Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

slm...benimde bir sorum olacak...kafam çok karışık...adetim normalde 7 günde bitiyor...bugün 9.gün ve hala bitmedi...ve doktorum adetin bitince gel film çekelim demişti...10çgünü geçirme demişti...şimde sizce yarın gitsem film çekilirmi yoksa çekmeden geri mi gönderir doktor beni...ne yapmalıyım bu durmda fikrinize ihtiyacım var....

canim bence doktora git, ne olur ne olmaz belki alir.. kacirma bu ayi. yoksa belkide bir sonraki adetinin bitiminde cagirabilir.

10 günü geçirme demiş sen bi git doktora soyle belki çeker filmi..

arkadaşlar benim soğen suyuna başlayalı 4.günüm içtikden sonra yarım saat içinde ateş basıyo sizede oluyomu

çok teşekkür ederim canlarım...yanlışmı yaptım ben ya acelemden daha adetimm bitmeden başladım bu küre...adetimim 4. günü başladım...ama sabredemedim yaaaa
bana adetten 7 gün sonra başla dendi ..keşke sende öyle yapsaydın bu kür adeti söktürüyomuş senn de öyle oldu demekki.

bana adetten 7 gün sonra başla dendi ..keşke sende öyle yapsaydın bu kür adeti söktürüyomuş senn de öyle oldu demekki.
galibe öyle oldu...hayır yani şimdi ben doktoruma ne dicem...soğan kürü mü uyguladım diyeyim...yok yaa çok komik olur gibi:)))ne yapayım kürü bırakmayada kıyamıyorum sonuçta 5. günüm bitti...

galibe öyle oldu...hayır yani şimdi ben doktoruma ne dicem...soğan kürü mü uyguladım diyeyim...yok yaa çok komik olur gibi:)))ne yapayım kürü bırakmayada kıyamıyorum sonuçta 5. günüm bitti...

sen bunu doktora de bakalım oda gülcekmi...aman sakın haa deyim deme

sen deki yarın siz bana 10 günü geçirme dediniz ama benim adet uzadı bugün de 10.gün bi fikrinizi alayım die geldim de ..belki bi kaç gün daha uzatır kıyamazsa sana:teselli:

bosver ya söyleme, cogu kisi söylemiyor zaten. baksana 5 günü bitirmissin. bu da bir gelisme sonucta. birde yapma öyle seyler falan der aklini celer sonra

ilgilendiğiniz içim çok tşk ederim kızlar...yarın olup biteni yazacam yine sizlere...bakalım neler olacak...bu ayın başında da kimyasal gebelik geçirdim...1 yıldır uğraşıyorum yaaaa....

ilgilendiğiniz içim çok tşk ederim kızlar...yarın olup biteni yazacam yine sizlere...bakalım neler olacak...bu ayın başında da kimyasal gebelik geçirdim...1 yıldır uğraşıyorum yaaaa....

mutlaka bildir hattaa kaçda gelirsin ..ozaman bende gelirim...:1hug:

evet evet bildir ben de merak ederim. gerci clisicam, sabahtan bakamam ama ögleden sonra girer bakarim..

ben konyanın ilçesinde görev yapıyorum...doktorum konyada...gitmişken birazda gexeriz...akşama ancak gelirim...emin olun gelir gelmez ilk işim buraya yazmak olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…