Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım. ve soğan kürü ile ilgili yazılarınızı okudukça da içimde bir umut oldu. 4,5 yıllık evliyim. evliliğimin 2. ayında hamile kaldım ama düşükle sonuşlandı. daha sonra ise hamile kalamadım. doktorlara gittim. her türlü test yapıldı ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun çıkmadı. yine de ilaç tedavisi iğne bile uyguladılar. Rabbim ol demeyince olmuyor. Sizlerin kür uygulamanız ve sonuçların olumlu olması ile bende bu ay soğan kürüne başladım. Bugün 7. gün içmekte zorlanmadım. tek seferde dikip içiyorum. iki gündür kasıklarımda hafif ağrı oluyor. Yumurtlama zamanım tam. Bakalım olumlu bir gelişme olursa sizlere soğan kürünün işe yarayıp yaramadığını yazacağım. Rabbim dileyen herkese evladı hayırlı kılsın. Dualarınız benim içinde olsun kızlar. bu kadar uzun bekledikten sonra anne olabilmeyi nasip etsin rabbim banada...

Cnm hamilelik belirtileri snde nlr oldu

canım öyle söyledikleri gibi erken belirti falan yoktu ama yumurtlama günüm geçtikten 3 gün sonra falan akıntı oluşumu başladı adetime kadar hiç bitmedi normalde hiç akıntım falan olmazdı birde adet günümden bir gün nce falan göğüslerde acı hissi ama dokunulacak gibi değil ama benim aklımı hamilelik gelmedi çünkü bunlar adet belirtisi de olabiliyor öyle bulantı baş dönmesi falan olmadı yani zaten onlar 6. haftada başlıyormuş

canım öyle söyledikleri gibi erken belirti falan yoktu ama yumurtlama günüm geçtikten 3 gün sonra falan akıntı oluşumu başladı adetime kadar hiç bitmedi normalde hiç akıntım falan olmazdı birde adet günümden bir gün nce falan göğüslerde acı hissi ama dokunulacak gibi değil ama benim aklımı hamilelik gelmedi çünkü bunlar adet belirtisi de olabiliyor öyle bulantı baş dönmesi falan olmadı yani zaten onlar 6. haftada başlıyormuş

hayirli olsun, bundan sonra bizim icin dua et olur mu?
akinti nasildi?

y kızlar birşey diyeceğim benim 2 gündür belim kasıklrım hasta olacakmışım gibi ağrıyor ama hastlığıma 10 gün var acaba bu soğan suyundan dolayı erken gelirmi:S:S

arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.bizde 1 bucuk yillik evliyiz ama cocuk kararina 2 ay once karar verdik.bende burda yazilarinizi takip ediyordum surekli.sat tarihim 4 subat allaha sukur bir sorunumuz yok ama bende bu ay bal corek otu ve bal karisimina basladim adetimin 2ci gununden beri yiyorum.adetimin 6ci gunude sogan suyu icmeye basladim ama tadindan dolayi sadece aksamlari iciyorum.yumurtlama gunum bugunlerde basliyor.adetim duzensiz oldugu icin ovulasyon testi aldim bu ay onuda kullanicam.bakalim hayirlisi allahtan.sizce 2kuru bir arada kullanmasamiydim???

herkese mrblr..ben geçen hafta bugün

herkese merhabalar..ben geçen hafta pazartesi adetimin 45.günü adet olamadığım için doktora gitmiştim ve kan testinden hamile olduğum haberini alıp çook sevinerek burda herkese haber vermiştim..hemen ultrasona girmek istemiştim ama malesef randevuyu ancak bi sonraki pazartesiye ancak alabildim ve geçtiğimiz pazartesi de ultrasona gittim ancak doktor kesenin oluştuğunu ama bebeği göremediğini, son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken hamileliğimin de 5 haftalık olabileceğini söyledi ve haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi..o günden beridir de hafif kahverengi akıntılarım oluyor.. :KK43:( sanırım düşük olcak.. o kadar üzgünüm ki.. 4-5 aydır regl olduğumu görünce bu ayda olmadı diye üzülüyordum ama şimdi o kadar çok üzüldüm kii anlatamam. bu şekilde daha beter oluyormuş..hep derler ya beterin betiri var diye.. o yüzden kendimi şimdi bunun da beteri var sakın çok üzülme diye telkin ediyorum ve allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum.. allah herşeyin hayırlısını versin.. bir şeyi de çok istememek lazım belki de.. yıkımı daha çok oluo..

diye yazmıştım.ertesi gün akıntılar kırmızıya dönünce hemen doktora gittim ve çok şükür miniğim ultrasonda bize merhaba dedi.. mucize gibi bişiidi..ben artık kendimi diğer ihtimale alıştırmaya çalışırken..o kadar mutlu olduk ki anlatamam..doktor düşük tehlikesine karşı iğne verdi ve bir hafta da rapor verdi şimdi evde dinleniyorum.buraya ancak girebildim ve durumdan haberdar etmek istedim nedense..yüce rabbim inş. tez vakitte isteyenlere de nasip eder.

arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.bizde 1 bucuk yillik evliyiz ama cocuk kararina 2 ay once karar verdik.bende burda yazilarinizi takip ediyordum surekli.sat tarihim 4 subat allaha sukur bir sorunumuz yok ama bende bu ay bal corek otu ve bal karisimina basladim adetimin 2ci gununden beri yiyorum.adetimin 6ci gunude sogan suyu icmeye basladim ama tadindan dolayi sadece aksamlari iciyorum.yumurtlama gunum bugunlerde basliyor.adetim duzensiz oldugu icin ovulasyon testi aldim bu ay onuda kullanicam.bakalim hayirlisi allahtan.sizce 2kuru bir arada kullanmasamiydim???

burdaki arkadaşlar genelde iki kürü bi arada kullanmayın diyorlar ama tam bilmiyorum biraz daha cevap bekle istersen

diye yazmıştım.ertesi gün akıntılar kırmızıya dönünce hemen doktora gittim ve çok şükür miniğim ultrasonda bize merhaba dedi.. mucize gibi bişiidi..ben artık kendimi diğer ihtimale alıştırmaya çalışırken..o kadar mutlu olduk ki anlatamam..doktor düşük tehlikesine karşı iğne verdi ve bir hafta da rapor verdi şimdi evde dinleniyorum.buraya ancak girebildim ve durumdan haberdar etmek istedim nedense..yüce rabbim inş. tez vakitte isteyenlere de nasip eder.

ayyyyyy canım çok sevindiiim :KK16::KK16: Allah hayırlısıyyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah

Kızlar mrb bende aranızda yeniyim :) iki gündür başladım bende soğan kürüne sormak istediğim bu kür zayıflatır mı zayıflamak istemiyorum çünkü zor kilo alıyorum zaten :)

arkadaşlar merhaba,biz de bebek istiyrduk,7-8 aydır korunmuyoruz,ama hiç doktora da gitmedim,geçen hafta bi doktora gideyim sorun var mı diye dedim,Allaha şükür kist,miyon yokmuş ama fazla iltihap varmış,fitil verdi,zaten akıntı da çok fazla oluyordu.ben de fitilin yanında soğan kürünü de kullanayım dedim,adete 1 hafta vardı,5 gün kullandım adet oldum,olunca bıraktım,devam etse miydim acaba?yoksa adet bittikten sonra 10 gün daha mı yapayım? :44:

slm kızlar bende soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyo tadı kokusu iğrenç öldürüyo beni çok tiksindim ya siz nasıl içiyosunuz 15 gün geçermi ıyyyyyyyyyyy:26:

arkadaslar bende sogan suyu icenlerdenim.size söyle anlatayim ben ilk ay basladigimda 4 gün ictim hic sorun olmadi sonra evde klorsuz suyum bitti baska bir markanin klorsuz suyunu aldim onunla sogani kaynattim ama öyle bi kötü koku yaptiki bide yem yesil suyu cikti ve tiksindim bi daha icemedim.sonra aradan biraz zaman gecince tekrar eski suyumdan alip onunla kaynattim ve tiksinmeden kokusu olmadan o kadar rahat ictimki 15 gün cabucak gecti gitti.yani lafin kisasi arkadaslar tadinin igrenc olmadi su ile alaka.1 hafta sonra 2. sogan kürüme baslicam insallah.

Arkadaslar ben cesme suyunla yapyiorum ama bizim cesme suyu cok temiz yurtdisinda yasiyorum, illa hazir su ile yapmak sartmi ?

Benim bugün 5 inci günüm 2 kez günde bir kez yapa bildim sirf.
Ben akinti falan olmadi hic birsey yok bi bugün cok yumurtlaiklarimda sanci oldu günde 2-3 kez 5-10 dak.
Sizde de öyle birsey oldumu ?
Akinti neden yok yanlismi yapiyorum ?
Bende baya zoraki iciyorum ama kaldi surda 10 gün insallah tammamlarim :KK43:

Bende bu ay sogan suyuna basladim uc gun oldu baslayali kizlar ama bende hic akintj falan yok baya kuruyum...tadina gelince tadim kotu evet tek cozumu iliyinca hic nefes almadan kafaya dikmek o zaman tadini hic hissetmiyorsun bitincede tadi damaginizda kalmasin diye hemen recel bal tarzi bir tatli turunu bir kasikda olsa yerseniz hemen etkisi geciyor....

çok sevindim Allah tamamina erdirsin. kimisinde hic bisey olmazken kimisinde boyle oluyor demi. hamile oldugunu bilmesen kirmiziyi adet bile sanabilirdin.

sen de belirtilerini soyler misin bize, 45. gunu yapmissin testi. o gune kadar hic bisi hissetmedin mi belirtin olmadi mi? neler oldu bu sure icinde??

X