- 11 Ocak 2013
- 224
- 0
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla huzurla kavuşmanızı dilerim, ben de yasmin kullanıyordum 5 ay oldu bırakalı soğan kürüm de 2 gün sonra bitiyor ben de faydasını göreceğim inşallah, inşallah hepimiz o güzel duyguları yaşayıp bebeklerimize kavuşacağız
ne kadar hoş senin adına sevindim rabbim aratmamış ne güzel hemn vermiş. ben de doğum kontrol hapı ile 1.5 sene korundum 10 aydır da bebek için uğraşıyoruz bu ay da soğan kürü deniyorum bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşım:))) benim de bugün 8. Günüm bugün sabah kahverengi sümüksü yapıda bir akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım ardından pembemsi bir akıntı oldu acaba kistlerle mi ilgili bu durum c.tesi günü de mide bulantısıyla kalktım
merhaba, ben de soğan kürü kullanıp hamile kaldım kullandığım ilk ay,hiçbir zararı olmuyor hamileliğini öğrendiğin an bırakacaksın eğer hamileysen ve bilmeden içtiysen o zamanda zararı olmadığını söylüyor saraçoğlu sitesinde...
cnm senin adına çok sevindim.inşallah rabbim kucağına almanı da nasip eder.sen de kürü uygularken nasıl belirtiler oldu.birde hamilelik belirtilerin oldu mu?
cnm o bende de gelmişti.histereskopi sonrasında gelmişti.sen de kist varmıydı ki.suğan senin bence içini temizliyor.ya ben merak ediyorum seni bir test yaptırsana yarın.inşallah güzel haberini alırız...
canım senin durumun bendede olmuştu soganı yaparken pembe geldi hatta hastalanıyorum galiba dedim sonra bişey olmadı bugün 53. gün hala adet olmadım..sanırım sogandan oluyor..
tamamda nasıl yapılıyo bu sogan kuru
hanımlar daha önce de yazmıştım yine yazayım ben bu ay soğan kürüne başladım cuma günü bitecek kür ama ben merak ediyorum adetlerim normalde düzenlidir hep 28. gün gelir yumurtlama tarihinde de akıntım olur hep anlarımki yumurtlama tarihimdir ama bu ay soğan kürü uygulamaya başladım da yumurtlama belirtisi yaşamadım hiç sadece 2 gün önce akşam akıntım oldu o kadar.
bundan bir kaç ay önce de soğan kürü yapmıştım o ay da çok az adet olmuştum adetim 2.gün daha öğlen olmadan bitmişti bu soğandan olabilir mi?
teşekkür ederim tatlım. amin inşallah canım. çok aşırı akıntım olmadı benim beyaz akıntılar oldu ama saraçoğlunun sitesinde yazılanlar gibi mucizevi akıntılarım olmadı. sadece regl olmadan 1 hafta öncekahverengi akıntım oldu 2 3 gün boyunca ve günüm gecince test yaptım negatif cıktı.ben de adetlerim zaten düzensiz nasılsa gelir diye umursamadım fakat 5 ocakta idrar yollarından sıkıntım oldu ve onun için gittim doktora tesadüfen öğrendim yani.Hamilelik belirisi olmadı bende fazla sadece iştahım arttı fazlasıyla
inşallah sen de en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsın canım...
Ayyyy canım benim sen böyle söyleyince acaba hamile gibi bir ihtimalim mi var diye düşündüm bu bile mutlu etti ama zannetmiyorum eğer test alabilirsem bugün belki idrar testi yaparım ama fena mide bulantım var bir de adet sancısı gibi sandım var i ki gündür.bir de doktor benim pko olduğumu söylemişti ama başka arkadaşların doktorunun belirttiği gibi ne sayısını söyledi ne ölçürünü söyledi. Ayrıca bu güzel dileğin için Allah senden razı olsun inşallah senin benim sitede bu dede deva arayan bütün arkadaşların güzell haberini en yaklaşıkn zamanda duyarız.eğer testi yapabilirsek sonucu seninle paylaşacağım:))kendine iyi bak umudunu sen de kesme olur mu:))
Ayyyy canım benim sen böyle söyleyince acaba hamile gibi bir ihtimalim mi var diye düşündüm bu bile mutlu etti ama zannetmiyorum eğer test alabilirsem bugün belki idrar testi yaparım ama fena mide bulantım var bir de adet sancısı gibi sandım var i ki gündür.bir de doktor benim pko olduğumu söylemişti ama başka arkadaşların doktorunun belirttiği gibi ne sayısını söyledi ne ölçürünü söyledi. Ayrıca bu güzel dileğin için Allah senden razı olsun inşallah senin benim sitede bu dede deva arayan bütün arkadaşların güzell haberini en yaklaşıkn zamanda duyarız.eğer testi yapabilirsek sonucu seninle paylaşacağım:))kendine iyi bak umudunu sen de kesme olur mu:))
kızlar malesef 17 ocakta adet oldum ama çok güzel oldu öncesinde kahve akıntı falan olmadı ama baya kanama oldu :S şimdi 5. gün incir kürünü uygulucam bakalım ne olacak ..