dedigin gibi yapayim.ins faydasi olur.tesekkür ediyorum
önemli degil canim. allahim insallah en kisa zamanda sifa verir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedigin gibi yapayim.ins faydasi olur.tesekkür ediyorum
slm...benimde bir sorum olacak...kafam çok karışık...adetim normalde 7 günde bitiyor...bugün 9.gün ve hala bitmedi...ve doktorum adetin bitince gel film çekelim demişti...10çgünü geçirme demişti...şimde sizce yarın gitsem film çekilirmi yoksa çekmeden geri mi gönderir doktor beni...ne yapmalıyım bu durmda fikrinize ihtiyacım var....
çok teşekkür ederim canlarım...yanlışmı yaptım ben ya acelemden daha adetimm bitmeden başladım bu küre...adetimim 4. günü başladım...ama sabredemedim yaaaa10 günü geçirme demiş sen bi git doktora soyle belki çeker filmi..
yoo bende olmuyo öyle birşeyarkadaşlar benim soğen suyuna başlayalı 4.günüm içtikden sonra yarım saat içinde ateş basıyo sizede oluyomu
bana adetten 7 gün sonra başla dendi ..keşke sende öyle yapsaydın bu kür adeti söktürüyomuş senn de öyle oldu demekki.çok teşekkür ederim canlarım...yanlışmı yaptım ben ya acelemden daha adetimm bitmeden başladım bu küre...adetimim 4. günü başladım...ama sabredemedim yaaaa
yoo bende olmuyo öyle birşey
galibe öyle oldu...hayır yani şimdi ben doktoruma ne dicem...soğan kürü mü uyguladım diyeyim...yok yaa çok komik olur gibi:)))ne yapayım kürü bırakmayada kıyamıyorum sonuçta 5. günüm bitti...bana adetten 7 gün sonra başla dendi ..keşke sende öyle yapsaydın bu kür adeti söktürüyomuş senn de öyle oldu demekki.
galibe öyle oldu...hayır yani şimdi ben doktoruma ne dicem...soğan kürü mü uyguladım diyeyim...yok yaa çok komik olur gibi:)))ne yapayım kürü bırakmayada kıyamıyorum sonuçta 5. günüm bitti...
diyemem tabi ayyy...ne komik hallere düştük böyle biz....ne yapayım şimdi keseyim mi kürüsen bunu doktora de bakalım oda gülcekmi...aman sakın haa deyim deme
galibe öyle oldu...hayır yani şimdi ben doktoruma ne dicem...soğan kürü mü uyguladım diyeyim...yok yaa çok komik olur gibi:)))ne yapayım kürü bırakmayada kıyamıyorum sonuçta 5. günüm bitti...
ilgilendiğiniz içim çok tşk ederim kızlar...yarın olup biteni yazacam yine sizlere...bakalım neler olacak...bu ayın başında da kimyasal gebelik geçirdim...1 yıldır uğraşıyorum yaaaa....