- 22 Eylül 2011
- 1.914
- 7
aaa doğru süper olur ama eşim kokusuna dayanamıyor o ne olacak
ilk kürü zaten 15 gün yapacaksın ya 15 gün katlanacak artıı oda2.kür günde bir sefer sabahtan yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efsun inş hamilesindir cnm...bende kaç aydır hüsrana uğruyorum...dua edelim sana ...
arkadaşlar ilk defa duydum SOĞAN KÜRÜNÜ anlatırmısınız tam nasıl oluyo nasıl yapılıyor ve nekadar kullanılıyor lütfen.....
Kızlar, yukarıda soğan kürümü bitirdiğimi ve incir kürüne başlayacağımı söylemiştim. Bende de eşimde de bir problem yok aslında fakat sebebi bilinmeyen oluyor işte bu durumda. Eşler için de sorun olsun olmasın, spermleri daha da hızlandırmak-güçlendirmek adına keçiboynuzu kürünü tavsiye ediyor İbrahim SARAÇOĞLU. Bu yüzden eşim de keçiboynuzu kürüne başlayacak. Şimdi her ikisinin de tarifini yazacağım. İbrahim SARAÇOĞLU'nun resmi sitesinden alarak yazıyorum.
--> SOĞAN KÜRÜ
İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.
1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula. (Ben ikincisini 7 gün biliyordum o kadar uyguladım o yüzden, ama siz 10 gün yapın kızlar).
--> İNCİR KÜRÜ
1 lt. kaynamış suya 15-16 kuru incir koy, 20 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıdıktan sonra süz. 2 veya 3 e bölerek öğünlerden 10-15 dk. önce aç karnına iç. 25 gün uygula + 7 gün ara ver + Tekrar 25 gün uygula. Toplam 50 günlük kür. NOT: İncirleri bir kez kopararak suya at. Eğer incirin dışı beyaz pudralı ise önce yıka, sonra suya at.
--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.
Biz yarın başlayacağız bakalım hayırlısıyla. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız hepimiz...
DİPNOT: Soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. İlk adım soğan kürü (2 kür), soğan küründen sonra incir kürü. İncir kürüne başlangıç için şart olan herhangi bir zaman-adet dilimi yok. Ben soğanı bitireli birkaç gün oldu. Yarın incire başlıyorum. Bu paylaştığım bilgileri araştırıp buraya aktardım arkadaşlar. İbrahim SARAÇOĞLU'nun resmi sitesindeki sıkça sorulan soruların hepsini tek tek okudum. Kür başlangıç zamanlarını da o cevaplardan edindim. Tariflerini de yine aynı siteden kür tariflerinden aldım. Güvenebilirsiniz ya da güvenmezseniz de 33 sayfalık sıkça sorulan soruları ve cevaplarını okuyup aynı sonuçlara ulaşabilirsiniz
hakkında hayırlışı olsun tatlııım.inşallah yüzümüz güler bu ay
merhaba arkadaşlar soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyor okuduğum yorumlarda akıntıda değişiklik oluyor yazıyor ama bende bir şey yok doğru yapıyorumdur inş. belkide acele ediyorum sizlerde nasıl olmuştu ???
kızlar ben geçen cumadan beri soğan suyu içiyorum bir iki kere içemedim dışardaydık
ben kettleda ısıtıyorum suyu öyle soğan koyup kaynatıyorum baişka türlü yetişmiyor olur değil mi
bal çörekotu tarçın kürü nasıl bişey bi arkadaşa daha söylücem de:)))
aç karnına mı o da?
arkadaşlar ilk defa duydum SOĞAN KÜRÜNÜ anlatırmısınız tam nasıl oluyo nasıl yapılıyor ve nekadar kullanılıyor lütfen.....
arkadaşlar bu gün adet günümdü henüz olmadım ama adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyo arada,son bir haftadırda adet olacakmışım gibi belirtiler vardı,inşallah hamileyimdir,salıya kadar beklicem adet olmazsam çarşamba test yapacağım.
sana özel mseaj gönderemiyorum,2 gündür uğraşıyorum.haberin olsun.profilini kontrol edebilirsin.engelli galiba.
nisooooooş
senin bugün son gün di mi canım
oh ohh hadi hayırlısı.şifamız olsun sefamız olsun inşallah
göbişlerimiz bebişlerle dolsun
phia çokk sağollll güveniyorum cnm saol...yarın başlıcam ozaman ben adetim 2 eylüldü yarın yedinci gün oluyo öle dime...15 gün devam edicemmm sonra on gün kala
ya sayfalara baktım kafam karıştı şimdi...sat 2 eylül benim bittiği tarihten itibaren 7 günmü yoksa adetin başladığı günden itiberen 7. günmü ya