya gelsin ya gelmesin strese soktu beni, böyle kafamı karıştırıyo nalet olasıca :44:
ama hamile değilim biliyorum neden böyle stres oluyorsam her zmnki durum işte test yapsam hemen adet olurum
beyin rahatlıyo ya kabullniyo hamiile olmadıgını :KK30:

hopeforcum bana özelden msj atmışsın 100msjı doldurmadığım için benim cevap yazma hakkım yok maalesef:KK43: kistim çok şükür kendiliğinden geçmiş fakat doktorum ben sana klomen vermeyim sende soğan suyu içme dedi. ikisinden biri yaptı ama hangişsi ikimizde anlayamadık::)

bugun igneyi yapisimin 2. haftasi, adetimin de 36. gunu. en son 38. gunde adet oldugum icin beklemedeyim ama goguslerim vs hep indi. atesim de bugune kadar 37.0 cikiyordu bugun 36.8 çikti. sanirim bu ay da bisey olmadi..

rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin arkadaşım.
dogru diyorsun yemeklerde yiyoruz sonuçta hemen bi seferde bişey olmaz.
rabbim ol dedikten sonra bunların hepsi bi vesile..
:nazar: bebişine ve sana sağlıklı günler dilerim..

amin cnm amin allahım tüm bebek isteyen insanlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar versinnnn...bnm ilk denememde kısmet yha cnm oluverdi çok tşk ederim bu arada:)) :KK9:

X