Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende yapmaya baslamadan önce bayaa bi arastırdım ama bugunde 9. gün şimdi bırakmak olmaz ya az bısey kaldı :) amin inşallah hayırlı bi evlat versın Rabbim ne zamandır ıstıyorsunuz? yok yasım degıl 42 konyalıyım :) yaş 26

bende konyaliyim hemseriyiz :KK66: ben 3,5 yillik evliyim biz 2 yildir istiyoruz 2011 yilinda cikolata kistinden ameliyat oldum allaha sükür tekrarlamadi kistim ve 9 ay sonra hamile kalmisim 4 haftalikken düsmüs ama ben farkina varmadim taki kanamam durmayinca doktora gittim o zaman ortaya cikti düsük yaptigim.esimdede bendede kusur yok ama nedense olmuyor bi türlü artik son care son kürü denemek istedim bakalim sonuc ne olcak.

herkese günaydınlar.. bi süredir bu formu takip ediyorum ama yazmıyordum.."soğan kürü" nü araştırırken bulmuştum bu forumu ve yazılanların etkisiyle bende soğan kürünü yapmaya karar vermiştim.. ama eğer işe yarar da hamile kalırsam bende girip herkese söylicem demiştim kendi kendime.. vee dün güzel haberi aldımm.. tabiki herşey yüce rabbimin ol demesiyle oluyor..ve tesadüf müdür yoksa gerçekten soğan kürünün etkisi midir bilmiyorum ama ben güzel haberimi aldım ve kendi kendime verdiğim sözü tutup sizlerle paylaşmak istedim..darısı tüm isteyenlere inş...

merhaba hayirlisiyla insallah saglikli bir bebek almayi nasip eder kucagina.ben bir sey sormak istiyorum daha önce hamilelik yaadinizmi?ne kadar süredir istiyordunuz ve rahatsizliginiz falan varmiydi merak ettim cevaplarsan cok sevinirim.bende tüm umudumu sogan kürüne bagladim..

bende konyaliyim hemseriyiz :KK66: ben 3,5 yillik evliyim biz 2 yildir istiyoruz 2011 yilinda cikolata kistinden ameliyat oldum allaha sükür tekrarlamadi kistim ve 9 ay sonra hamile kalmisim 4 haftalikken düsmüs ama ben farkina varmadim taki kanamam durmayinca doktora gittim o zaman ortaya cikti düsük yaptigim.esimdede bendede kusur yok ama nedense olmuyor bi türlü artik son care son kürü denemek istedim bakalim sonuc ne olcak.

:) vaktinin dolması gerekıyor demekki topragım hamıle kalmıssın daha önce kalamama gıbı bır durumun yok demekki çok şükür arkadasımdada cıkolata kıstı cıktı cıktgı ay hamıle kaldı ıkız kızları var sımdı hayırlısıyla Rabbım bıdaha verır ınsallah hayırlı zamanda sızlerle beraber banada verır ınsallah.

tam bırakıcam bi degısıklık yok bende dıyorum hoop bi haber gelıyo forumdan bırakamıyorum :)hayırlı olsun arkadasım saglıkla sıhhatle buyutursun ınsallah.kacıncı küde hamıle kaldgnı ögrendin 3 kür uygulanıyormus sogan.9.günüm benim sık sık idrara cıkma ve gaz problemım dısında bı degısıklgm yok akıntı felanda olmadı bende.

mrblar.. ben son adetimden 45 gün sonra kan testi yaptırdım ve öyle öğrendim ama bende polikistik over olduğundan doğum kontrol hapını bırakınca adet düzenim bozulmuştu ve geçen ay 39.gün adet olmuştum. o yüzden ben bu ay 45. güne kadar bekledim. çok şükür sonuç pozitif oldu.. inş. isteyen herkesde en kısa zamanda güzel haberlerini alır..

merhaba hayirlisiyla insallah saglikli bir bebek almayi nasip eder kucagina.ben bir sey sormak istiyorum daha önce hamilelik yaadinizmi?ne kadar süredir istiyordunuz ve rahatsizliginiz falan varmiydi merak ettim cevaplarsan cok sevinirim.bende tüm umudumu sogan kürüne bagladim..

mrblar..öncelikle teşekkür ederim..darısı inş. sizlerin başına..
benim polikistik overm vardı ve doğum kontrol hapı kullanıyordum ama artık hamilelik düşünmeye başlayınca ilacı 7 ay önce filan bırakmıştım. ilacı bıraktıktan sonra da birkaç ay ilacın etkisi geçsin diye kendim korunmuştum. ama ilacı bıraktıktan sonra her ay adetlerimin süresi uzamaya başlamıştı. hatta en son 39.günümde olmuştum ve çok ağrılı olmuştu. daha sonra işte bu soğan kürünü denedim adetimin 13.günü başlayıp 15 gün yapmıştım. ben çalıştığım için sabah akşam değil de akşam yemekten önce ve yatmadan önce olmak üzere günde 2 kere..yani aslında soğan kürünün etkisi midir yoksa son adetim çok sancılı olduğu için içimde hamileliğe engel olan bişiler mi söküldü gitti bilmiyorum ama çok şükür bu defa hamileymişim.. bu arada daha önce hamilelik yaşamadım bu ilk..inş yüce rabbim kucağıma sağlıcakla almayı da nasip eder..ve inş sizlere de tez zamanda nasip eder. sağlıcakla..

selam arkadaşlar , bende de durumlar sizinki gb bende 2 sene boyunca aralıksız doğum kontrl hapı kullandım sonra yaklaşık 1 sene kendimiz korunduk am bu sure içinde pko hastası olduğumu öğrendim bir de prolaktin yüksekliği görüldü her ikisi içide tedavi olmak için bir sürü ilaç kullandım , baktım olmuo çocuk için gittim bu sefer hemde doktorumu değiştirdim ve çocuk olsun die muayeneye gittim yurtlıklarımın gelişmedğini farkettik , pko için 1 ay doğumkontrol hapı ile diğer dengesi kaçan hormon düzeylerimi dengeye getrdi doktorum, sonrasındada bu arada dioformin kullandım ve bu ay klomenle ilk yumurtalarımızı geliştirdik , ilk denemler gerçekleşti bakalım bu ay belki bişiler olabilir :s
bu süreç devam ederken ilk ay 15 gun sonraki ay da 10 gun soğan kürü yaptım , sizce bu ay gebelik ihtimalim olmasına rağmen soağn kürüne başlamlımıyım ? tavsiyelerinize ihtiyacım var ....

kızlarr soğan suyu çok faydalı 10 gün süren adetm 7 gün sürdü sora incire başladım abuk sabuk akıntılar gittii ama grip ve faranjit :2::2::2: peşimi bırakmıyor antibiyotikte cabası bakalım 13 şubatta neler olcak bu arada bunu okudum başka bi yazışmada garibime gitti

""ızlar ben 5 haftalık hamileyim 2 ay önce doktora gidip testlerimizi olduk eşimin sperm sayısı ileri hareketli %1 çıktı benimde tüplerimin ikiside tıkalı çıktı ben sütün içine kayısı doğrayıp buharına oturdum""

mrblar..öncelikle teşekkür ederim..darısı inş. sizlerin başına..
benim polikistik overm vardı ve doğum kontrol hapı kullanıyordum ama artık hamilelik düşünmeye başlayınca ilacı 7 ay önce filan bırakmıştım. ilacı bıraktıktan sonra da birkaç ay ilacın etkisi geçsin diye kendim korunmuştum. ama ilacı bıraktıktan sonra her ay adetlerimin süresi uzamaya başlamıştı. hatta en son 39.günümde olmuştum ve çok ağrılı olmuştu. daha sonra işte bu soğan kürünü denedim adetimin 13.günü başlayıp 15 gün yapmıştım. ben çalıştığım için sabah akşam değil de akşam yemekten önce ve yatmadan önce olmak üzere günde 2 kere..yani aslında soğan kürünün etkisi midir yoksa son adetim çok sancılı olduğu için içimde hamileliğe engel olan bişiler mi söküldü gitti bilmiyorum ama çok şükür bu defa hamileymişim.. bu arada daha önce hamilelik yaşamadım bu ilk..inş yüce rabbim kucağıma sağlıcakla almayı da nasip eder..ve inş sizlere de tez zamanda nasip eder. sağlıcakla..

bilgiler icin cok tskler.darisi basimiza insallah :KK66:

Merhaba şekerler
Bu topicte olduğunuza göre soğan kürü nasıl yapılır biliyorsunuz
Bana anlatma şansı olan var mı her sitede farklı anlatılmış:KK16:

Merhaba şekerler
Bu topicte olduğunuza göre soğan kürü nasıl yapılır biliyorsunuz
Bana anlatma şansı olan var mı her sitede farklı anlatılmış:KK16:

valla ben adetin 10. günü falan başladım akşam yatarken tok içtim 10-12 gün falan içtim içerken baya akıntı yaptı geçen ay içtim bu ay adetim 7 gün sürdü ve güzel geçti 8. günü normal akıntım başladı umuyorumkiyumurta çatlamasıdır bu arada incir krünede başladım ondan da olabilir

valla ben adetin 10. günü falan başladım akşam yatarken tok içtim 10-12 gün falan içtim içerken baya akıntı yaptı geçen ay içtim bu ay adetim 7 gün sürdü ve güzel geçti 8. günü normal akıntım başladı umuyorumkiyumurta çatlamasıdır bu arada incir krünede başladım ondan da olabilir

ben bir sitede sanki 2. ya da 3.günü başlayıp en fazla 15 gün içeceksin gibi bişey okudum bi sitede bambaşka şeyler yazıyordu şaşırdım valla
ben çörek otu-bal-tarçını yaptım yumurtada artış gördüm bir de soğan kürü yapayım diyorum boş geçmeyeyim bu ayı gerçi hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalım %1 bile şans işte:KK34:

Slm cnm bende bu ay klomen kullanacam soğan kürünüde denemek istiyorum beraber adetin kaçıncı günü küre başladın yazarmısın cnm

adet bittikten sonra 7. günü başladım yani yumurtlama gününe denk geliyor bol bol birliktelik 15 gün aralıksız dvm aralarda incir ::))9

kızlar slm yardımcı olmak istiyorum; klomen kist yapmaz bende 3 kez kullandım o sadece kolay gebelik oluşması için ...ayrıca soğan kürüde asla kist yapmaz o içini anneden doğmuş gibi temi,zliyor buna inanın bende pko vardı geçen ay soğan kürü yaptım birde onunla birlikte klomen kullandım ve o ay hamile kaldım çok şükür şimdi hamileyim kesinlikle çok düzenli kullanın umudunuzu yitirmeyin ben denedim ve kesinlikle faydasını gördüm hapın nerde kist yaptığı görülmüş kızlar cahil olmayın yha zaten klomen sadece yumurtlama düzensizliğine verilen ilaç değil kolay gebelik için kızlar allah hepiniznede hayırlısıyla nasip etsin:)9

zuhalcim sana kist yapmadı diye kist yapmaz diye bir olay yok. klomenin kist yaptığı çok fazla insan var. artı benim doktorda klomen yapabilir dedi. başkalarına cahil olmayın diyosun ama sen kendinden yola çıkarak genelleyerek cahillik yapıyosun. ne güzel sende işe yaramış ama sonuçta herkesin bünyesi farklı. umarım sana yaradığı gibi yapan herkese yarar ve herkes mutlu haberler alır.

bende topiğe yeni katıldım 8 aylık evliyim pko değilim ama yumurtlama sorunum var. doktorum adetin 2. günü çağırdı ilaç ve çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ona görede cinsel ilişki takvimi vericekmiş karar verdim soğan kürüde yapıcam aynı zamanda inşallah allahım herkese nasip eder sağlıklı evlatlar. artık bende aranızdayım birbirimize umut olalım inşallah

incire adetin kacinci gunu basladin?

hemen gelen akinti yumurtlamadan olmuyor, ben de oyle sanmistim yumurta aki kivaminda yogun akinti gormustum. dr'a gittim yumurtalar cok kuçuktu dr çok yumurta var iki tarafta da 4-5er tane var ama hepsi 5-6 mm, bence buyumez daha ama bi sans olabilir dedi.

ben adetin 3. gunu baslamistim incire. 14. gunu gitmistim dr'a. bugun adetimin 20. gunu. incirin de 18. gunu. dra gittigimden beri yumurtalar buyudu mu bilmiyorum. bi kac kere aksama oldu. ondan mi bilmiyorum ama incir 2 aylik ben sonra tekrar sogan yapcam.

bende topiğe yeni katıldım 8 aylık evliyim pko değilim ama yumurtlama sorunum var. doktorum adetin 2. günü çağırdı ilaç ve çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ona görede cinsel ilişki takvimi vericekmiş karar verdim soğan kürüde yapıcam aynı zamanda inşallah allahım herkese nasip eder sağlıklı evlatlar. artık bende aranızdayım birbirimize umut olalım inşallah

demek ki klomen verecek. pko degilsen hemen ise yarar bence. yumurtlattiriyor cunku. ins olur.

incire adetin kacinci gunu basladin?

hemen gelen akinti yumurtlamadan olmuyor, ben de oyle sanmistim yumurta aki kivaminda yogun akinti gormustum. dr'a gittim yumurtalar cok kuçuktu dr çok yumurta var iki tarafta da 4-5er tane var ama hepsi 5-6 mm, bence buyumez daha ama bi sans olabilir dedi.

ben adetin 3. gunu baslamistim incire. 14. gunu gitmistim dr'a. bugun adetimin 20. gunu. incirin de 18. gunu. dra gittigimden beri yumurtalar buyudu mu bilmiyorum. bi kac kere aksama oldu. ondan mi bilmiyorum ama incir 2 aylik ben sonra tekrar sogan yapcam.

adetin 8. günümü ne başkladım valla o kadar karman çorman olduki akıntı garip oldu bakmıyom artık nasıl olduna baksamda aynııı bakmasamda aynıı ...

adetin 8. günümü ne başkladım valla o kadar karman çorman olduki akıntı garip oldu bakmıyom artık nasıl olduna baksamda aynııı bakmasamda aynıı ...

gerçekten takip etmesi de gicik oluyor, insanin psikolojisi daha da bozuluyor arti bi stres oluyor bize. ben en son 35. guhnde adet oldum, 21. gunde yumurtlama oldu. bu ay da ole olabilir diye bekliyorum bugun 20. gunum yine kivamli akinti basladi.

beklemicem takip yapmicam diyorum kendimi rahat birakcam diyorum ama olmuyor.

sen gec baslamissin adetle beraber denmiyor mu incir, ama 8. gunde baslamissin o akintilar yumurta akintisi olamaz daha cok erken.

X