geçmiş olsun canım ya hayırlısı bekle bakalım olmadı ilacını kullanırsın, en azından çok kötü bir durum yok bence olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum :) her şeyin hayırlısı tatlım ben senin gayretinden inancından çok güç alıyorum, inşallah her şey gönlümüzdeki gibi olacak istediklerimize kavuşacağız
Ben ilk 15günü yaptım.Adet oldum bakalım ikinciyi de yapıcam inşallah faydasını görürüm..
esmer cnm kan testi yaptırsana bir ..benim bugün 13. günüm ..inşallah güzel haberleri veririz..ben dr gittim.hem de 3 farklı dr a gittim .benim tek tüp kapalı çıktı.histereskopi ile açtırdım..7 ay oldu açtıralı .ancak gebelik halen olmadı..15 tatilde ankara ya annemlerin yanına gideceğim ..hem de kendi dr uma yine gözükeceğim.hayırlısı inşallah..evleneli ise 2.5 yıl oldu.halen olmadı ..
bu sogan kürü nasıl yapılıyo bende adetımı beklıyorum olmama 5 gun falan var olunca klomene baslıcam bi dusuk yasadım bu ay klomene baslarken bı yandanda bu kuru yapıyım dıyorum banada anlatırmısınız nasıl yapılıyo nezamn ıcılıyoo ?
tamamda nasıl yapılıyo bu sogan kurucanım adetinin 7. günü başlayıp 15 gün yemeklerden önce ac karnına içiyorsun.sabah ve akşam içiyorsun..
byzblt merhaba nasılsın?kan testi yaptırmak istiyorum ama en son idrar testi yaptırmıştım negatif çıktı çok üzüldüm kan testini herhangi bir belirti olursa yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada . soğan suyunda 7.günüm.bakalım sonuç ne olacak düzensizlik olduğu için tam kestiremiyorum ne zaman hastalanacağımı ama en son hastalandığım tarihi baz alacağım o tarihlerde de olmazsam kan testi yaptırırım artık.Sende herhangi bir belirti var mı?
tamamda nasıl yapılıyo bu sogan kuru
ayyy kokaar ooorta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok
iyiyim cnm.o zaman biraz daha bekle ondan sonra yaptır testi.benim suğan kürüm dün bitti ,beklemekteyim.ayın 31 de olmam lazım .annemlerde net yok .o yüzden belki yazışamayacağım..ama komşumlardaki bilgisayardan girip adet olup olmadığımı yazarım ..inşallah güzel haberleri yazarım sizlere..bende hiç bir belirti yok malesef cnm yaa..
Merhaba arkadaşım:))) benim de bugün 8. Günüm bugün sabah kahverengi sümüksü yapıda bir akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım ardından pembemsi bir akıntı oldu acaba kistlerle mi ilgili bu durum c.tesi günü de mide bulantısıyla kalktım
ayyy kokaar ootadıı kotumuu peki içilcek gibimii yanii
Bana ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar sizlerde de olduysa neden olduğu ve sonucunda ne olduğuyla ilgili bilginizi benimle paylaşabilir misiniz
saol bende ozmn adet olıyım klomene baslıcam yanı sıra bunuda kullanırım ne faydası oluyo pekii bunun ?canım hiç korkma ilk başta tadı biraz tuhaf gelebilir ama sonradan çok kolay içiyorsun en fazla 2 gün sıkıntı yasarsın..
slm kızlar bişi sorcamm ben klomen kullanıorm soğan suyuna başlayayım diorm.merak ettiğim sey döllenecek bebeğe zararı olurmu yani rahim içini temizlerken onuda temizlermi yardım edin hamile kalan varsa lütfe nnn