ben de hamileyim nihayet rabbime şükürler olsun bu soğan kürünü bana vesile kıldı. 1 ay yaptım ve tuttu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin:))
Cnm hamilelik belirtileri snde nlr oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de hamileyim nihayet rabbime şükürler olsun bu soğan kürünü bana vesile kıldı. 1 ay yaptım ve tuttu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin:))
Cnm hamilelik belirtileri snde nlr oldu
canım öyle söyledikleri gibi erken belirti falan yoktu ama yumurtlama günüm geçtikten 3 gün sonra falan akıntı oluşumu başladı adetime kadar hiç bitmedi normalde hiç akıntım falan olmazdı birde adet günümden bir gün nce falan göğüslerde acı hissi ama dokunulacak gibi değil ama benim aklımı hamilelik gelmedi çünkü bunlar adet belirtisi de olabiliyor öyle bulantı baş dönmesi falan olmadı yani zaten onlar 6. haftada başlıyormuş
hayirli olsun, bundan sonra bizim icin dua et olur mu?
akinti nasildi?
herkese merhabalar..ben geçen hafta pazartesi adetimin 45.günü adet olamadığım için doktora gitmiştim ve kan testinden hamile olduğum haberini alıp çook sevinerek burda herkese haber vermiştim..hemen ultrasona girmek istemiştim ama malesef randevuyu ancak bi sonraki pazartesiye ancak alabildim ve geçtiğimiz pazartesi de ultrasona gittim ancak doktor kesenin oluştuğunu ama bebeği göremediğini, son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken hamileliğimin de 5 haftalık olabileceğini söyledi ve haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi..o günden beridir de hafif kahverengi akıntılarım oluyor.. ( sanırım düşük olcak.. o kadar üzgünüm ki.. 4-5 aydır regl olduğumu görünce bu ayda olmadı diye üzülüyordum ama şimdi o kadar çok üzüldüm kii anlatamam. bu şekilde daha beter oluyormuş..hep derler ya beterin betiri var diye.. o yüzden kendimi şimdi bunun da beteri var sakın çok üzülme diye telkin ediyorum ve allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum.. allah herşeyin hayırlısını versin.. bir şeyi de çok istememek lazım belki de.. yıkımı daha çok oluo..
arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.bizde 1 bucuk yillik evliyiz ama cocuk kararina 2 ay once karar verdik.bende burda yazilarinizi takip ediyordum surekli.sat tarihim 4 subat allaha sukur bir sorunumuz yok ama bende bu ay bal corek otu ve bal karisimina basladim adetimin 2ci gununden beri yiyorum.adetimin 6ci gunude sogan suyu icmeye basladim ama tadindan dolayi sadece aksamlari iciyorum.yumurtlama gunum bugunlerde basliyor.adetim duzensiz oldugu icin ovulasyon testi aldim bu ay onuda kullanicam.bakalim hayirlisi allahtan.sizce 2kuru bir arada kullanmasamiydim???
herkese mrblr..ben geçen hafta bugün
diye yazmıştım.ertesi gün akıntılar kırmızıya dönünce hemen doktora gittim ve çok şükür miniğim ultrasonda bize merhaba dedi.. mucize gibi bişiidi..ben artık kendimi diğer ihtimale alıştırmaya çalışırken..o kadar mutlu olduk ki anlatamam..doktor düşük tehlikesine karşı iğne verdi ve bir hafta da rapor verdi şimdi evde dinleniyorum.buraya ancak girebildim ve durumdan haberdar etmek istedim nedense..yüce rabbim inş. tez vakitte isteyenlere de nasip eder.
yemeklere kullandigimiz sogan olcak yani kabugu acik kahve gibi olan.bende sogan kürünü yapiyorum 3 günüm kaldi cok sükür.
Kızlar mrb bende aranızda yeniyim :) iki gündür başladım bende soğan kürüne sormak istediğim bu kür zayıflatır mı zayıflamak istemiyorum çünkü zor kilo alıyorum zaten :)
benimde 3. günüm oldu ama yapamycam sanırım yutamıyorum ya ıyyyy
herkese mrblr..ben geçen hafta bugün
diye yazmıştım.ertesi gün akıntılar kırmızıya dönünce hemen doktora gittim ve çok şükür miniğim ultrasonda bize merhaba dedi.. mucize gibi bişiidi..ben artık kendimi diğer ihtimale alıştırmaya çalışırken..o kadar mutlu olduk ki anlatamam..doktor düşük tehlikesine karşı iğne verdi ve bir hafta da rapor verdi şimdi evde dinleniyorum.buraya ancak girebildim ve durumdan haberdar etmek istedim nedense..yüce rabbim inş. tez vakitte isteyenlere de nasip eder.