- 24 Ocak 2011
- 84
- 0
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.çaresizce forumlarda dolaşırken bu kürü ve görülen faydalarını okuyunca içimde ümit ışığı doğdu.1 senelik evliyim ve 6 aydır bebiş istiyorum ama her reglide hüsrana uğruyorum.doktora gittim bir sorunmu var diye ama ne rahmimde nede yumurtalıklarımda herhangi bir sorun olmadığını söyledi ilaç bile vermedi sadece kafana takma dedi.herhangi bir test falanda yapmadı.bir arkadaşım ben soğan kürüyle hamile kaldım diye söylemişti şuan adetimin 3.günündeyim ve bende başlıcam.yanlız bir sorum olacak adetin ilk gününden itibaren 7.gün mü yoksa adet bittikten sonraki 7.günmü küre başlamak gerekiyor?benim adet 6 gün sürüyor biter bitmez mi başlayacağım?
Hoşgeldin canım aramıza :) sogan kürü kimisi adet bitiminden hemen sonra diyor , kimisi adet bittikten bir hafta sonra diyor saracoglu sitesinde adet bitiminden bir hafta sonra yazıyordu artık sana kalmış canım adetin bitsin başla istersen ..İnşaAllah sende hayırlı haberlerle geri dönersin Hepimizde buraya güzel haberleri veririz umarım