Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

geçmiş olsun canım ya hayırlısı bekle bakalım olmadı ilacını kullanırsın, en azından çok kötü bir durum yok bence olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum :) her şeyin hayırlısı tatlım ben senin gayretinden inancından çok güç alıyorum, inşallah her şey gönlümüzdeki gibi olacak istediklerimize kavuşacağız :KK16:

inşallah canım benim sanada bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana..ben inanıyorum seninde en yakın zamanda hayırlı haberlerini alıcaz belki dediğin gibi aynı zamanda oluruz beraber gün sayarız belli mi olur :)))

bugun incir kurunde 6. gunum, adette 8.

584. sayfada arkadaslarin yazdigi o yumurta aki akintiyi belki de evleneli ben de ilk defa bugun gordum. acaba incir kuru yuzunden erken mi yumurtlama olacak. incir kurunu duzenli yapan yok mu bu sitede??? acaba klomen gibi erken mi yumurtlatiyor ki? cunku 8. gunde yumurtlanmaz normalde degil mi??

Ben ilk 15günü yaptım.Adet oldum bakalım ikinciyi de yapıcam inşallah faydasını görürüm..

bende 15 günlüğü yaptım malesef adet oldum .ikinci kürüde yapıcam bakalım.diğer adete 10 gün kala bildiğim kadarıyla.sonra olmazsa incire başlıcam artık

esmer cnm kan testi yaptırsana bir ..benim bugün 13. günüm ..inşallah güzel haberleri veririz..ben dr gittim.hem de 3 farklı dr a gittim .benim tek tüp kapalı çıktı.histereskopi ile açtırdım..7 ay oldu açtıralı .ancak gebelik halen olmadı..15 tatilde ankara ya annemlerin yanına gideceğim ..hem de kendi dr uma yine gözükeceğim.hayırlısı inşallah..evleneli ise 2.5 yıl oldu.halen olmadı ..

byzblt merhaba nasılsın?kan testi yaptırmak istiyorum ama en son idrar testi yaptırmıştım negatif çıktı çok üzüldüm kan testini herhangi bir belirti olursa yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada . soğan suyunda 7.günüm.bakalım sonuç ne olacak düzensizlik olduğu için tam kestiremiyorum ne zaman hastalanacağımı ama en son hastalandığım tarihi baz alacağım o tarihlerde de olmazsam kan testi yaptırırım artık.Sende herhangi bir belirti var mı?

bu sogan kürü nasıl yapılıyo bende adetımı beklıyorum olmama 5 gun falan var olunca klomene baslıcam bi dusuk yasadım bu ay klomene baslarken bı yandanda bu kuru yapıyım dıyorum banada anlatırmısınız nasıl yapılıyo nezamn ıcılıyoo ?:KK31:

bu sogan kürü nasıl yapılıyo bende adetımı beklıyorum olmama 5 gun falan var olunca klomene baslıcam bi dusuk yasadım bu ay klomene baslarken bı yandanda bu kuru yapıyım dıyorum banada anlatırmısınız nasıl yapılıyo nezamn ıcılıyoo ?:KK31:

canım adetinin 7. günü başlayıp 15 gün yemeklerden önce ac karnına içiyorsun.sabah ve akşam içiyorsun..

byzblt merhaba nasılsın?kan testi yaptırmak istiyorum ama en son idrar testi yaptırmıştım negatif çıktı çok üzüldüm kan testini herhangi bir belirti olursa yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada . soğan suyunda 7.günüm.bakalım sonuç ne olacak düzensizlik olduğu için tam kestiremiyorum ne zaman hastalanacağımı ama en son hastalandığım tarihi baz alacağım o tarihlerde de olmazsam kan testi yaptırırım artık.Sende herhangi bir belirti var mı?

iyiyim cnm.o zaman biraz daha bekle ondan sonra yaptır testi.benim suğan kürüm dün bitti ,beklemekteyim.ayın 31 de olmam lazım .annemlerde net yok .o yüzden belki yazışamayacağım..ama komşumlardaki bilgisayardan girip adet olup olmadığımı yazarım ..inşallah güzel haberleri yazarım sizlere..bende hiç bir belirti yok malesef cnm yaa..

tamamda nasıl yapılıyo bu sogan kuru:KK14:

orta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok

orta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok
ayyy kokaar oo :KK43: tadıı kotumuu peki içilcek gibimii yanii:KK31:

iyiyim cnm.o zaman biraz daha bekle ondan sonra yaptır testi.benim suğan kürüm dün bitti ,beklemekteyim.ayın 31 de olmam lazım .annemlerde net yok .o yüzden belki yazışamayacağım..ama komşumlardaki bilgisayardan girip adet olup olmadığımı yazarım ..inşallah güzel haberleri yazarım sizlere..bende hiç bir belirti yok malesef cnm yaa..

Merhaba arkadaşım:))) benim de bugün 8. Günüm bugün sabah kahverengi sümüksü yapıda bir akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım ardından pembemsi bir akıntı oldu acaba kistlerle mi ilgili bu durum c.tesi günü de mide bulantısıyla kalktım

Merhaba arkadaşım:))) benim de bugün 8. Günüm bugün sabah kahverengi sümüksü yapıda bir akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım ardından pembemsi bir akıntı oldu acaba kistlerle mi ilgili bu durum c.tesi günü de mide bulantısıyla kalktım

Bana ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar sizlerde de olduysa neden olduğu ve sonucunda ne olduğuyla ilgili bilginizi benimle paylaşabilir misiniz

mrb kızlar bende geçen ay başladım soğan kurune ve o ay gununde adet oldum.sonrada bu ay adetımın 2 gunu bal tarcın coret otu kullandım 12 gun oldu bıraktım ve 5 gun sonrada tekrar 2 soğan kurume baslıcam işallah.umarım tüm şifa bekleyenler bulurlar işallah şifalarını.ve umarımda bu ay son olur artık gelsın bebişim tam 1 bucuk yıl oldu bır sorunda yok ama yınede olmadı demekkı zamanımız gelmedı daha

ben soğan kürümü tamamen bitirdim önümüzdeki hafta incir kürüne başlayacağım bakalım bir faydası olacak inşallah :97: tadı başta biraz kötü gelebiliyor ama insan alışıyor öyle içilmeyecek bir şey değil ben gerçekten düzene girdiğimi ve güzel bir detoks yaptığımı hissediyorum çok rahatlatan bir kür umarım hepimiz faydasını göreceğiz :KK16:

Bana ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar sizlerde de olduysa neden olduğu ve sonucunda ne olduğuyla ilgili bilginizi benimle paylaşabilir misiniz

canım senin durumun bendede olmuştu soganı yaparken pembe geldi hatta hastalanıyorum galiba dedim sonra bişey olmadı bugün 53. gün hala adet olmadım..sanırım sogandan oluyor..

merhaba çok sevindim sizin adınıza :)) inşaallah ben yeni başladım bugün henüz 6. günüm inşaallah faydasını görürüz yapan arkadaşlarımla beraber :KK16:

teşekkür ederim canım umarım faydasını görürsünüz ilk ay olmazsa hemen pes etmeyin benim şansıma ilk ay oldu inşallah sizinde bebiş haberlerinizi duyarız buradan:KK34:

slm kızlar bişi sorcamm ben klomen kullanıorm soğan suyuna başlayayım diorm.merak ettiğim sey döllenecek bebeğe zararı olurmu yani rahim içini temizlerken onuda temizlermi yardım edin hamile kalan varsa lütfe nnn

merhaba, ben de soğan kürü kullanıp hamile kaldım kullandığım ilk ay,hiçbir zararı olmuyor hamileliğini öğrendiğin an bırakacaksın eğer hamileysen ve bilmeden içtiysen o zamanda zararı olmadığını söylüyor saraçoğlu sitesinde...

X