Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sogan kuru yapan herkes tum olanlari yaziyor ama incir kurunu yapanlar yazmiyor. hic degisik bisey olmuyor mu ya da yapan mi yok. incir kuru yapiyorum bugun wc'de kirmizi damla kadar leke gordum. sogan kuru yaparken olmuyordu boyle. sasirdim.

kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben bu kürün, pko'luyum ben, kürü geçen uyguladığımda akıntılarım çok arttı. Mutlaka deneyin, kokusu berbat ama elden bi şey gelmiyo : ))

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...inşallah seninde güzel haberlerini duyalım birlikte...

evet canım çok şükür allahım hemen nasip etti ama sizin hissettiklerinizi cok iyi anlıyorum çünkü ilk ay benimde olmayınca tuhaf hissettim yani insan bebek sahibi olmaya karar verince hemen olsun istiyor olmayınca da morali bozuluyor ve kafasına takmaya başlıyor olur mu olmaz mı diye... allah nasip ettikten sonra olmayacak diye birşey yok sadece inanarak ve düzenli uygula canım.Hayırlısıyla senınde olacak inşallah...

cnm o bende de gelmişti.histereskopi sonrasında gelmişti.sen de kist varmıydı ki.suğan senin bence içini temizliyor.ya ben merak ediyorum seni bir test yaptırsana yarın.inşallah güzel haberini alırız...

cnm senin adına çok sevindim.inşallah rabbim kucağına almanı da nasip eder.sen de kürü uygularken nasıl belirtiler oldu.birde hamilelik belirtilerin oldu mu?

cnm senin adına çok sevindim.inşallah rabbim kucağına almanı da nasip eder.sen de kürü uygularken nasıl belirtiler oldu.birde hamilelik belirtilerin oldu mu?

teşekkür ederim tatlım. amin inşallah canım. çok aşırı akıntım olmadı benim beyaz akıntılar oldu ama saraçoğlunun sitesinde yazılanlar gibi mucizevi akıntılarım olmadı. sadece regl olmadan 1 hafta öncekahverengi akıntım oldu 2 3 gün boyunca ve günüm gecince test yaptım negatif cıktı.ben de adetlerim zaten düzensiz nasılsa gelir diye umursamadım fakat 5 ocakta idrar yollarından sıkıntım oldu ve onun için gittim doktora tesadüfen öğrendim yani.Hamilelik belirisi olmadı bende fazla sadece iştahım arttı fazlasıyla

inşallah sen de en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsın canım...

cnm o bende de gelmişti.histereskopi sonrasında gelmişti.sen de kist varmıydı ki.suğan senin bence içini temizliyor.ya ben merak ediyorum seni bir test yaptırsana yarın.inşallah güzel haberini alırız...

Ayyyy canım benim sen böyle söyleyince acaba hamile gibi bir ihtimalim mi var diye düşündüm bu bile mutlu etti ama zannetmiyorum eğer test alabilirsem bugün belki idrar testi yaparım ama fena mide bulantım var bir de adet sancısı gibi sandım var i ki gündür.bir de doktor benim pko olduğumu söylemişti ama başka arkadaşların doktorunun belirttiği gibi ne sayısını söyledi ne ölçürünü söyledi. Ayrıca bu güzel dileğin için Allah senden razı olsun inşallah senin benim sitede bu dede deva arayan bütün arkadaşların güzell haberini en yaklaşıkn zamanda duyarız.eğer testi yapabilirsek sonucu seninle paylaşacağım:))kendine iyi bak umudunu sen de kesme olur mu:))

canım senin durumun bendede olmuştu soganı yaparken pembe geldi hatta hastalanıyorum galiba dedim sonra bişey olmadı bugün 53. gün hala adet olmadım..sanırım sogandan oluyor..

Evet sanırım işe yarıyor karakedi.şu anda midem çok bulanıyor hasta mo olacağım acaba

hanımlar daha önce de yazmıştım yine yazayım ben bu ay soğan kürüne başladım cuma günü bitecek kür ama ben merak ediyorum adetlerim normalde düzenlidir hep 28. gün gelir yumurtlama tarihinde de akıntım olur hep anlarımki yumurtlama tarihimdir ama bu ay soğan kürü uygulamaya başladım da yumurtlama belirtisi yaşamadım hiç sadece 2 gün önce akşam akıntım oldu o kadar.
bundan bir kaç ay önce de soğan kürü yapmıştım o ay da çok az adet olmuştum adetim 2.gün daha öğlen olmadan bitmişti bu soğandan olabilir mi?

tamamda nasıl yapılıyo bu sogan kuru

1,5 su bardagı klorsuz suyu kaynatıyosun kaynadıktan sonra orta boy soganı 4 e bölüp 5 dkkada soganla kaynatıp içilebilcek kadar ılıdıktan sonra süzük içiyorsun.ben suyu 2 bardak kullanıyorum kaynadıktan sonra anca 1 bardak cıkıyor.

canım soğanla bir ilgisi yoktur çünkü soğan akıntı ve adet miktarını artırıyor

merhaba arkadaşlar 2 haftadır bu sayfayı kontrol ediyorum şu an bende soğan kürü yapıyorum buğün 8. günüm eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum onunda 6. günü inşallah işe yarar tüm bebek isteyen arkadaşlara Allah yardımcımız olsun :)) bu arada elif arkadaşım her ay yumurta çatladığında akıntı olmuyormuş akıntı yok diye yumurtan çatlamadı sanma dün doktoruma sormuştum bende öyle söyledi.

arkadaşlr birşey daha sormak istiyorum soğan kürünü klorsuz suyla yapın diyolar tezgah altı arıtma suyunda klor varmıdır ben onunla yapıyorum da bilgisi olan var mı ??

çok teşekkür ederim cnm paylaştğın için..inşallah..

Allah hepimizden razı olsunnn.inşallah cnm yazarız birgün buraya.senin sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Allah'tan ümit kesilmez.belli mi olur belki yazarız buraya bir gün

Allah hepimizden razı olsunnn.inşallah cnm yazarız birgün buraya.senin sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Allah'tan ümit kesilmez

Soğan kürüne basladım ama berbat gıdıyor ülser var midemde ve sogan normalde bıle rahatsız ederdi şimdi günlük 2 posta benim gibi olupta zamanla düzelen varmı??

kızlar malesef 17 ocakta adet oldum ama çok güzel oldu öncesinde kahve akıntı falan olmadı ama baya kanama oldu :S şimdi 5. gün incir kürünü uygulucam bakalım ne olacak ..

kızlar malesef 17 ocakta adet oldum ama çok güzel oldu öncesinde kahve akıntı falan olmadı ama baya kanama oldu :S şimdi 5. gün incir kürünü uygulucam bakalım ne olacak ..

oh yaa sonunda incir kuru yapan biri oldu. beraber gidelim mi seninle olanlari felan paylasalim. gerci benim bugun 9. gunum ama olsun incir kuru de kisa degil. kac gun yapmayi dusunuyorsun 21 mi yoksa 25 mi? heryerde farkli yaziliyor suresi.

yapilisi da oyle saracoglunun sitesinde 1 litre suya 15 incir. ama youtubedeki saracoglu videolarinda yarim litre suya 8 incir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…