melser canim sende kistmi vardi ben bi kac yerde okudum yazilarini yumurtlama problemin varmis galiba bunun icin incir kürünü yapsana..yumurtlamaya yardimci oluyo yumurtalari catlatiyo..sen sogani yaptin bi kere bence incire gec artik insallah Rabbimin izniyle olcak..
Canım benim, teşekkür ederim duan için sol tarafta polikisti görüntü var önce onu halletmek istiyorum lh hormonun fsh hormonumdan yüksek rabbim hepimizin yardımcı olsun
katre canım sen kaç aydır kullanıyorsun* değişiklikle oldumu?
canim ben gecen ay yarim yamalak yaptim adet oldum ve kistlerimin döküldügünü resmen gördüm..bu ayda basladim bakalim 4 haziranda basladim bugün 8.gün pkolularda cok ise yariyomus bakalim bende ne olcak ama bu ay olmazsa diger yine kullancam bikmak yok:)
kesinlikle çok faydası vardır! regylim olup biter bitmez 7. günden itibaren bende kullanmaya başlıycam bu ay! miğdem bulanmıyorum çok rahat içiyorum! az kaldı demi Katre! hamileler listesine girmek istiyorum! bebeğimi çok özledim! çok merak ediyorum çok heyecanlandırıyor beni sıpa!
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.ne kadar zamandır uğraşıyordunuz canım bebiş için.hiç düşük felan oldumu.birde soğan suyunu kistin olduğu için mi içtin..ay çok soru sordumohaoldumsmilekızlar sogan kuru ve incir kuru uyguladım.... işe yaradı.... şu an hamıleyım....
hadi bakalım şifa olsun bebik olsun inşallah.:Saruboceqarkadaşlar bende bugün başladım içmeye hayırlısı bakalım :Saruboceq:
hadi bakalım şifa olsun bebik olsun inşallah.:Saruboceqlumunekankayizsmile
sağol canım inşallah faydası olur gelişmeleri yazcam...:içelim:
--------------------------------------------------------------------------------
sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran
karats.................11.haziran
10 haziranda da ben başladım canımbu litedeki arkadaşlar nerdeeee:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?