• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bugün 4. gün bitti bakalım...benim adetimde devam ediyor bu arada.adetimin son günü bugün...salı günü rahim filmim çekilecek bakalım neler olacak...geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim...çok sevinmiştim artık hamileyim diye ama sevincim 3 gün sürdü....

çook geçmiş olsun canm..salı günüde inşallah güzel haberler alırsın
:nazar:

bende yumurtalık tembelliği varmış...doktor öyle dedi...9 yaşında bir kızım var ama ona kardeş istemiştik....bir yıldır çabalarımız boşuna....bu soğan kürü yumurtalık tembelliğine etki edermi acaba...faydasını görebilirmiyim sizce

bende yumurtalık tembelliği varmış...doktor öyle dedi...9 yaşında bir kızım var ama ona kardeş istemiştik....bir yıldır çabalarımız boşuna....bu soğan kürü yumurtalık tembelliğine etki edermi acaba...faydasını görebilirmiyim sizce

o kadar çok okudum ki soğan kürünü çoğunda da faydası görülmüş.inşallah sende de faydası olur..canım..

merhaba canim, öncelikle cok gecmis olsun kimyasal gebelik gecirmissin. allahim önce sana saglik sonra kizina kardes verir insallah. incir kürü yumurtalari canladirmak icin iyi geliyor. istersen onu dene...

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.ne kadar zamandır uğraşıyordunuz canım bebiş için.hiç düşük felan oldumu.birde soğan suyunu kistin olduğu için mi içtin..ay çok soru sordumohaoldumsmile

düşük olmadı.. ama adette duzensızlık başlamişti.. buda sorun demektı.. kışın hep içitim.. 21 gun sonra ara verdım 1 hafta tekrar içtim.. ve bundan sonra oldu bebek.. 3. denemede.. ama ilk ay olmayınca ben hemen kure başladım.. ve hıç kışın grıp olmadan geçirdim.. karnım falan dumduz oldu.. temızlendi resmen hıssettım..
başlamak için beklemeyın.. hemen başlayın.. ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.. hafıf sıcak içince sogan kokmuyor bile..

ve adetın duzene girdigini, anlayayıp varsa kıstlerın düştügünü göreceksnız...
hemen başlayın.. bence

düşük olmadı.. ama adette duzensızlık başlamişti.. buda sorun demektı.. kışın hep içitim.. 21 gun sonra ara verdım 1 hafta tekrar içtim.. ve bundan sonra oldu bebek.. 3. denemede.. ama ilk ay olmayınca ben hemen kure başladım.. ve hıç kışın grıp olmadan geçirdim.. karnım falan dumduz oldu.. temızlendi resmen hıssettım..
başlamak için beklemeyın.. hemen başlayın.. ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.. hafıf sıcak içince sogan kokmuyor bile..

ve adetın duzene girdigini, anlayayıp varsa kıstlerın düştügünü göreceksnız...
hemen başlayın.. bence

Allah tamamina erdirsin canim..sagsaglim kucagina almayi nasip etsin ins..
kürü yapiyoruz bakalim insallah bizde hamile kaliriz en kisa zamanda..
dualarinda bizi unutma lütfen...

günaydın kızlar bu ay bende soğan kürü yapıcam ama adetimin 7.günümü yoksa bitikkten 7 gün sonramı karar veremiyorum. 5 gün geçen ay içmişyimya şmdi kasıklarım nsıl ağrıyor tahmin edemezsiniz.

kizlar bugün benim 11.günüm 4 günüm kaldi...dün kasiklarim cok fena sancidi ve kac aydir gelmeyen uzayan akintilarim geldi..beklemek zor ama bekleyip görcez sonucu..insalah faydasini görürüz hepberaber..

günaydın kızlar bu ay bende soğan kürü yapıcam ama adetimin 7.günümü yoksa bitikkten 7 gün sonramı karar veremiyorum. 5 gün geçen ay içmişyimya şmdi kasıklarım nsıl ağrıyor tahmin edemezsiniz.

canım bana adetin bittikden sonra 7.günden sonra yap dediler.bende adetim bitti 7 gün sora başladım bugün 4.günümbilmiyorumkismile

kızlar mrb ben de başlamıştım ama devam ettiremedim 3 gün içebildim :( bi dahaki ay kararlıyım ama 15 günü tamamlıycam

adet düzensizligim vardi.Sogan kürünü uygulamaya basladim.Kürün bitmesine yakin adet oldum.Anlatildigi gibi ikinci adet tarihime 10 gün kala tekrar basladim. Her ne kadar günde iki kez icemesemde düzenli icmeye calistim.Ikinci adet tarihimin üstünde 3 gün gecti.Arada kasiklarda agrilar ve yüzümde olusan sivilceler olmasina ragmen hala adet olamadim:( Yaklasik bir aydir tibet hareketleri denilen ve cok faydasini gördügüm hareketlere baslamistim.Simdi neden olamiyorum anlamadim.Sogan kürü düzene sokar diye biliyordum ? Küre devam etsem mi ? yoksa ara verip tekrar mi baslasam? Yardimci olursaniz sevinirim gercekten.

ilgin icin cok sagol gul.ucuk

yaklasik bir yil önce muaye olmustum , idrar yolu iltihabi vs den dolayi ama o zaman buna dair hic bir sey söylenmedi. Adet düzensizligi mi de söylemistim (kendimi bildim bileli de bu düzensizlik var.Ailemdeki bir cok kadinda var ve doktorda bir sey söylemeyince genetik oldugunu düsündüm).

bir cok belirti olmasina ragmen, ki sadece adet döneminde sivilce olur yüzümde, hala olamadim :( ne zor seyler bunlar

en iyisi bir on gün daha bekleyip tekrar sogan kürüne baslamak. Cok yapilincada rahim duvarini inceltiyor diye biliyorum, biraz da bundan cekiniyorum.

ben kesin inandım bu kür insanın içini dışını temizliyor...şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar...muhakkak uygulayın derim

ilgin icin cok sagol gul.ucuk

yaklasik bir yil önce muaye olmustum , idrar yolu iltihabi vs den dolayi ama o zaman buna dair hic bir sey söylenmedi. Adet düzensizligi mi de söylemistim (kendimi bildim bileli de bu düzensizlik var.Ailemdeki bir cok kadinda var ve doktorda bir sey söylemeyince genetik oldugunu düsündüm).

bir cok belirti olmasina ragmen, ki sadece adet döneminde sivilce olur yüzümde, hala olamadim :( ne zor seyler bunlar

en iyisi bir on gün daha bekleyip tekrar sogan kürüne baslamak. Cok yapilincada rahim duvarini inceltiyor diye biliyorum, biraz da bundan cekiniyorum.

canim sen kürü uygulama sekillerine göre uygula onun yaninda da günde en az 2 litre su icmeye calis, en azindan toksinleri atmis olursun icindden..

Back