incir için bi zaman yok canım soğan kürünü 2 ay uyguladıktan sonra 4-5 gün ara ver yada adet olmayı bekle adetinin 3. 4. günü başla farketmiyor. 2 kür olacak o da. 25 gün yap 7 gün ara ver 25 daha yap bu şekilde. umarım yardımcı olmuşumdur
mrb arkadaşlar bende soğan kürüne başladım.bugun 5. gunum sağ tarafım da ağrı var ve cok fazla gaz problemım var?herkeste boylemı yoksa bende yan etkımı yaptı?anlamadım ama bırakmayı dusunmuyorum hayırlısı dıyorum
canım ben soğan kürünün tarihlerını yanlış yazmışım ya düzeltiyim onu adetin başlangıcının 7. günü başlayıp 15 gun devam etmıstım ben..yani ayın 7 sinde adet olmustum mesela,13 ünde küre başlamıstım.soğan kürünün yanında bal çörekotu tarçında yapmıstım onuda anlatıyım hemen:
adetimin 2. günü akşam yatmadan önce bal çörekotu tarçın dan göz kararı hazırladığım karışımdan bir tatlı kaşığı yemiştim..çörekotunun ezilmesi gerekıyor dıyolar ama ben beceremedim öyle bütün bütün karıştırmıştım:) bu karışıma adetin 2 günü başlayıp 10 gün yaptım aynı zamanda adetin 7. günüde soğan kürüne başlamıştım.sabah kahvaltıdan ve ögle yemegınden önce 2 bucuk bardak içme suyunu kaynatıp ıcıne 1 soganı bırkac parcaya bölup suya attım o sekıldede 15 dk. fılan kaynattım ılınınca bekletmeden içtim.sen aksam ve yatmadan önce yapıyomussun ıse yarar mı bılmıorum bu konuda bısey dıyemem onu saracoğlu na maıl atıp sorabılırsın canım..ınsallah işe yarar canım banada dua edersn
Canım, kasıklarda ağrı olması normal, sökülüyor içindekiler, temizleniyor... Ben gaz problemiyle karşılaşmadım ama onu yaşayan arkadaşlar da vardı. Zararı olmaz ama merak etme sen...
tatlim burasi yeri deil ama incir kuru kacinci gunu baslaniyor biliyormusun? nette aradim ama bulamadim sadece 21 gun uygulanir yaziyor..
bal corekotu tarcınne işe yarıyordu pekı arkadaşim?
bal corekotu tarcınne işe yarıyordu pekı arkadaşim?
yanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
ben polikistikoverliyim malesef.soğan kürünü reglin 1 günü kullandım 15günlük süreyle.2ay devam ettm böyle.netice alamdm.3.ayımda ise adetimin bittiği gün yani 7 gün başladm ve 15 gün içtm.üçüncü ayımda hamile kaldm.soğan kürü tam bi mucize.ama malesef düşük yaptm.inş bu ay olur.amin:)
benim vücut soğan suyuna karsı hiç bir reaksiyon göstermiyone bi akıntı ne gaz problemi hiçbişey yok galiba işe yaramıcak
mrb arkadaşlar bende soğan kürüne başladım.bugun 5. gunum sağ tarafım da ağrı var ve cok fazla gaz problemım var?herkeste boylemı yoksa bende yan etkımı yaptı?anlamadım ama bırakmayı dusunmuyorum hayırlısı dıyorum
mrhb canım benimde aynı problemlerim var benim bugun 10.günüm bitti 5 günüm kaldı yola devam pes etmek yok :)
bu kür sanırım allah'ın bi mucizesi
bu kür sanırım allah'ın bi mucizesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?