merhaba arkadaşlar,
ben 7 aylık evliyim ilk 5 ay yasminle korundum son iki ay korunmadım. korunmadıgımız ilk ay hamile kalamadım.
benim adetlerim çok düzenli degildi genç kızlığımdan beri.sonra buradaki yazıları okudum ve saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım ve şu anda hamileyim
size tavsiyem inanarak ve düzenli uygulayın bu kür kesinlikle işe yarıyor.
inşallah isteyen herkese allah nasip eder bu duyguyu ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı
ŞOK OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BUNU BANA ANNEMMM YAP DEMİŞTİİİİİ....
canım ben de ilişkiye girilmesi konusunda bi uyarıya rastlamadım. arkadaşımız gün aşırı demiş ama ben de dr a giden bi arkadaştan dr un kendisine ovulasyon gününden 2-3 gün önce eşin perhize girsin dediğini duydum. sperm akışının daha fazla ve sağlıklı olması açısından.
senin dediğin de doğru aslında canım ..doktorun bana dediğini söylemiştim..
ŞİMDİ 3 YILLIK EVLİYİM AMA VAJİNÜSMUSDUMMM ÇOK ŞÜKÜR YENİ YENİ KURTULDUM AMA 1.YILLIK EVLİLİĞİMDEN SONRAAAA bende basur falanda acı yiyince oluyor diye annem bunu bunu yap diye sizin bu yaptklarnızı yaptırrttı banaaa demekki maksadı çocuğum olsun diyeymişş vayyyyy beni kandırdı annemmm garibimmm ne bilsin kızı vaji belasıyla uğraşmaktaaaaaaa off offfffff...şimdi bir öğreniyorum hamilelik için yapılan bir kür müş..... neyseee bende başlayım şimdi asıl anlamıyla bilerek isteyerek yapmayaaaaa.... ne zaaman sonuç alırım dersinizzz
merhaba arkadaşlar,
ben 7 aylık evliyim ilk 5 ay yasminle korundum son iki ay korunmadım. korunmadıgımız ilk ay hamile kalamadım.
benim adetlerim çok düzenli degildi genç kızlığımdan beri.sonra buradaki yazıları okudum ve saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım ve şu anda hamileyim
size tavsiyem inanarak ve düzenli uygulayın bu kür kesinlikle işe yarıyor.
inşallah isteyen herkese allah nasip eder bu duyguyu ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı
bendeeee bendeee istiyorummmm.nasıl yapılıyormuşşş.anlatsana bacım .sana yetişmem lazımmm
ŞİMDİ 3 YILLIK EVLİYİM AMA VAJİNÜSMUSDUMMM ÇOK ŞÜKÜR YENİ YENİ KURTULDUM AMA 1.YILLIK EVLİLİĞİMDEN SONRAAAA bende basur falanda acı yiyince oluyor diye annem bunu bunu yap diye sizin bu yaptklarnızı yaptırrttı banaaa demekki maksadı çocuğum olsun diyeymişş vayyyyy beni kandırdı annemmm garibimmm ne bilsin kızı vaji belasıyla uğraşmaktaaaaaaa off offfffff...şimdi bir öğreniyorum hamilelik için yapılan bir kür müş..... neyseee bende başlayım şimdi asıl anlamıyla bilerek isteyerek yapmayaaaaa.... ne zaaman sonuç alırım dersinizzz
arkadaşlar bu arada benim akıntıların başladı 2 gündür, kürde 7. günümdeyim (inşaallah söylememi yadırgamazsınız:18::18: örnek olarak yazıyorum) hem sıvı hem de parça parca yeşilimsi yani yeşil değil de yeşile dönük bi renkte geliyo. rastlayan var mı? ( parçalar büyük değil merçimek kadar falan. daha önce ara ara geliyodu bu akıntı benden üşüttüğümü düşünüyrdum ama kesilmişti uzun süredir şimdi yeniden başladı)
bi de kaygan bi sıvı geliyo bu ovulasyon günümüzde olduğunu mu gösterir? eğer öyleyse ve ilişkiye girmemişsek bugün ya da yarın girsek kaçırmış olurmuyum? bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirm
merhaba kızlarr,,
benim bugün 16.günüm sogan suyunda ise 11.günüm gerçekten mucize birşeyy mutkala başlayın bende 3 yıldır bebek için ugraşıyorum çok şükür doktor kontrollerimiz temiz çıktı prolem yok ama bebiş olmuyor işde..ben normalde şu yumurta akı kıvamındaki akıntıyı hiç görmüyordum gelmiyordu çünkü..ama dün akşam bu akıntıyı ilk defa gördümm...sogan suyu mucize bence gerçekten yumurtalıkları çalıştırıyor..sabah akşam aralıksız içiyorumm.şimdi tekrar yapıcam ve içicem..15 gün kullanıcam az kaldı..inş. bu ay güzel haberler alırım..rabbim sizlerede bagışlar inş.
canım merhaba,
sogan suyu herşeye deva demekki içindeki pislikleri atıyorr..bu güzel şey..evet canım kaygan sıvı geldiyse ve parmak arasında uzama yapıyorsa yumurtlayacagının haberidir.yani 24 saat içinde yumurtan çatlayacak demek..benimde dün akşam oldu bu akıntıdan.bu sabahı degerlendirdik bizde inş. güzel sonuçlar alırız.
karakedi nasılsın tatlım, bu ay ben de ovulasyon testi denemeyi düşünüyorum baya bir aklıma yattı bir yandan da incir kemiririm diyorum bakalım kısmet sen neler yaptın canım?
ahh canım benim iyiyim bitanem sen nasılsın..kaç gündür evde değildim bir türlü giremedim ilaçlarımı fln aldım şimdi kırmızıları bekliyorum kırmızılar tesrif edince inşallah tüp bebek tedavisine başlayacagım canım benim..bence ovulasyon testi al canım..yani ben faydasını görmedim çok yapma zamanım olmadı biliyorsun ama okudugum kadarıyla faydasını gören çok kişi var hem gitti gidiyorda cok uygun dediğim gibi takip edersin canım ona göre uygularsın daha saglıklı olur senin için..benim kırmızılarımda bir gelse hayırlısıyla..gene 60 günü gecicek galiba sogan bana pek etki etmedi(((
ben de merak ettim seni şekerim, bugün son günüm soğan küründe bakalım bu ay olmuştur belki diyorum bir yandan çok umutlu olmasam da :97: gittigidiyora baktım çok fazla çeşit var kafam da karıştı ama seçicem artık bilmiyorum önümüzdeki ay da incir kürüyle beraber onu deneyeceğim inşallah olacak kararlıyım :111: senin tedavin de başarılı olur umarım tatlım bir bakmışsın beraber gün saymaya başlamışız ne güzel olur :109: inşallah bu çabalarımızın karşılığını göreceğiz
ahh canım benim ağzından bal damlıyor inan inşallah..ama hala adet olmadım neden acaba?adet olmamam biraz kafamı karıstırıyor açıkcası..anlamadım gitti...doktor 1 hafta daha bekle eger olmazsan gel ilaç vereyim dedi.bende bekliyorum bakalım..