arkadaşlar merhaba
bu topic i iki üç hafta önce okumuştum. hasankeyf diye bi arkadaşın gün gün yazdıkları beni soğan kürü yapmaya heveslendirdi.
ben 6 yıllık evliym. daha önce vajinusmustum 23 aralık ta yendim çok şükür. daha önceden de korunmuyorduk yendikten sonra da korunmadık. ilk ay olmadı hamilelik. ben de pko var mı yok mu bilmiyorum. vajinusmusdan dolayı gitmedim. ama tüylenme oldu sonradan sonraya ve araştırdığıma göre pko nun bir belirtisiymiş. tabi illa bundan kaynaklanacak bişey değil ama ben böyle birşey varsa da hem onun için hem de hamile kalabilmek için ayın 13. de başladım kullanmaya. bugün 4. günüm. araya araya buldum tekrar topic i :) şimdiye kadar bişey olmadı öyle aman aman bi akıntı falan olmadı ama şimdi sanki vajina girişinde ya da o civarlarda kaşıma gerektirmeyecek kadar hafif bi kaşıntı hissi sanki arada bir de sanki bişeyler dolaşıyormuş gibi his oluyor. hareketlilik var gibi yanı arada sırada hafif hafif. bilgisi olan, böyle şeyler hissedenler var mı?
bi arkadaş galiba flu idi kistim yokken kist oluşmuş yazmış onu görünce biraz endişelendim şimdi. bişey yokken kist falan oluşturuyor mu acaba. dr saracogluna yazacaktı sanırım. cevabını yazarsa çok sevinirim.
aranıza kabul ederseniz sevinirim :)
merabalarr. kist oluşan benim. saraçoğluna yazdım ama ne zaman cvplar bilemiyorum cvbı atınca yazarım burayada. aramıza memnuniyetle kabul ederiz