kızlar bu ay benim ilk soğan kürümdü.daha doğrusu geçen ay başlamıştım,sadece 10 gün içtim,yarım bırakmak zorunda kaldım,onu saymıyorum.ama geçen ay tam gününde adet olmuştum.bu ay tam olması gerektiği gibi yaptım.adet günüm 19 ağustostu ama tık yok..29unda test yaptım hamile de değilim..(ama 15 gün geçti..bende de pcos var..ondan mı ki?
kızlar kafam çok karıştı.. herkes birşey demiş. soğan kürüne tam olarak ne zaman başlamalıyım? aşağıda kopyaladığım bilgi doğru mu? faydasını görenler yazabilirler mi lütfen..
Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.
Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.
Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!
tatlım cevap buraya yazdım tık tık.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...mis-kalmayan-kalmayacak-917.html#post26281561
ya tatlım gundene kadar ıçıcez ?
ıns çnm tek dılegım bu gunde bı defa ıkı ıımlık kaynatsam olr mu yoksa sabah ayrı aksam ayrı mı kaynataz
merhaba kızlarr ne alemdesiniz sogan kürümün 11.günü bitmiş bulunuyor bugun itibariyle , son 4 gün daha içip adet olmayı bekleyenler kervanına katılıcam hayırlısı bakalım hakkımızda.. ilk günlerde olan kasık agrısı yok sadece gaz sorunu devam ediyor..siz ne alemdesiniz kacıncı gününüz sizlerin ?
benim 5 eylül son gün canım aramızda iki gün varinşallah böööylede arka arkaya doğururuz
bendede ağrı falan kalmadı gaz sorunu aynen
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...Benimde sağ yumurtalıkda kist var ve bebek istiyorum Soğan kürüne 3 gün önce başladım arada kasıtlarımda ağrılar oluyo ama akıntı yok...
Biliyorum kist yok olsa da bebek olsa diye bekliyorum...
benim 5 eylül son gün canım aramızda iki gün varinşallah böööylede arka arkaya doğururuz
bendede ağrı falan kalmadı gaz sorunu aynen
bu soğan kürü gaz mı yapıyor ya.. hehe zaten çok gazlı bi yapım var :))
benimde bu gün soğan küründe 13. günüm ayın 6 sı kürün son günü,7si adeti bekliyorum.günlerimiz aynı,güzel haberleri birlikte veririz umarım.evet canım son gunum cuma benimde yani 7 eylül hayırlısı bakalım :) aminn aminn aminn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?