Biliyorum ama adetim düzensiz dediğin gibi yapayım adetim bittikten 1 hafta sonra başlayayım çok sağol cnm bide küre başlayınca bi değişiklik oluyomu akıntı vb. gibi şeyler kullananlar yazarmı lütfen
bende 7.günü başlıycam inşallah sonuç olumlu olur hepimiz için.peki kür bitince beklemeyip hemen incir kürüne geçersen bi sorun olmaazmı?
Biliyorum ama adetim düzensiz dediğin gibi yapayım adetim bittikten 1 hafta sonra başlayayım çok sağol cnm bide küre başlayınca bi değişiklik oluyomu akıntı vb. gibi şeyler kullananlar yazarmı lütfen
sana özel mseaj gönderemiyorum,2 gündür uğraşıyorum.haberin olsun.profilini kontrol edebilirsin.engelli galiba.aa neden acaba ? bugun senin bitti demi.. belki de iyiye işarettir halsizlik falan :) sancın da temizlemiştir içerlerini
iyi haberlerini bekliyorum
ben bu ay onuda yaptım canım. o kkolay. inşallah 3. seçenek oluruz yaaaaaa
tatlım soğan kürünü iki ay uygulaman lazım. incir sonra. ilk ay soğan bitsin adet olursan (inşallah olmazsın) bekle diğer adetine 10 gün kala tekrar soğan suyu ama günde 1 kere. o da bitince incire istediğin zaman başla
yok canım hemen baslamayı dusunuyorum.cunku bende kıst,mıyom ,ıltıhap vb.seyler sukur yok ben sadece ıcımı temızlesın dıye ıctım.15 gun ıns yeterlı olmustur.21 gunluk ıncır kurune baslayacagım bugun 12.gunum soganda:)
bende seninle aynı durumdayım bende iki senedir bekliyorum bu süre zarfında iki başarısız tüp bebek denedik,bende de pco var.her şeyin hakkıyla yapıldımı, birazda sabırla ve duayla her şey yoluna girecektir diye umut ediyorum.
Ben şuan gebeyim, soğan küründen mi bilmiyorum ama ben çok düzenli yapmadım.
Adetimin 7. günü sadece akşam yemekten önce ılık olarak içtim ve sadece 5-6 gün filan..Zaten beyaz beyaz akıntı gelmeye başladı hattaa dedim enfeksiyon mu var acaba diye meğersem hamileymişim
Ama ne yaparsanız yanınıza kar kızlarr, soğan zaten bu nasıl besin deposuu bencee acaba işe yarar mı demeden şifa olsun niyetine için.
canm öncelikle hayrlı uğurlu olsunbende kist var yani kolay kolay gebe kalamam.ama çörekotu ve soğan şifadır o yüzden içiyorumda yiyorumda.ovulasyon testide aldm bismillah diyerek devam ediyorum sende sorun yoksa zaten kolay gebe kalmşsndr
Kistim yok çok şükürrBide ben ilişki öncesi eşime mutlaka özellikle malum bölgeye olmak şartıyla 1-2 dakika soğuk duşa girmesini tembihledim (sperm kalitesi ve canlanması için çok önemlisoğuk duş) ve yumurtlama zamanı peşpeşe ilişkide bulunduk.
Rabbim sizleride çok bekletmez inşAllah, bizede sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşAllah
kızlar selam bugün adetimin 7.günü sabah soğan suyuna başladımya ama kafam karışık..sabah kalkıp yaptım aç karnına içtim ama benmki sıcak oluyo soğumuyo çünkü işe geç kalırım ozaman sıkıntı olmaz heralde :26: birde bu soğan suyuna başladm diye çörekotu bal ve arıbal polen karışımını bıraktım çnkü oda aç karnınaydı mide karışmasn dedm bıraktm sizce doğrumu yaptm
tatlım geçmiş olsun öncel,ikle. ben soğan suyunu bitirdim ama içerken bal tarçın da yedim. gece yatmadan önce yiyordum. sende öyle yaparsın bal tarçın çörekotuydu benimki. polen e alerjim var onu yemedim. inşallah iyi gelir canım kaynar sıcak olmadığı sürece sorun olmaz. acabaları sil kafandan. şifa olsun ya rabbim de dik kafaya
kızlar selam bugün adetimin 7.günü sabah soğan suyuna başladımya ama kafam karışık..sabah kalkıp yaptım aç karnına içtim ama benmki sıcak oluyo soğumuyo çünkü işe geç kalırım ozaman sıkıntı olmaz heralde :26: birde bu soğan suyuna başladm diye çörekotu bal ve arıbal polen karışımını bıraktım çnkü oda aç karnınaydı mide karışmasn dedm bıraktm sizce doğrumu yaptm
bende çalışıyorum bana akşam ve yatmadan önce iç dediler.bende akşam eve gelince yapıyorum yemeği hazırlayana kadar ılıyor.birde gece yatmadan önce içiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?