Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.bizde 1 bucuk yillik evliyiz ama cocuk kararina 2 ay once karar verdik.bende burda yazilarinizi takip ediyordum surekli.sat tarihim 4 subat allaha sukur bir sorunumuz yok ama bende bu ay bal corek otu ve bal karisimina basladim adetimin 2ci gununden beri yiyorum.adetimin 6ci gunude sogan suyu icmeye basladim ama tadindan dolayi sadece aksamlari iciyorum.yumurtlama gunum bugunlerde basliyor.adetim duzensiz oldugu icin ovulasyon testi aldim bu ay onuda kullanicam.bakalim hayirlisi allahtan.sizce 2kuru bir arada kullanmasamiydim???

merhaba komurg inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun sana tavsiyem soğan kürünü düzenli ve doğru kullan cnm yani günde iki kez iç ben de soğan kürü kullandım ve o ay hamile kaldım bir de iki kürü bir arada kullanmaman daha iyi olur ben de cok sabırsızdım sanki herşeyi kullanınca hemen olur gibi geliyor insana ama aynı anda kullanılan kürler birbirinin etkisini azaltabilir bu arada benimde adetlerim çok düzensizdi bu konuda soğan kürüne güven:)

suan o kadar garip hissediyorum ki kendimi..3 haftadır doktora her gidişimizde bi seviniyoruz bi üzülüyoruz..geçen cuma hafif kanamalar yüzünden doktora gidip bebeğimizi görünce dünyalar bizim omuştu..ama bugünkü kontrolde doktor bebeğin gelişiminin durduğunu ve alınması gerektiğini söyledi..tabiki herşey rabbimden geliyor o yüzden bizim için böylesi hayırlıymış demekki..isteyen herkese içinde de bana tez vakitte yensini nasip eder inş..sağlıcakla..

canım öyle söyledikleri gibi erken belirti falan yoktu ama yumurtlama günüm geçtikten 3 gün sonra falan akıntı oluşumu başladı adetime kadar hiç bitmedi normalde hiç akıntım falan olmazdı birde adet günümden bir gün nce falan göğüslerde acı hissi ama dokunulacak gibi değil ama benim aklımı hamilelik gelmedi çünkü bunlar adet belirtisi de olabiliyor öyle bulantı baş dönmesi falan olmadı yani zaten onlar 6. haftada başlıyormuş

Hm anlam cnm ya bnm sogan şuyum biteli uç gün oldu .bnm 13.gun uzatan akıntım oldu bide 16. Gun öle akıntım oldu ama hep oram hafif ıslak hp arada bnm de suanda oluyo akıntım ve göğüslerim adetimin 21.gunu bsladi agirmaya ve adet olmama bir hfta var. Bklyom bakım hyrlisi ins.İns Bend bebeğime kavuşurm olmazsa incir suyu iccem

Son düzenleme:
Bi de yemeklerden önce içmiyorum iştah kesmesin diye farkeder mi acaba illa yemekten önce mi içmek gerekiyo ?

Ac karnına icmek gerekiyor faydası acısından bence B'nde 40 kiloym bn hiç alamıyorm kilo ama suanda zayıflamadım .15 gun ictim ve aksine benim iştahımı acti

Ac karnına icmek gerekiyor faydası acısından bence B'nde 40 kiloym bn hiç alamıyorm kilo ama suanda zayıflamadım .15 gun ictim ve aksine benim iştahımı acti

Benim yemek düzenim yok ki :) geç yatıyorum geç kalkıyorum kahvalti yapana kadar saat 1 oluyo öğle yemeği gibi oluyo :) akşama doğru içiyorum bi de gece içiyorum faydası olur inşallah hiç akıntım da yok faydası olmadı mı diye düşünmeye başladım yine de içmeye devam

Benim yemek düzenim yok ki :) geç yatıyorum geç kalkıyorum kahvalti yapana kadar saat 1 oluyo öğle yemeği gibi oluyo :) akşama doğru içiyorum bi de gece içiyorum faydası olur inşallah hiç akıntım da yok faydası olmadı mı diye düşünmeye başladım yine de içmeye devam

Bende öle ictim bende geç yatıp gec kalkıyorum ama ac karnına ictim. Ben öğlen uyanıp iciyodm 15 dk snr yemek yiyodm sonra aksam 7gibi içiyordum 15 dk sonra yemek yiyordum . Biteli 3gun oldu beklemedeyim .benimde pek akıntım olmadı . Ama
Adetimin 13. Gnü uzayan akıntım ve
Kasık ağrım oldu 16 .gunude öle uzayan akıntım oldu bir daha sadece vajinalm ıslak gb hep .arada geliyor akıntım ama çok değil .suanda adetimin 24.gunu hafif kasık ağrım var ve göğüslerim ağrıyo uç gündür .cnm ins hamileyimdir Dyrm . Bı yandan da adet belirtileri .hayırlısı ins cnm
BiraZ ben takintiliyim. İyi değil ama iste.faydasını görürsün ins sabret iç cnm

Bende öle ictim bende geç yatıp gec kalkıyorum ama ac karnına ictim. Ben öğlen uyanıp iciyodm 15 dk snr yemek yiyodm sonra aksam 7gibi içiyordum 15 dk sonra yemek yiyordum . Biteli 3gun oldu beklemedeyim .benimde pek akıntım olmadı . Ama
Adetimin 13. Gnü uzayan akıntım ve
Kasık ağrım oldu 16 .gunude öle uzayan akıntım oldu bir daha sadece vajinalm ıslak gb hep .arada geliyor akıntım ama çok değil .suanda adetimin 24.gunu hafif kasık ağrım var ve göğüslerim ağrıyo uç gündür .cnm ins hamileyimdir Dyrm . Bı yandan da adet belirtileri .hayırlısı ins cnm
BiraZ ben takintiliyim. İyi değil ama iste.faydasını görürsün ins sabret iç cnm

rabbim nasip eder inş cnm bebeği :) ben bekarım şimdilik onu düşünmüyorum da adet düzensizliği vardı bende yıllardır ilaç kullandım en son yumurtalık tembelliği var dedi doktor moralim bozuldu bi de nişanlıyım ilerde sorun olur diye korktum :KK43: soğan kürünün herkese faydası olmş ilaç kullanacağıma bunu yapaym dedm inş düzene girer bende 4. günümdeyim saat 5 gibi içiyrm bi de gece içiyrm önce tok karnına içiodum artk aç karnına içmeye özen göstericem

slm kızlar bende soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyo tadı kokusu iğrenç öldürüyo beni çok tiksindim ya siz nasıl içiyosunuz 15 gün geçermi ıyyyyyyyyyyy:26:

o kadar da kötü değil aslında ama :KK50:

arkadaşlar merhaba,biz de bebek istiyrduk,7-8 aydır korunmuyoruz,ama hiç doktora da gitmedim,geçen hafta bi doktora gideyim sorun var mı diye dedim,Allaha şükür kist,miyon yokmuş ama fazla iltihap varmış,fitil verdi,zaten akıntı da çok fazla oluyordu.ben de fitilin yanında soğan kürünü de kullanayım dedim,adete 1 hafta vardı,5 gün kullandım adet oldum,olunca bıraktım,devam etse miydim acaba?yoksa adet bittikten sonra 10 gün daha mı yapayım? :44:

valla çok emin değilim yanlış bilgilendirmek istemem ama adetin 7. günü başlayın diyorlar ya o yüzden içmemek daha mı dogru olur acaba ?

benimde 3. günüm oldu ama yapamycam sanırım yutamıyorum ya ıyyyy

soğutma canım ılıyınca iç soğuyunca içilmiyor

Arkadaslar ben cesme suyunla yapyiorum ama bizim cesme suyu cok temiz yurtdisinda yasiyorum, illa hazir su ile yapmak sartmi ?

Benim bugün 5 inci günüm 2 kez günde bir kez yapa bildim sirf.
Ben akinti falan olmadi hic birsey yok bi bugün cok yumurtlaiklarimda sanci oldu günde 2-3 kez 5-10 dak.
Sizde de öyle birsey oldumu ?
Akinti neden yok yanlismi yapiyorum ?
Bende baya zoraki iciyorum ama kaldi surda 10 gün insallah tammamlarim :KK43:

herkes de aynı sonucu vermeyebiliyor, ben de de öyle aman aman akıntı olmadı...

Bi de yemeklerden önce içmiyorum iştah kesmesin diye farkeder mi acaba illa yemekten önce mi içmek gerekiyo ?

iştah kesmiyor, en azından ben de öyle olmadı :KK9: ama aç karna diyor kürün uygulanışında

suan o kadar garip hissediyorum ki kendimi..3 haftadır doktora her gidişimizde bi seviniyoruz bi üzülüyoruz..geçen cuma hafif kanamalar yüzünden doktora gidip bebeğimizi görünce dünyalar bizim omuştu..ama bugünkü kontrolde doktor bebeğin gelişiminin durduğunu ve alınması gerektiğini söyledi..tabiki herşey rabbimden geliyor o yüzden bizim için böylesi hayırlıymış demekki..isteyen herkese içinde de bana tez vakitte yensini nasip eder inş..sağlıcakla..

canım çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı, belki böyle daha hayırlıdır... sen kendini çabuk toparlamaya çalış, aslolan sensin, sen sağlıklı ol ki ümitlerin de yeşersin :KK16: :KK16:

Soğan kürünü bende uyguladım.
Ben adetim başlamadan önce içmeye başladım geçen ay.
Neden böyle birşey yaptım derseniz gecikeceğini biliyorum emindim hatta çünkü böyle bir sorunum vardı.
İlk günlerde korkunç bir bel ağrısı yaşadım belim kopacak sandım öyle ki eğilemiyordum bile 5 gün sonra geçti.
Ardından kahverengi hatta kızıl kanamalarım oldu,akıntı vs olmadım bende.
Kızıl kanamaların kistlerin temizlenmesi olduğunu öğrendim bir yerde yazıyordu
adet olmadım gibi birşey oldu geçen ay.
Ama 15 güne tamamladım kürü.
Bu arada kilo verdim bir ayda ve yine saraçoğlunun testere dişli arslan pençeyi çayını içtim.
Ve sonuç ilk defa belki 5 yıldır ilk defa 28. günde adet oldum.
Hamileliği etkiler mi bilemem ama rahmi,kanalları vs temizlediğine eminim.

o kadar da kötü değil aslında ama :KK50:

valla çok emin değilim yanlış bilgilendirmek istemem ama adetin 7. günü başlayın diyorlar ya o yüzden içmemek daha mı dogru olur acaba ?

soğutma canım ılıyınca iç soğuyunca içilmiyor

herkes de aynı sonucu vermeyebiliyor, ben de de öyle aman aman akıntı olmadı...

iştah kesmiyor, en azından ben de öyle olmadı :KK9: ama aç karna diyor kürün uygulanışında

canım çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı, belki böyle daha hayırlıdır... sen kendini çabuk toparlamaya çalış, aslolan sensin, sen sağlıklı ol ki ümitlerin de yeşersin :KK16: :KK16:
canım ben sana özelde yazamıyorum 100 msj olmadığı için doktor bana hiç birşey söylemedi,benim de yumurtlama dönemiydi ama kullandım,sonuçta hamilelere de fitil veriyorlar diye düşündüm bana 3 tane fitil verdi başka da birşey vermedi,sanki hiç bir işe yaramadı ya akıntım devam etti,şimdi adet dönemimin 8. günü,kremin ve hapın adını verebilir misin?doktora gittiğim de sorup yazdırayım olmazsa ben de sana faydası dokunduysa,soğan kürünü de 5 gün içebildim,adet olunca bıraktım

bi haftadır içiyrm artk iki hafta olsun die sabırsızlanıyrm :) ilk günler bende kasık ağrısı oldu başka bişey olmadı bende mi tuhaflık var acaba :)) ilk günler kokusu iğrenç geliodu ama alıştım burnumu kapatıp içiyrm :))

herkese mrblr..ben geçen hafta bugün

diye yazmıştım.ertesi gün akıntılar kırmızıya dönünce hemen doktora gittim ve çok şükür miniğim ultrasonda bize merhaba dedi.. mucize gibi bişiidi..ben artık kendimi diğer ihtimale alıştırmaya çalışırken..o kadar mutlu olduk ki anlatamam..doktor düşük tehlikesine karşı iğne verdi ve bir hafta da rapor verdi şimdi evde dinleniyorum.buraya ancak girebildim ve durumdan haberdar etmek istedim nedense..yüce rabbim inş. tez vakitte isteyenlere de nasip eder.

Senin adına çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Kendine dikkat et. Hiçbir şey yapma ve yat. bebişinde sana sımsıkı tutunsun inşallah.

Merhaba kızlar bende bu ay soğan kürünü yaptım dün son gündü bende kasık ağrısı yumurtalıklarımda ağrı ara ara ama sürekli oldu bide akıntıda çok kötü bi koku oluyordu ama o geçti çok şükür.şimdi beklemedeyim :) 28 ocakda adet olmuştum bu ay da 26 sı gibi adet olmam lazım allah'ım hepimiz için hayırlısını verir inş. Bide bu ay çatlatma iğnesinde vuruldum.rabbim inş gönlümden geçeni nasip eder :)

Kızlar benimde ilk 15 günlük kür sürem bitti. Tam düzenli içemedim. Bazen günde sadece bir bardak içebildim ama elimden geldiğince 15 gün devam ettim. İçimi ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Koklamadan tek seferde diktim kafama. Üzerine de ağzıma bir lokma birşeyler aldım. ben adetimin 7. günü başladım. Akıntım kullandığım süre zarfında oldu. Şimdi kasıklarımda batmalar gögüslerimde hassasiyet ve belimde hafif ağrılar var. Dilerim bu belirtiler hamilelik yönündedir. Bekleyip göreceğiz artık. Gelişmeleri yazarım size :) Dualarınızı esirgemeyin kızlar bu bekleme sürecinde benden...

Bugün adetimin 7. günündeyim. Bu akşam başlıcam soğan kürüne. ve yarın hsg çekilicek rahim filimi. Çok korkuyorum bi yandan da çok umutluyum. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip et bize.

Soğan kürünü bende uyguladım.
Ben adetim başlamadan önce içmeye başladım geçen ay.
Neden böyle birşey yaptım derseniz gecikeceğini biliyorum emindim hatta çünkü böyle bir sorunum vardı.
İlk günlerde korkunç bir bel ağrısı yaşadım belim kopacak sandım öyle ki eğilemiyordum bile 5 gün sonra geçti.
Ardından kahverengi hatta kızıl kanamalarım oldu,akıntı vs olmadım bende.
Kızıl kanamaların kistlerin temizlenmesi olduğunu öğrendim bir yerde yazıyordu
adet olmadım gibi birşey oldu geçen ay.
Ama 15 güne tamamladım kürü.
Bu arada kilo verdim bir ayda ve yine saraçoğlunun testere dişli arslan pençeyi çayını içtim.
Ve sonuç ilk defa belki 5 yıldır ilk defa 28. günde adet oldum.
Hamileliği etkiler mi bilemem ama rahmi,kanalları vs temizlediğine eminim.

testere dişli aslan pençesini soğan kürünü uygularken aynı anda mı içtin?

saraçoğlundan ben de aldım t.dişli aslanpençesi çayını, soğan kürüyle mi uygulayacağız bittikten sonra mı kafam karıştı biraz..

burdaki arkadaşlar genelde iki kürü bi arada kullanmayın diyorlar ama tam bilmiyorum biraz daha cevap bekle istersen

canim tesekkur ederim ama bu ay herseyi denedim resmen ewet dedigin gibi sanki herseyi yapinca daha cok umutlaniyor insan.bugun adetimin 17ci gunu.gecen ay 26ci gunde olmustu bakalim artik.kasiklarim cok agriyor yururken bile cok batiyor.belimde agriyor.
ama gecen sabah idrarimi yaparken cok yanma oldu sanirim idrar yollari enfeksiyonu.ama sogan kuru iltihabi temizlemezmi kafam cok karisti.ama 1-2 saat sonra gecti.suan yok sadece cok sik wcye cikiyorum.akintimda var ama anlamadim gitti.ovulasyon testinde 12ci gun koyu cizgiyi gordum 3gun ust uste ikinci cizgi vardi ama o seffaf akinti hic gelmedi neler oluyor bilmiyorum.yani seffa akintim gelmedi ama iki cizgi gordum yani ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi yardimmmm??????????????

testere dişli aslan pençesini soğan kürünü uygularken aynı anda mı içtin?

saraçoğlundan ben de aldım t.dişli aslanpençesi çayını, soğan kürüyle mi uygulayacağız bittikten sonra mı kafam karıştı biraz..

Saraçoğlu,iki kür aynı anda kullanılmamalı diyor.
Ben dinlemedim :) Ama sana dinlemeni tavsiye ederim.
Testere dişli bitki kadınlık hormonlarının dengelenmesiyle ilgili.
Soğan kürünün amacı başka bilemiyorum ki sıkıntınız ne adet gecikmesi mi?

Saraçoğlu,iki kür aynı anda kullanılmamalı diyor.
Ben dinlemedim :) Ama sana dinlemeni tavsiye ederim.
Testere dişli bitki kadınlık hormonlarının dengelenmesiyle ilgili.
Soğan kürünün amacı başka bilemiyorum ki sıkıntınız ne adet gecikmesi mi?

benim polikistikoverim var, onun için siperiş etmiştim testere dişliyi, umarım faydasını görürüz hepimiz.
sizin adet gecikmeniz hormonlarla mı alakalı?

X