- 1 Kasım 2011
- 175
- 0
arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.bizde 1 bucuk yillik evliyiz ama cocuk kararina 2 ay once karar verdik.bende burda yazilarinizi takip ediyordum surekli.sat tarihim 4 subat allaha sukur bir sorunumuz yok ama bende bu ay bal corek otu ve bal karisimina basladim adetimin 2ci gununden beri yiyorum.adetimin 6ci gunude sogan suyu icmeye basladim ama tadindan dolayi sadece aksamlari iciyorum.yumurtlama gunum bugunlerde basliyor.adetim duzensiz oldugu icin ovulasyon testi aldim bu ay onuda kullanicam.bakalim hayirlisi allahtan.sizce 2kuru bir arada kullanmasamiydim???
merhaba komurg inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun sana tavsiyem soğan kürünü düzenli ve doğru kullan cnm yani günde iki kez iç ben de soğan kürü kullandım ve o ay hamile kaldım bir de iki kürü bir arada kullanmaman daha iyi olur ben de cok sabırsızdım sanki herşeyi kullanınca hemen olur gibi geliyor insana ama aynı anda kullanılan kürler birbirinin etkisini azaltabilir bu arada benimde adetlerim çok düzensizdi bu konuda soğan kürüne güven:)